Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Във всеки случай не е и само със стероиди. Ако беше така всеки втори щеше да изглежда като за Мистър Олимпия.
BRAAT написа:MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?
Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощиетоСтоиш стегант и напомпан в много малък промеждутък от време(докато си във фитнеса). През цялото остъанало време докато си на работа или на разходка, или излезнеш на"по бира" с приятели, все си си в нормалното и отпуснато положение. Затова и исках да си знам мерките така, отпуснат. Мерил съм се и стегнат, но не мисля, че имат значение в момента.
абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли
prodava se bmw e36 320 i sedan
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
mcren написа:абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли
Абе извинявай, ама това с меренето на патлака би трябвало да приключи към 6-ти, 7-ми клас...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
BRAAT написа::mhihi: Явно не съм се изразил напълно, макар че някои сте ме разбрали. Ходя от преди това на фитнес, ходех за здраве и не се ограничавах от към ядене. Имах повод за който реших, че искам да се стегна и да се взема в ръцеХранителния режим,който колегата Кулов ми прати е примерен. не е писан за мен, а за човек с приблизително моите данни. Ако разреши той, то тогава мога да е пратя на лично
![]()
Снимки не съм си правил. но се мерих с шивашки метър , както и мазнините(21%). Преди да започна с хранителния режим бях 91кг. 175см съм висок. гръбна обиколка отпуснат 114см, корем 102см. Тренировките сам си ги подредих,кое , кога, как, колко. Тях ги спазвах на 90%, а хранителния режим на 80%. Внимавах и гледах да ям качествена храна, което май е по важното. Съня ми бе минимум по 8 часа и ходих 5 пъти седмично на фитнеса, като след всяка тренировка пусках и по 20 минути кардио. Бирата не съм е спиралВсяка вечер след работа(свършвам в 12 вечерта) пийвам по една 250мл. работата ми е нон-стоп без почивен ден, няма събота, няма неделя
Но пък вече не ми пука кога е понеделник или събота
![]()
На края на 3-я месец имах 15,2% мазнини, гръб 114 корем 94 и 37 ръка(мерките са само в отпуснато състояние) и станах 83 кг.Бях си купил телешки протеин и аминокиселини.Ето една снимка, която си е направих с телефона(стария) Затова и качеството е такова.
това преди ли е или сега

Колеги от къде е най-удачно да се закупят 4-5 дъмбела, един крив и един прав лост с тежести (2х10кг и 4х20кг) за вкъщи ?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ако не държиш на марка, мога да те насоча,поне за дъмбели-взех 2 броя х 20 кг всеки един,за 70 лъва общо,чисто нови
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
doomy525 написа:Колеги от къде е най-удачно да се закупят 4-5 дъмбела, един крив и един прав лост с тежести (2х10кг и 4х20кг) за вкъщи ?
На Илиянци има на добри пари, само да те предупредя тия с гумираните тежести миришат на нафталин.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
В декатлон има много готини комплекти лостове + тежести. Даже единия вариант си беше и в куфарче на колелца.
Някой поръчвал ли е добавки от този новия български сайт suplementi.bg ? Гледам, напълнили са facebook с реклами и цените са доста ниски ?
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
mcren написа:BRAAT написа:MOGY написа:А защо мерките да в отпуснато състояние,аз се меря винаги стегнат?
Лично аз, исках да знам как ще изглеждам в 85-90% от денонощиетоСтоиш стегант и напомпан в много малък промеждутък от време(докато си във фитнеса). През цялото остъанало време докато си на работа или на разходка, или излезнеш на"по бира" с приятели, все си си в нормалното и отпуснато положение. Затова и исках да си знам мерките така, отпуснат. Мерил съм се и стегнат, но не мисля, че имат значение в момента.
абе извиняваи ма ти как си мериш патлака като е в не надървено състояние ли

SHARK-а му е майката!!!
- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Alexi написа:BRAAT написа::mhihi: Явно не съм се изразил напълно, макар че някои сте ме разбрали. Ходя от преди това на фитнес, ходех за здраве и не се ограничавах от към ядене. Имах повод за който реших, че искам да се стегна и да се взема в ръцеХранителния режим,който колегата Кулов ми прати е примерен. не е писан за мен, а за човек с приблизително моите данни. Ако разреши той, то тогава мога да е пратя на лично
![]()
Снимки не съм си правил. но се мерих с шивашки метър , както и мазнините(21%). Преди да започна с хранителния режим бях 91кг. 175см съм висок. гръбна обиколка отпуснат 114см, корем 102см. Тренировките сам си ги подредих,кое , кога, как, колко. Тях ги спазвах на 90%, а хранителния режим на 80%. Внимавах и гледах да ям качествена храна, което май е по важното. Съня ми бе минимум по 8 часа и ходих 5 пъти седмично на фитнеса, като след всяка тренировка пусках и по 20 минути кардио. Бирата не съм е спиралВсяка вечер след работа(свършвам в 12 вечерта) пийвам по една 250мл. работата ми е нон-стоп без почивен ден, няма събота, няма неделя
Но пък вече не ми пука кога е понеделник или събота
![]()
На края на 3-я месец имах 15,2% мазнини, гръб 114 корем 94 и 37 ръка(мерките са само в отпуснато състояние) и станах 83 кг.Бях си купил телешки протеин и аминокиселини.Ето една снимка, която си е направих с телефона(стария) Затова и качеството е такова.
това преди ли е или сега
Писах само за едни благодарности към, отзовалите се

SHARK-а му е майката!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
TNT написа:За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли
Ето това "Controlled Labs - Orange Triad " ми купуват най-много клиентите. Препоръчано от лекари за хора с проблемни стави и сухожилия. С няколко човека говорих, които поръчваха повече от веднъж за резултата и мненията са само положителни. Само да спомена продукта не е използван като превенция, а с вече съществуващ ставен проблем и резултатите са много обещаващи.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Добрия стар български ''Глюкозамин'' върши страхотна работа.Едномесечен курс ако имаш само леки болежки в ставите е напълно достатъчен.
Както и повечко храна с ''хрущялчета''.
Какви оринджи,какви чудесии....
Както и повечко храна с ''хрущялчета''.
Какви оринджи,какви чудесии....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли
Дай му почивка и бягай от упражненията, след които те боли
(Същия проблем съм имал месеци наред с дясно рамо-будеше ме от сън с болки)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"