Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Vanqu1sh » 13 Юни 2015, 10:12

Във всеки случай не е и само със стероиди. Ако беше така всеки втори щеше да изглежда като за Мистър Олимпия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 15 Юни 2015, 21:12

BRAAT написа:
MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?

Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощието :) Стоиш стегант и напомпан в много малък промеждутък от време(докато си във фитнеса). През цялото остъанало време докато си на работа или на разходка, или излезнеш на"по бира" с приятели, все си си в нормалното и отпуснато положение. Затова и исках да си знам мерките така, отпуснат. Мерил съм се и стегнат, но не мисля, че имат значение в момента.

абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли
prodava se bmw e36 320 i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Юни 2015, 9:56

mcren написа:абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли

Абе извинявай, ама това с меренето на патлака би трябвало да приключи към 6-ти, 7-ми клас... :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Юни 2015, 10:19

BRAAT написа::mhihi: Явно не съм се изразил напълно, макар че някои сте ме разбрали. Ходя от преди това на фитнес, ходех за здраве и не се ограничавах от към ядене. Имах повод за който реших, че искам да се стегна и да се взема в ръце :) Хранителния режим,който колегата Кулов ми прати е примерен. не е писан за мен, а за човек с приблизително моите данни. Ако разреши той, то тогава мога да е пратя на лично :)
Снимки не съм си правил. но се мерих с шивашки метър , както и мазнините(21%). Преди да започна с хранителния режим бях 91кг. 175см съм висок. гръбна обиколка отпуснат 114см, корем 102см. Тренировките сам си ги подредих,кое , кога, как, колко. Тях ги спазвах на 90%, а хранителния режим на 80%. Внимавах и гледах да ям качествена храна, което май е по важното. Съня ми бе минимум по 8 часа и ходих 5 пъти седмично на фитнеса, като след всяка тренировка пусках и по 20 минути кардио. Бирата не съм е спирал :bchug: Всяка вечер след работа(свършвам в 12 вечерта) пийвам по една 250мл. работата ми е нон-стоп без почивен ден, няма събота, няма неделя :cry: Но пък вече не ми пука кога е понеделник или събота :mhihi:
На края на 3-я месец имах 15,2% мазнини, гръб 114 корем 94 и 37 ръка(мерките са само в отпуснато състояние) и станах 83 кг.Бях си купил телешки протеин и аминокиселини. :mrgreen: Ето една снимка, която си е направих с телефона(стария) Затова и качеството е такова.

Az.jpg

това преди ли е или сега :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Юни 2015, 17:54

Колеги от къде е най-удачно да се закупят 4-5 дъмбела, един крив и един прав лост с тежести (2х10кг и 4х20кг) за вкъщи ?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Юни 2015, 21:36

ако не държиш на марка, мога да те насоча,поне за дъмбели-взех 2 броя х 20 кг всеки един,за 70 лъва общо,чисто нови
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 22 Юни 2015, 11:28

doomy525 написа:Колеги от къде е най-удачно да се закупят 4-5 дъмбела, един крив и един прав лост с тежести (2х10кг и 4х20кг) за вкъщи ?

На Илиянци има на добри пари, само да те предупредя тия с гумираните тежести миришат на нафталин.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 22 Юни 2015, 13:08

В декатлон има много готини комплекти лостове + тежести. Даже единия вариант си беше и в куфарче на колелца.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 22 Юни 2015, 15:03

Някой поръчвал ли е добавки от този новия български сайт suplementi.bg ? Гледам, напълнили са facebook с реклами и цените са доста ниски ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 22 Юни 2015, 20:33

mcren написа:
BRAAT написа:
MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?

Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощието :) Стоиш стегант и напомпан в много малък промеждутък от време(докато си във фитнеса). През цялото остъанало време докато си на работа или на разходка, или излезнеш на"по бира" с приятели, все си си в нормалното и отпуснато положение. Затова и исках да си знам мерките така, отпуснат. Мерил съм се и стегнат, но не мисля, че имат значение в момента.

абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако имаше нещо общо с темата, щях да ти отговоря с удоволствие.
:bchug: И все пак, не съм се мерил, за да разпространявам, но просто така се завъртя разговора :) А ти ако имаш желание, мери патката и пускай инфо за нея, няма проблеми. ;) :bchug: :bchug:
SHARK-а му е майката!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 22 Юни 2015, 20:39

Alexi написа:
BRAAT написа::mhihi: Явно не съм се изразил напълно, макар че някои сте ме разбрали. Ходя от преди това на фитнес, ходех за здраве и не се ограничавах от към ядене. Имах повод за който реших, че искам да се стегна и да се взема в ръце :) Хранителния режим,който колегата Кулов ми прати е примерен. не е писан за мен, а за човек с приблизително моите данни. Ако разреши той, то тогава мога да е пратя на лично :)
Снимки не съм си правил. но се мерих с шивашки метър , както и мазнините(21%). Преди да започна с хранителния режим бях 91кг. 175см съм висок. гръбна обиколка отпуснат 114см, корем 102см. Тренировките сам си ги подредих,кое , кога, как, колко. Тях ги спазвах на 90%, а хранителния режим на 80%. Внимавах и гледах да ям качествена храна, което май е по важното. Съня ми бе минимум по 8 часа и ходих 5 пъти седмично на фитнеса, като след всяка тренировка пусках и по 20 минути кардио. Бирата не съм е спирал :bchug: Всяка вечер след работа(свършвам в 12 вечерта) пийвам по една 250мл. работата ми е нон-стоп без почивен ден, няма събота, няма неделя :cry: Но пък вече не ми пука кога е понеделник или събота :mhihi:
На края на 3-я месец имах 15,2% мазнини, гръб 114 корем 94 и 37 ръка(мерките са само в отпуснато състояние) и станах 83 кг.Бях си купил телешки протеин и аминокиселини. :mrgreen: Ето една снимка, която си е направих с телефона(стария) Затова и качеството е такова.

Az.jpg

това преди ли е или сега :mhihi:

Писах само за едни благодарности към, отзовалите се :) После някой ме помоли за снимка, не съм искал да се хваля с нещо грандиозно, нито търся одобрения. Както и да е снимката е малко преди да спра да тренирам, някъде на края на 3-я месец. Само не разбрах кое е смешното ;)
SHARK-а му е майката!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юли 2015, 11:46

За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 06 Юли 2015, 12:54

TNT написа:За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли :D

Ето това "Controlled Labs - Orange Triad " ми купуват най-много клиентите. Препоръчано от лекари за хора с проблемни стави и сухожилия. С няколко човека говорих, които поръчваха повече от веднъж за резултата и мненията са само положителни. Само да спомена продукта не е използван като превенция, а с вече съществуващ ставен проблем и резултатите са много обещаващи.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 06 Юли 2015, 16:18

Добрия стар български ''Глюкозамин'' върши страхотна работа.Едномесечен курс ако имаш само леки болежки в ставите е напълно достатъчен.
Както и повечко храна с ''хрущялчета''.
Какви оринджи,какви чудесии....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Юли 2015, 16:22

TNT написа:За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли :D

Дай му почивка и бягай от упражненията, след които те боли
(Същия проблем съм имал месеци наред с дясно рамо-будеше ме от сън с болки)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата