... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко известно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: ... Кажете нещо за себе си което е интересно/ малко изве

Мнение от spacepl » 08 Юли 2016, 16:16

Stahlblau написа:3 неща може ли?

1. На съседа жена му ми предложи преди две години да го направим у тях, ама аз отказах щот ма беше срам... :banghead:
2. В следствие на т.1 всяка нова година хвърлям пиратки в на същия съсед ауспуха... /той кара Ауди/.
3. В следствие на т.2 вече кара Ауди със "спортна генерация", а аз всеки ден се усмихвам на съседката с идеята да ми предложи да го направим пак, но без успех... :ranting:

.... ама давайте ги тия съседки като не ги искате де .... двойки не пишем ... че си ми и градски :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юли 2016, 19:42

Возил съм се гратис в градския, при това след поскъпването на билета :idea:

Лошо момче съм си :oops:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 10 Юли 2016, 19:52

2005г, щяха да ме арестуват на летище schiphol в амстердам.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Юли 2016, 20:00

[FF]GODFLESH написа:2005г, щяха да ме арестуват на летище schiphol в амстердам.

Аз преди 6-7 години летях от Варна до София и от там трябваше да летя за Мюнхен ... ама не, заради едно дело ме изкараха с полиция от терминала :) ... голям срам, бяхме група от десетина човека и ония ме гледаха като най-пропадналия бандит :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 10 Юли 2016, 20:21

ами при мен беше малко по различно...просто по едно време ми писна, щото като видят червения паспорт направо ме отбиваха и почваха да ми правят ебати и проверките...само дето в гъза не ми бъркаха. Та вече на финалната проверка преди качването в самолета...бях останал пак почти само по боксерки :mhihi: и взеха да ме обискират...и единия се заигра с на теца комина :mhihi: ,та леко превъртях и му казах, че там ми е пищова... при което имах разговор на 4 очи с шефа на охраната на летището :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Юли 2016, 9:38

За пръв път праих секс на почти 19 години.... па иначе се барах за големия ебач :mhihi:
Интересното е, че и приятелите ми мислеха, че съм минал цяла Враца.... язе не можех да откина :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 11 Юли 2016, 13:01

Bogat-Beden написа:Возил съм се гратис в градския, при това след поскъпването на билета :idea:

Лошо момче съм си :oops:

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

По темата: като завършвах хуниверситета ми се отвори възможност да ева една 17 годишна уж манИкенка. Хич не изглеждаше на 17 де, минимум 20 и нещо - висока, яка дупара, огромни...млечни жлези :mhihi: , яка у фазера, абе 6+, няма забележки. Обаче мен ме е шубе, щот няма 18 :mhihi: Отделно ми е кофти, щото е 5-6г. по-малка от мен. Е, всички страхове изчезнаха, когато малката ме "налази", ама едно известно време след това си се ослушвах и разпитвах наляво надясно да не стане някой фал :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 13 Юли 2016, 12:44

.... направих Ню Йорк-Денвър/ 1800 мили/ за 40 часа...2003 ..ама бях с Хонда...не знам дали се брои...... :yes: :bchug: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Мнение от v3n0m » 15 Юли 2016, 22:12

То стана малко като изповедалня
И за да не съм Офф, като бях на 15 си направих първия татос, баща ми беше полицай и изядох голям бой, от яд в следващите два дни си направих нови 2 :mhihi: и изядох двойно повече бой :dummy:
Относно тока и мен ме е бил, бъркайки с гвоздей в контакта :lol: В детската градина обичах да прибирам цивилните дрехи на другарките в моето шкафче. Първите 1-2 пъти беше забавно, след това винаги знаеха къде са но аз продължавах да си ги прибирам :mhihi:
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Юли 2016, 15:50

Имам твърде остро обоняние. Толкова, че не мога да понасям парфюми, ароматизатори, храната усещам дали е прясна или не, месото стана трудно за намиране по магазините и тн.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 18 Юли 2016, 7:40

на клетвата си изнасях слово от името на войниците (военното училище в търново, там съм служил редовна служба) пред 800-900 души батальон и 7-10 000 родители и близки. прочитам аз словото чудесно, клетите войничета на плаца викат ура 1 минута. гусин полковник, разрешете да напусна, дъа, слушам, наля-во и почвам да марширувам по платформата (7-8 м) там, пред целия команден състав. някаква мацка се беше вторачила в мен, аз й се ухилих и й намигнах. за награда на разпределението ме изшиха да дослужвам 6 месеца в ардино, като наборите ми бяха 90% деца на изселници от възродителния процес. тук таме някой да знаеше 2 думи български.
и тъй... :mhihi: интересното беше, че по време на 3те месеца служба в търново, не минаваше сутрешен или вечерен развод, на който не са ни заплашвали с ардино. "говорим за тоя алкохол, а вие си знаете вашето. но нищо, в ардино места бол...", така разправяше комбат-а. накрая се оказа, че има едно място и те засилиха мене. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Юли 2016, 9:07

Нас пък в школата (НШЗО "Хр. Ботев" в Плевен) все с Черния полк в Марица (под. 22 120) ни плашеха и... познайте накъде ме засилиха втората година? Но в интерес на истината, не беше чак толкова зле... Веднъж ме пратиха по някаква работа в кашишкия полк в Харманли (под. 24 160) и после маришката служба ми се виждаше като курорт с пет звезди и ол-инклузив.
Excellent! Steven is my name!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 18 Юли 2016, 16:37

cod-cdbp написа:Имам твърде остро обоняние. Толкова, че не мога да понасям парфюми, ароматизатори, храната усещам дали е прясна или не, месото стана трудно за намиране по магазините и тн.

:OT: Да нямаш кучешки гени бре. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46 320d '02

Мнение от TheTinker » 26 Юли 2016, 1:35

kulov написа:на клетвата си изнасях слово от името на войниците (военното училище в търново, там съм служил редовна служба) пред 800-900 души батальон и 7-10 000 родители и близки. прочитам аз словото чудесно, клетите войничета на плаца викат ура 1 минута. гусин полковник, разрешете да напусна, дъа, слушам, наля-во и почвам да марширувам по платформата (7-8 м) там, пред целия команден състав. някаква мацка се беше вторачила в мен, аз й се ухилих и й намигнах. за награда на разпределението ме изшиха да дослужвам 6 месеца в ардино, като наборите ми бяха 90% деца на изселници от възродителния процес. тук таме някой да знаеше 2 думи български.
и тъй... :mhihi: интересното беше, че по време на 3те месеца служба в търново, не минаваше сутрешен или вечерен развод, на който не са ни заплашвали с ардино. "говорим за тоя алкохол, а вие си знаете вашето. но нищо, в ардино места бол...", така разправяше комбат-а. накрая се оказа, че има едно място и те засилиха мене. :mhihi:

lol... Аз съм от град Ардино, предполагам са ви плашили с военна служба там, защото не можеш да се задяваш с момите, много, много. ;д

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 27 Юли 2016, 6:38

Borymeckata написа:Нас пък в школата (НШЗО "Хр. Ботев" в Плевен) ....

Кашимерия? :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата