... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко известно
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: ... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко изве
Stahlblau написа:3 неща може ли?
1. На съседа жена му ми предложи преди две години да го направим у тях, ама аз отказах щот ма беше срам...![]()
2. В следствие на т.1 всяка нова година хвърлям пиратки в на същия съсед ауспуха... /той кара Ауди/.
3. В следствие на т.2 вече кара Ауди със "спортна генерация", а аз всеки ден се усмихвам на съседката с идеята да ми предложи да го направим пак, но без успех...
.... ама давайте ги тия съседки като не ги искате де .... двойки не пишем ... че си ми и градски

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Возил съм се гратис в градския, при това след поскъпването на билета
Лошо момче съм си

Лошо момче съм си

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
2005г, щяха да ме арестуват на летище schiphol в амстердам.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
[FF]GODFLESH написа:2005г, щяха да ме арестуват на летище schiphol в амстердам.
Аз преди 6-7 години летях от Варна до София и от там трябваше да летя за Мюнхен ... ама не, заради едно дело ме изкараха с полиция от терминала

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ами при мен беше малко по различно...просто по едно време ми писна, щото като видят червения паспорт направо ме отбиваха и почваха да ми правят ебати и проверките...само дето в гъза не ми бъркаха. Та вече на финалната проверка преди качването в самолета...бях останал пак почти само по боксерки
и взеха да ме обискират...и единия се заигра с на теца комина
,та леко превъртях и му казах, че там ми е пищова... при което имах разговор на 4 очи с шефа на охраната на летището 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
За пръв път праих секс на почти 19 години.... па иначе се барах за големия ебач
Интересното е, че и приятелите ми мислеха, че съм минал цяла Враца.... язе не можех да откина

Интересното е, че и приятелите ми мислеха, че съм минал цяла Враца.... язе не можех да откина

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Возил съм се гратис в градския, при това след поскъпването на билета![]()
Лошо момче съм си

По темата: като завършвах хуниверситета ми се отвори възможност да ева една 17 годишна уж манИкенка. Хич не изглеждаше на 17 де, минимум 20 и нещо - висока, яка дупара, огромни...млечни жлези

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
.... направих Ню Йорк-Денвър/ 1800 мили/ за 40 часа...2003 ..ама бях с Хонда...не знам дали се брои......

- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
То стана малко като изповедалня
И за да не съм Офф, като бях на 15 си направих първия татос, баща ми беше полицай и изядох голям бой, от яд в следващите два дни си направих нови 2
и изядох двойно повече бой
Относно тока и мен ме е бил, бъркайки с гвоздей в контакта
В детската градина обичах да прибирам цивилните дрехи на другарките в моето шкафче. Първите 1-2 пъти беше забавно, след това винаги знаеха къде са но аз продължавах да си ги прибирам 
И за да не съм Офф, като бях на 15 си направих първия татос, баща ми беше полицай и изядох голям бой, от яд в следващите два дни си направих нови 2

Относно тока и мен ме е бил, бъркайки с гвоздей в контакта

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Имам твърде остро обоняние. Толкова, че не мога да понасям парфюми, ароматизатори, храната усещам дали е прясна или не, месото стана трудно за намиране по магазините и тн.

на клетвата си изнасях слово от името на войниците (военното училище в търново, там съм служил редовна служба) пред 800-900 души батальон и 7-10 000 родители и близки. прочитам аз словото чудесно, клетите войничета на плаца викат ура 1 минута. гусин полковник, разрешете да напусна, дъа, слушам, наля-во и почвам да марширувам по платформата (7-8 м) там, пред целия команден състав. някаква мацка се беше вторачила в мен, аз й се ухилих и й намигнах. за награда на разпределението ме изшиха да дослужвам 6 месеца в ардино, като наборите ми бяха 90% деца на изселници от възродителния процес. тук таме някой да знаеше 2 думи български.
и тъй...
интересното беше, че по време на 3те месеца служба в търново, не минаваше сутрешен или вечерен развод, на който не са ни заплашвали с ардино. "говорим за тоя алкохол, а вие си знаете вашето. но нищо, в ардино места бол...", така разправяше комбат-а. накрая се оказа, че има едно място и те засилиха мене. 
и тъй...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Нас пък в школата (НШЗО "Хр. Ботев" в Плевен) все с Черния полк в Марица (под. 22 120) ни плашеха и... познайте накъде ме засилиха втората година? Но в интерес на истината, не беше чак толкова зле... Веднъж ме пратиха по някаква работа в кашишкия полк в Харманли (под. 24 160) и после маришката служба ми се виждаше като курорт с пет звезди и ол-инклузив.
Excellent! Steven is my name!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
cod-cdbp написа:Имам твърде остро обоняние. Толкова, че не мога да понасям парфюми, ароматизатори, храната усещам дали е прясна или не, месото стана трудно за намиране по магазините и тн.

- TheTinker
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW E46 320d '02
kulov написа:на клетвата си изнасях слово от името на войниците (военното училище в търново, там съм служил редовна служба) пред 800-900 души батальон и 7-10 000 родители и близки. прочитам аз словото чудесно, клетите войничета на плаца викат ура 1 минута. гусин полковник, разрешете да напусна, дъа, слушам, наля-во и почвам да марширувам по платформата (7-8 м) там, пред целия команден състав. някаква мацка се беше вторачила в мен, аз й се ухилих и й намигнах. за награда на разпределението ме изшиха да дослужвам 6 месеца в ардино, като наборите ми бяха 90% деца на изселници от възродителния процес. тук таме някой да знаеше 2 думи български.
и тъй...интересното беше, че по време на 3те месеца служба в търново, не минаваше сутрешен или вечерен развод, на който не са ни заплашвали с ардино. "говорим за тоя алкохол, а вие си знаете вашето. но нищо, в ардино места бол...", така разправяше комбат-а. накрая се оказа, че има едно място и те засилиха мене.
lol... Аз съм от град Ардино, предполагам са ви плашили с военна служба там, защото не можеш да се задяваш с момите, много, много. ;д
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Borymeckata написа:Нас пък в школата (НШЗО "Хр. Ботев" в Плевен) ....
Кашимерия?

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4