Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Защо цената не трябва да определя качествата на колата?
Няма да те питам.... Ще ти кажа ние кво направихме...
Тръгваме за Бургас - ама по подбалканския, че по интересно, живописно ала бала... И сме 4 души в е30 316. Напушили сме се на гъз и си се кефиме. По едно време се осъзнаваме преди Велико Търново
Хапнахе и през некъв проход дай към Сливен. Вече тъмно цепим мрака с 140 - на пътя паве - тресс. Каетера ли? дифа ли? Кво ли ще правим?! - Само резервоара... Само спрехме да пушим - Явор каза Бизон. На Сливен купихме бизона сипахме още бенц - без да палим фасове стигнахме Бургас - един леген турихме отдолу - изпихме ракията дето купихме по пътя, спахме а на сутринта намерихме канал и залепихме резервоара. Бензина от легена отново вътре и газ към Созопол.
Таа кола беше блъсната от Тролей, после 2-ри удар, който кривна и тавана, ама не я изхвърлиха! Дозер + цялостно пребоядисване за маса пари и колата е жива и не се продава. Пустата 16-ка..... Няма как да го разберете.... То е повече от ламарина!!!
Картер цепил ли си на п**** си майна?! Падала ли ти е предна гума в движение? Карал ли си от София до Бургас на отворени джамове и парното на 6 щото грее?! Сипвали ли са ти бензин вместо нафта!?
Във всяка една ситуация - не съм ползвал рапатрак или друго и съм се прибирал усмихнат. Винаги съм стигал за където съм тръгвал...
Иначе пристигат тука за Металика некви от Варна с е46 дизел и кво... Ми на тука нещо няма мощност, колата гасне не върви - дай да я погледнем. Е на ти телефон ходи ти я гледат... Перката изгоряла - фърли я целата в кофите направо. Успех на всички...
Тръгваме за Бургас - ама по подбалканския, че по интересно, живописно ала бала... И сме 4 души в е30 316. Напушили сме се на гъз и си се кефиме. По едно време се осъзнаваме преди Велико Търново

Таа кола беше блъсната от Тролей, после 2-ри удар, който кривна и тавана, ама не я изхвърлиха! Дозер + цялостно пребоядисване за маса пари и колата е жива и не се продава. Пустата 16-ка..... Няма как да го разберете.... То е повече от ламарина!!!
Картер цепил ли си на п**** си майна?! Падала ли ти е предна гума в движение? Карал ли си от София до Бургас на отворени джамове и парното на 6 щото грее?! Сипвали ли са ти бензин вместо нафта!?
Във всяка една ситуация - не съм ползвал рапатрак или друго и съм се прибирал усмихнат. Винаги съм стигал за където съм тръгвал...
Иначе пристигат тука за Металика некви от Варна с е46 дизел и кво... Ми на тука нещо няма мощност, колата гасне не върви - дай да я погледнем. Е на ти телефон ходи ти я гледат... Перката изгоряла - фърли я целата в кофите направо. Успех на всички...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Vra4anin написа:KPETEH написа:Кво да те извинява - той е показал усмивка и смях а не глава удряща се в стена или човече с пистолети. Тфа е част от удоволствието - няма как да го разбереш... загубена кауза е казах ти!
Дали нема да ходи и да си купи и дали нема си го смени а?! Нема те питам ти кво ще направиш ако подобно нещо ти се случи...
Не искам да взимам "страна в спора", нито съм имал Е30, нито ги отричам. Досега разбрах какво искаше да кажеш за Е30 като усещане и начин на живот дори, всичко ясно и точно, само това, дето искаш да го извъртиш, че Е30-каджията едва ли не се кефи, че му се е спукал резервоара - само това не можах да го вдянаИначе, всичко останало е ОК, ма за сефте чувам някой да се кефи, че пак ще прави/сменя/налива пари, а хич да не е, Е30-каджии абдали които яко каламисват поназнайвам някой друг... Виж, да изтърка гуми до степен да се спукат в движение - ОК, ама да се кефиш, че ти се е спукал резервоара и ти е изтекъл бензина (в случая, напълнен догоре резервоар), някак си...
Със сигурност не се е изкефил, че са му изтекли некви литри, ама нема да я фърли тая кола заради това... Тфа е риск който всеки поема като си купи стара кола и това е разликата с тези които не смеят да си купят стара кола. То не е само за Е30.... как да го обесня... не можеш да го пипнеш, не можеш да го видиш... или го имаш или го нямаш. Който го няма - пише глупости тука...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
По-напред в темата го бях написал, ще го повторя и повече не мисля, да се намесвам. - "все едно да чакаш кьоравия да прогледне" или "от умрял - писмо".
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи да разбирам следното,Е30 е за банда напущили се безделници,карайки опасно с над 140 км/в час ,рискувайки собствения си (това както разбирам за колегата е гордост) живот но и чуждият,историята на конкретната кола също е интересна,как трябва да се движиш че да те настигне и удари ...тролей,верно,бие на скорост валяка но пък...или може би се бъркам като си мисля че колегата не е виновен...
Според мен е от годините.
Колега КРЕТЕН (баси как звучи),на колко си години?
Според мен е от годините.
Колега КРЕТЕН (баси как звучи),на колко си години?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Историята е от 2006-та година
Имам жена и дете и е34 и 2 е30-ки и къща сам строя... набор 83. Друго?!

