Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юли 2017, 9:45

dextuar написа:https://vimeo.com/226106887

Е този път наистина си беше неприятно,първо смислено видео да качиш ,колега.
Иначе и аз щях да го пусна сигурно,лошото е ,че с тая кошница,като гледам как му се залюля колата,можеше 3те коли да станат качамак,ако се беше завъртял...Уникален тъпак е хондаджията :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Юли 2017, 9:50

dextuar написа:https://vimeo.com/226106887

Чуден пример за това как шофьора на Хондата хал-хабер си няма какво прави на пътя :banghead: :bang: (то и като го видиш как се беше напънал на волана трябва да ти светне ламБата) - елементарни неща не може да съобрази и от нищото създава предпоставка за ПТП (в което както вече казаха той можеше да излезе без щети и дори да не спре). Аз също никога нямаше да го пусна да се завре пред мен :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Юли 2017, 9:55

Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.
Аз лично не бих го пуснал също и най-вероятно тоя щеше да изчака. Просто се двоумеше какво да прави и като видя, че dextuar се забави, се шмугна.
Обикновено колегата е твърд, но точно когато трябва се двоумеше и той и понякога така става.
Понякога трябва да си решителен и да мислиш по-бързо, иначе винаги може да станат бели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Юли 2017, 9:56

много ми е интересно в събота , кой ще дойде...

:mhihi:

само приказки
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 19 Юли 2017, 10:03

Има достатъчно варианти да се кара, ако някой наистина иска да го прави.
Цената за наемане на Дракон без времеизмерване и другите неща е смешна. Цената когато е Open track day също е доволно ниска. Има и достатъчно организирани събития с времеизмерване и всичко останало.
Момчетата от Ауди клуба ме пуснаха да карам на тяхното събитие и можех да си връткам два дни за не повече от 30-40лв(но реших да не злоупотребявам с гостоприемството :mhihi: ). което са стотинки на фона останалите разходи.
Цената са участие в нашата купа също не е голяма.

Вярно Дракон не е Имола, но получаваш това за което плащаш и съм сигурен че на повечето от нас им е напълно достатъчна като условия, за да се забавляват.

А който не му стига Дракон, Серес е близо и таксите са близки до бъгарските, но в Евро - 65 Евро на ден за Open track day, а ако е официален трак дей с времеизмерване ще е с 30тина евро повече.

Проблемът не е в таксите на пистите около нас, и 5лв да е входа на Дракон карачите няма да се увеличат драстично.

Да запалиш гумите пред п****те на Фантастико в студентски е "престижно" и евтино, да си закараш скрапа до Пловдив и да го закърпиш, за да издържи боя е трудно и скъпо, а отгоре на всичко само чичаци стоят на трибуната и люпят семки. :mhihi:

много ми е интересно в събота , кой ще дойде...

само приказки

Аз ще пропусна :mhihi:
Жената и писна от писти иска море :mhihi:

Октомври съм там обаче :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 19 Юли 2017, 10:05

alekangg написа:Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.
Аз лично не бих го пуснал също и най-вероятно тоя щеше да изчака. Просто се двоумеше какво да прави и като видя, че dextuar се забави, се шмугна.
Обикновено колегата е твърд, но точно когато трябва се двоумеше и той и понякога така става.
Понякога трябва да си решителен и да мислиш по-бързо, иначе винаги може да станат бели.

Е в случая как да е твърд като оня отива към него дирекнто, трябва да избереш дали да стане ПТП или да бъдеш твърд :D. Много правилна беше реакцията.... Няма как да знаеш дали хондаджията ще се спре като не му дадеш път или ще си продължи с маневрата вляво и ще ти удари предницата, после и двамата се завъртат и става мазалото... Това дето направи колегата е доста по-равилно от това "да си твърд". Пък и реално ако намалиш от 90 на 60 за да пуснеш хондата отзад, който се намира трябва да пази дистанция и да съобрази и той скоростта си.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Юли 2017, 10:07

vicho написа:много ми е интересно в събота , кой ще дойде...

само приказки

Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше :winky:
Жалко, че тая година няма да има там къп ... разликата с Калояново е ... мани бегай ...
Ако бабичката е в кондиция в събота ше се видим ;)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Юли 2017, 10:15

K_Ilkov написа:Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше :winky:
Жалко, че тая година няма да има там къп ... разликата с Калояново е ... мани бегай ...

че ти натрием носо :box:

:bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 19 Юли 2017, 10:18

drago9205 написа:
alekangg написа:Обикновено от видео не се разбира как точно е било в реално време, но в случая dextuar не прояви никаква твърдост, точно когато трябва да прояви.

Е в случая как да е твърд като оня отива към него дирекнто, трябва да избереш дали да стане ПТП или да бъдеш твърд :D. Много правилна беше реакцията.... Няма как да знаеш дали хондаджията ще се спре като не му дадеш път или ще си продължи с маневрата вляво и ще ти удари предницата, после и двамата се завъртат и става мазалото... Това дето направи колегата е доста по-равилно от това "да си твърд". Пък и реално ако намалиш от 90 на 60 за да пуснеш хондата отзад, който се намира трябва да пази дистанция и да съобрази и той скоростта си.

Можех да съм по-твърд, но имаше и други фактори, които ме спряха. Първо точно тоя калник ми е за пребоядисване, та щеше да е муцка, хем без пари да ми излезе :mhihi: , но този път и аз бързах, че се успах и не можеше да си позволя да вися и да чакам КАТ. И все пак да не си мислите, че после ми е избягал, въпреки че до 180 се опитваше, ама VTEC-a резко умрЕ. Истината е една - ако бях с М57, нямаше да има ситуация, ама М47 толкова си може за съжаление :dunno: Мен ме дразни как може да си такъв дебил и едни аварийки да не чукнеш...
Последна промяна Dextuar на 19 Юли 2017, 10:23, променена общо 1 път

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Юли 2017, 10:20

Повечето повер може да те измъкне от ситуация :yes:
vicho написа:
K_Ilkov написа:Стига се изхвърлЯ, че миналата година теб на Долна Митрополия те нямаше :winky:

че ти натрием носо :box:

:bchug:

Само без селяндурски тероризъм и на пистата :mhihi: :bchug:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Не и БМВ

Мнение от Hater » 19 Юли 2017, 10:49

Добре де, постъпката на хондаджията е опасна и глупава.
Но само на мен ли ми направи впечатление, че той не се прибра изцяло в лентата си и със скоростта, с която се двиежеше и настигаше баничарката, беше лесно предвидимо, че няма да тръгне да спира, а ще се върне обратно в лентата. Това е доста често срещано и по магистралите. Бързаците, които карат на задната ти броня, тръгват да ускоряват в момента, в който кривнеш леко от лентата си, а не изчакват изцяло да се престроиш. Не го оправдавам за това, което направи в последствие, защото беше чисто засичане, но цялата ситуация можеше да се избегне, ако се спазваше някаква дистанция и имаше малко предвидливост. Интересно ми е с каква скорост се случва цялото това нещо де.
Минавам само, за да хейтя в "Извън темата".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M17cH » 19 Юли 2017, 11:07

alekangg написа:...
Цените, които плащат самите шофьори варират много от самата писта, деня, месеца и са от сорта на поне 60 евро за 8 часа на по-евтините писти и 60-70евро за 4 часа на по-скъпите и до към 160 евро за 8 часа на най-хубавите писти.
...

Ех да беше това вярно, колко хубаво щеше да е...
Zolder бивша F1 писта в Белгия - 90 Евро на час цял ден са общо 6 часа каране.
SPA Francorchamps - най-евтино съм попадал на 500 евро на ден.
Zandvoort писта в Холандия - 450 евро цял ден.
На Ринг-а всеки знае колко е обиколката...

Най-голям шит е когато се прежалиш, платиш и накрая ти кажат, че колата ти е прекалено шумна...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Юли 2017, 11:28

M17cH написа: колата ти е прекалено шумна...

За писта? :mhihi: Ебати хората ... Нема да им стъпим :lol:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 19 Юли 2017, 11:29

Hater написа: Интересно ми е с каква скорост се случва цялото това нещо де.

Започна с 80 и завърши със 170+ :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юли 2017, 11:32

С 80 ако му беше докоснал задницата нали се сещаш кво става?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата