Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Kroki » 02 Сеп 2014, 11:33

И аз съм си с Sony Xperia S вече втора година, взех го откакто излезе от човек от форума. Никакви проблеи до сега, работи, забива рядко и е чук. Като изгасне завинаги, тогава ще го сменя.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 02 Сеп 2014, 13:03

Моя Ноте е на 3 години и това е първият проблем който се появява..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 02 Сеп 2014, 13:55

Xperia S за съжаление е едно от последните Сонита без проблеми

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 02 Сеп 2014, 16:09

Пинтев написа:Моя Ноте е на 3 години и това е първият проблем който се появява..

Колега защо първо не пробваш хубаво почистване.
Аз на моята моторола имах подобен проблем с HDMI-порта.

Като го включех телефона и ми изписваше че е отчетена връзка с HDMI и обръщаше дисплея хоризонтално!
Изчистих хубаво порта с мини пинцети, игла и флакон с въздух и нямам такъв проблем.

Да изкажа и едно мнение и за новия тел - Sony Experia Z1 от едва седмица го имам и за сега съм доволен но няма да нпаравя грешката като предния телефон да го наблъскам с всякакви приложения и глупости.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 04 Сеп 2014, 11:12

Аз преди 2 месеца смених старото HTC DESIRE HD с Google Nexus4 и съм супер доволен :-)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 08 Сеп 2014, 2:48

Аз пък си взех LG Optimus, много ми харесва дизайна му, обаче пък няколко човека ми викат " хубав е, ама е LG" дефекти били давали,забивали яко след време :( Някой да има проблеми с такъв ? Не го натоварвам, взех го основно заради камерата, снима доволно - като за телефон. Рядко влизам във фейса или форума с него , през другото време или снимам или само разговори.. :paranoid:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Сеп 2014, 12:13

Пичове как да махна шибания месинджър. Принуди ме да го инсталирам. Телефона е Xperia S, версия 4.1.2 Сандвич оригинален софт.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Сеп 2014, 12:35

ръб написа:Xperia S за съжаление е едно от последните Сонита без проблеми

Да не се окаже, че е едно от последните като цяло:
http://www.bbc.com/news/business-29233644
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Сеп 2014, 12:47

Пинтев написа:Привет :) От два дена се появи проблем на моя Самсунг Галакси Ноте 1... Как то си седи телефона изведнъж показва че започва да се зарежда,след това спира,това става за секунди все едно го включваш в зарядното и го изключваш.Дори когато го изключа пак се появява онази батерия която показва за зареждане.Та според вас дали е софтуерен проблем или по-скоро механичен???След малко ровене установих че най-вероятно USB порта си е заминал,и сега въпроса е къде в София има качествен сервиз за подмяната на порта?
Благодаря предварително..

Мои колеги имаха подобни проблеми с Galaxy SII. Установиха, че е при зареждане с кабел от друга марка телефон. В техния случай беше HTC, тогава и аз бях със същия и експериментирах с кабел от Nokia, но при мен не бъгна. Виждам, че си от София. Аз съм доволен от пичовете до пазарчето ан Мусагеница. За ден-два би трябвало да го фикснат.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Сеп 2014, 13:38

speeder88 написа:
Пинтев написа:Привет :) От два дена се появи проблем на моя Самсунг Галакси Ноте 1... Как то си седи телефона изведнъж показва че започва да се зарежда,след това спира,това става за секунди все едно го включваш в зарядното и го изключваш.Дори когато го изключа пак се появява онази батерия която показва за зареждане.Та според вас дали е софтуерен проблем или по-скоро механичен???След малко ровене установих че най-вероятно USB порта си е заминал,и сега въпроса е къде в София има качествен сервиз за подмяната на порта?
Благодаря предварително..

Мои колеги имаха подобни проблеми с Galaxy SII. Установиха, че е при зареждане с кабел от друга марка телефон. В техния случай беше HTC, тогава и аз бях със същия и експериментирах с кабел от Nokia, но при мен не бъгна. Виждам, че си от София. Аз съм доволен от пичовете до пазарчето ан Мусагеница. За ден-два би трябвало да го фикснат.

Или да опиташ с друга батерия!
Както и да се види usb порта дали не е мокрен,защото така се появяват тези проблеми :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Сеп 2014, 13:46

По-скоро няма да стане с друга батерия, а относно мокренето - моя го изпуснах в тоалетната - няколко часа съхнене, смяна на дисплея, защото се беше спукал и хвърчеше на самолет. Като цяло доста сплучлив модел на Самсунг и като технология за времето и като дизайн, след това по развалиха дизайна - лично мнение.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mambata_943 » 01 Окт 2014, 1:36

mambata_943 написа:Аз пък си взех LG Optimus, много ми харесва дизайна му, обаче пък няколко човека ми викат " хубав е, ама е LG" дефекти били давали,забивали яко след време :( Някой да има проблеми с такъв ? Не го натоварвам, взех го основно заради камерата, снима доволно - като за телефон. Рядко влизам във фейса или форума с него , през другото време или снимам или само разговори.. :paranoid:

някой - нещичко ? :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 01 Окт 2014, 19:28

LG за мен си струват само G2 и G3

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Окт 2014, 20:15

При LG доста неща са странни спрямо самсунг например. Жена ми ползва такъв и постоянно откривам разни дреболии, които дразнят. Предполагам и ти ще ги виждаш, но все пак нищо фрапиращо. Даже за нея, като се има предвид, че не е толкова претенциозна относно технологиите и е супер :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mambata_943 » 02 Окт 2014, 21:11

аз не го човъркам, интересуваше ме - дали дават дефекти, както ми говорят всички :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата