Избор на радар-детектор
Модератор: Общи модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Избор на радар-детектор
Beltronics са измекярите , дето правят модели за различните пазари и после искат пари да си ги препрограмират.
Проблемът е , че парите дето искат са близки до цената на нов радар.
V1 може да си го програмира сам човек за всяка държава , в зависимост какви радари се ползват в нея!
Проблемът е , че парите дето искат са близки до цената на нов радар.
V1 може да си го програмира сам човек за всяка държава , в зависимост какви радари се ползват в нея!
- dpopov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E92 335xi
- Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition
deyan-enchev написа:Човек, това са пълни глупости. Euro Mode може даже да ти го активират още в САЩ, ако потребителя не знае как става.
Моя дойде от Калиформия с Euro Mode активирано
Евала, значи си прекарал системата

Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.
Как разбира полицията, че имаш радар-детектор, има ли невидими модели ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
И аз това се питам...Lenco написа:Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Полицията използва устройства "Радар детектор детектор" ... Има модели, които са неоткриваеми.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Радар-детектора служи само за да ме извести с какви лъчи ме облъчват, а аз като гражданин на България имам конституционното право да знам това нещо.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Бях гледал и предаване, в което представяха анти-радар с двойна функция - отваря ти гаража и прецаква радара на куките. Ако имаш гараж с автоматична врата - няма какво да ти кажат 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
TNT написа:Бях гледал и предаване, в което представяха анти-радар с двойна функция - отваря ти гаража и прецаква радара на куките. Ако имаш гараж с автоматична врата - няма какво да ти кажат
Снимаш кой и да е гараж и им казваш, че е твоя

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И като те хванат - секс на дупето
Няма ли някой форумен катадажия да сподели с какво снимат и от какво има смисъл ? Бога на радарите го няма вече да ни каже
При обсъждания V1 не е ли голяма набутавка ъпдейтването ? Нали е платено ? И доколкото бях разглеждал, не са символични суми.

При обсъждания V1 не е ли голяма набутавка ъпдейтването ? Нали е платено ? И доколкото бях разглеждал, не са символични суми.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има гледам някакви анти лазер щитове , слагат се сензори отпред в решетката и отзад на автомобила и блокират всякакъв опит за облъчване на автомобила . На радара не излиза нищо .
Имам една старичка кобра Cobra XRS8370EU , стана няколко дена я слагам обаче ми прави впечатление на две мобилни камери не даде сигнал . Възможно ли е да са били изключени или да са някакви тунинговани ? Кълве само на К- банд кобрата тъпа
Имам една старичка кобра Cobra XRS8370EU , стана няколко дена я слагам обаче ми прави впечатление на две мобилни камери не даде сигнал . Възможно ли е да са били изключени или да са някакви тунинговани ? Кълве само на К- банд кобрата тъпа

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз каквото съм изчел за Кобрите все пише, че за камери са зле, много. Отделно и радарите да хващат не им е сила 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Lenco написа:Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.
Картата е стара, в Испания от 2014 е забранено отново.
Относно дали полицията може да разбере, че имаш детектор, зависи какъв детектор имаш. В България първо, че не е забранено, второ и да стане, няма да ги снабдят с детектори на детектори (Spectre Radar Detector RDD) на радари бързо.
Има и детектори, които не могат да се хванат или трябва да са на 10-15см от тях, но те са с фиксиран монтаж и са средно около 1000 евро.
Детектора на радар, не излъчва нищо на теория, но на практика излъчва отпадъчни вълни, които не влияят на радара на полицая, но така могат да те хванат, ако полицията има детектор на детектор на радар
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това със засичане на съвременните радардетектори няма как да стане от 50 -100 метра извън колата . Трябва някой да те спре и да почне да търси специално вътре с тоя детектор на детектори че да улови уреда . Паразитните полета са пренебрежимо малки за да бъде засечено нещо на повече от 3-4 метра .Възможно е за някакви стари изцяло аналогови модели и да може да се засичат , но при наличните съвременни на пазара всичко е цифрово и в аналоговите входове има минимални паразитни полета . А и тези неща се решават съвсем елементарно с изключване на радар детектора при спиране за проверка . Ако е монтиран скрито в таблото просто трябва да си 100% карък да те хванат ако са евентуално забранени тия джаджи .
Последна промяна Jordana на 18 Юни 2017, 10:53, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Колеги вие къде сте ги монтирали радарите ? Аз понеже не успях да намеря силиконови вендузи да го лепна на прозореца го застопорих за плафона, но "окото" му гледа в момента нагоре а не по хоризонталата
Чудя се дали да не го бодна под барчето до ск.лост ама незнам дали ще работи там коректно. Ето в момента къде съм го боднал
ще засича основно самолети

Чудя се дали да не го бодна под барчето до ск.лост ама незнам дали ще работи там коректно. Ето в момента къде съм го боднал

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Това със засичане на съвременните радардетектори няма как да стане от 50 -100 метра извън колата . Трябва някой да те спре и да почне да търси специално вътре с тоя детектор на детектори че да улови уреда . Паразитните полета са пренебрежимо малки за да бъде засечено нещо на повече от 3-4 метра .Възможно е за някакви стари изцяло аналогови модели и да може да се засичат , но при наличните съвременни на пазара всичко е цифрово и в аналоговите входове има минимални паразитни полета . А и тези неща се решават съвсем елементарно с изключване на радар детектора при спиране за проверка . Ако е монтиран скрито в таблото просто трябва да си 100% карък да те хванат ако са евентуално забранени тия джаджи .
Аха, само, че става и то от 200-300м, и не зависи от това дали са стари или нови, а по-скоро от цената им.
Друг е въпроса, че в Европа от години има много радари от сорта на autovelox, които не излъчват нищо и няма детектор, който да може да ги улови.
Единствено, ако са стационарни спасението е в картата на радара, ако е от по-хубавите с карта, но ако са мобилни в кола, изгарянето е на 100%.