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
М да явно наистина има неща дето не разбирам ...
Тва че си си залепил резервоара на пътя е некъф вид е30 геройство явно
Карал съм кола с течащ резервоар, през път дето няма бизон-и
и се сипваше на всяка бензиностанция докато се приберем
Карал съм кола дето палеше когато прецени, отделно бензиновата помпа
я лепих и я почуквах като спре, след което си я смених сам ...
И кво, сега повече или по-малко съм балък като имам е46 сега?
Не разбирам например защо на е30 му е разрешено да се чупи, а е46 дизел няма право да му изгори перката?
Как ти падна колелото? На мен не ми е падало до сега?
Тва че си си залепил резервоара на пътя е некъф вид е30 геройство явно
Карал съм кола с течащ резервоар, през път дето няма бизон-и

и се сипваше на всяка бензиностанция докато се приберем
Карал съм кола дето палеше когато прецени, отделно бензиновата помпа
я лепих и я почуквах като спре, след което си я смених сам ...
И кво, сега повече или по-малко съм балък като имам е46 сега?
Не разбирам например защо на е30 му е разрешено да се чупи, а е46 дизел няма право да му изгори перката?
Как ти падна колелото? На мен не ми е падало до сега?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
KPETEH написа:Историята е от 2006-та годинаИмам жена и дете и е34 и 2 е30-ки и къща сам строя... набор 83. Друго?!
Е много хубаво,бил си на 22-23 години,що сега не качиш жена си и детето в Е30 ката,да опънеш два конопа и да препуснеш през под балканската със 140 км/ч ?
п/п
Извинявай,просто начина ти на мислене и писане ми прозвуча като че да си на около 16-18 години,та за това те попитах за годините.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Dpy написа:По-напред в темата го бях написал, ще го повторя и повече не мисля, да се намесвам. - "все едно да чакаш кьоравия да прогледне" или "от умрял - писмо".
демек, които няма е30 е само бледо подобие на БМВ ентусиаст
и пълна шушумига караща пластмасов автомобил появил се на пазара
само и единствено заради величиено на е30 и неговите поклонници ...
да го систематизираме и предлагам да се качи като важна тема или нещо там

накрая ще излезе, че пиша против е30, а далеч не е така ама малко прекалявате ми се чини ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Все повече се замислям за е30... и без това разбирачите и ся ми викат, че карам "варел" и съм "пропаднал" с тая кола и всякакви други изцепки... и барем взема си сменя и познатите

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
То беше към Сливен бре... Вас двамата ви бъркам - у всяка тема сте кат дупе и гащи
Ама вии са лично нещо към мен имате - намери къде съм казал кой къф е според колата?!
Хората казват, че е30 не става за нищо освен да си я гледаш в гаража - така ли е? Еми не съм съгласен... давам Ви примери, че е30 става за всичко, за всеки и във всяка ситуация! Не разбирам - кво не разбирате... Ама може и от възпитанието ви да е... На по коко сте години, че да си ви представя с ризките, очилцата и лакосте мокасинките
То бате с радио може ли да спори?! Нещо страшно....
Иначе кат падна колелото, само спрях настигнах го завих го намясто и нищо строшено...
Некой "майстор" беше забравил да завие болтите
Тфа с конопите и подбалканския е тъпо, щото е извън темата... Аз ти разказах история в която трябваше да разбереш, защо е30 не можеш го изхвърли... ти си харесваш некви думи там, вадиш си ги и си съчиняваш... Яко сте извън темата

Ама вии са лично нещо към мен имате - намери къде съм казал кой къф е според колата?!
Хората казват, че е30 не става за нищо освен да си я гледаш в гаража - така ли е? Еми не съм съгласен... давам Ви примери, че е30 става за всичко, за всеки и във всяка ситуация! Не разбирам - кво не разбирате... Ама може и от възпитанието ви да е... На по коко сте години, че да си ви представя с ризките, очилцата и лакосте мокасинките

Иначе кат падна колелото, само спрях настигнах го завих го намясто и нищо строшено...

Тфа с конопите и подбалканския е тъпо, щото е извън темата... Аз ти разказах история в която трябваше да разбереш, защо е30 не можеш го изхвърли... ти си харесваш некви думи там, вадиш си ги и си съчиняваш... Яко сте извън темата
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Dpy написа:По-напред в темата го бях написал, ще го повторя и повече не мисля, да се намесвам. - "все едно да чакаш кьоравия да прогледне" или "от умрял - писмо".
демек, които няма е30 е само бледо подобие на БМВ ентусиаст
и пълна шушумига караща пластмасов автомобил появил се на пазара
само и единствено заради величиено на е30 и неговите поклонници ...
да го систематизираме и предлагам да се качи като важна тема или нещо там![]()
накрая ще излезе, че пиша против е30, а далеч не е така ама малко прекалявате ми се чини ...
Бе по-вероятно е който няма всички модели на БМВ-не е ентусиаст ,не обича БМВ и въобще е много зле,нямаш ли в гаража поне 5 модела БМВ-ми какъв фен си бре,а ако имаш само една или две Е30-ми ти не си никакъв фен,те такива фенове БМВ не обича,добре че има други фенове дето си купуват автомобили,че иначе до сега да са фалирали от компанията с тоя модел.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
host написа:Все повече се замислям за е30... и без това разбирачите и ся ми викат, че карам "варел" и съм "пропаднал" с тая кола и всякакви други изцепки... и барем взема си сменя и познатите![]()
![]()

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Бе шепа хора го обърнахте на е30! Ама друга шепа не даваме да гъкнеш срещу е30 и така... Всеки сам си определя
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
поне отнесохте още един в е30 сектата
колкото толко +1 от тебе ...
очила имам слънчеви, ризки нося, мокасини не
едно време имах еспадрили като беха модерни
кво правим сега

KPETEH написа:На по коко сте години, че да си ви представя с ризките, очилцата и лакосте мокасинките![]()
колкото толко +1 от тебе ...
очила имам слънчеви, ризки нося, мокасини не
едно време имах еспадрили като беха модерни

кво правим сега

...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
KPETEH написа:Бе шепа хора го обърнахте на е30! Ама друга шепа не даваме да гъкнеш срещу е30 и така... Всеки сам си определя
Според мен,никой не се е изказал ПРОТИВ някое БМВ (може би Е46 компак) ,еле пък против Е30,изказваме скептицизъм че би могло достойно да замести всекидневен автомобил или поне за дълги преходи,както и че не са много автомобилите от този модел в добро състояние,както и леко раздразнение на тезата че нямаш ли Е30 си някакъв плебей (разбирай-не си плейбой