Избор на радар-детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Re: Избор на радар-детектор

Мнение от dr.peshev » 15 Юни 2017, 13:05

Beltronics са измекярите , дето правят модели за различните пазари и после искат пари да си ги препрограмират.
Проблемът е , че парите дето искат са близки до цената на нов радар.
V1 може да си го програмира сам човек за всяка държава , в зависимост какви радари се ползват в нея!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Мнение от dpopov » 15 Юни 2017, 14:00

deyan-enchev написа:Човек, това са пълни глупости. Euro Mode може даже да ти го активират още в САЩ, ако потребителя не знае как става.
Моя дойде от Калиформия с Euro Mode активирано :yes:

Евала, значи си прекарал системата :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 16 Юни 2017, 10:53

Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.
Как разбира полицията, че имаш радар-детектор, има ли невидими модели ....
radar-detector-use-eu.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 16 Юни 2017, 10:55

Lenco написа:Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.
И аз това се питам...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Юни 2017, 12:25

Полицията използва устройства "Радар детектор детектор" ... Има модели, които са неоткриваеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Юни 2017, 12:59

Радар-детектора служи само за да ме извести с какви лъчи ме облъчват, а аз като гражданин на България имам конституционното право да знам това нещо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Юни 2017, 13:00

Бях гледал и предаване, в което представяха анти-радар с двойна функция - отваря ти гаража и прецаква радара на куките. Ако имаш гараж с автоматична врата - няма какво да ти кажат :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 16 Юни 2017, 13:50

TNT написа:Бях гледал и предаване, в което представяха анти-радар с двойна функция - отваря ти гаража и прецаква радара на куките. Ако имаш гараж с автоматична врата - няма какво да ти кажат :mhihi:

Снимаш кой и да е гараж и им казваш, че е твоя :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Юни 2017, 14:17

И като те хванат - секс на дупето :mhihi: Няма ли някой форумен катадажия да сподели с какво снимат и от какво има смисъл ? Бога на радарите го няма вече да ни каже :mhihi:

При обсъждания V1 не е ли голяма набутавка ъпдейтването ? Нали е платено ? И доколкото бях разглеждал, не са символични суми.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Юни 2017, 15:09

Има гледам някакви анти лазер щитове , слагат се сензори отпред в решетката и отзад на автомобила и блокират всякакъв опит за облъчване на автомобила . На радара не излиза нищо .
Имам една старичка кобра Cobra XRS8370EU , стана няколко дена я слагам обаче ми прави впечатление на две мобилни камери не даде сигнал . Възможно ли е да са били изключени или да са някакви тунинговани ? Кълве само на К- банд кобрата тъпа :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Юни 2017, 15:21

Аз каквото съм изчел за Кобрите все пише, че за камери са зле, много. Отделно и радарите да хващат не им е сила :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Юни 2017, 8:24

Lenco написа:Гледам в голяма част на Европа са забранени, скоро и нашите ще вдигнат копитото.

Картата е стара, в Испания от 2014 е забранено отново.

Относно дали полицията може да разбере, че имаш детектор, зависи какъв детектор имаш. В България първо, че не е забранено, второ и да стане, няма да ги снабдят с детектори на детектори (Spectre Radar Detector RDD) на радари бързо.

Има и детектори, които не могат да се хванат или трябва да са на 10-15см от тях, но те са с фиксиран монтаж и са средно около 1000 евро.

Детектора на радар, не излъчва нищо на теория, но на практика излъчва отпадъчни вълни, които не влияят на радара на полицая, но така могат да те хванат, ако полицията има детектор на детектор на радар

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2017, 8:56

Това със засичане на съвременните радардетектори няма как да стане от 50 -100 метра извън колата . Трябва някой да те спре и да почне да търси специално вътре с тоя детектор на детектори че да улови уреда . Паразитните полета са пренебрежимо малки за да бъде засечено нещо на повече от 3-4 метра .Възможно е за някакви стари изцяло аналогови модели и да може да се засичат , но при наличните съвременни на пазара всичко е цифрово и в аналоговите входове има минимални паразитни полета . А и тези неща се решават съвсем елементарно с изключване на радар детектора при спиране за проверка . Ако е монтиран скрито в таблото просто трябва да си 100% карък да те хванат ако са евентуално забранени тия джаджи .
Последна промяна Jordana на 18 Юни 2017, 10:53, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 18 Юни 2017, 10:29

Колеги вие къде сте ги монтирали радарите ? Аз понеже не успях да намеря силиконови вендузи да го лепна на прозореца го застопорих за плафона, но "окото" му гледа в момента нагоре а не по хоризонталата :roll:
Чудя се дали да не го бодна под барчето до ск.лост ама незнам дали ще работи там коректно. Ето в момента къде съм го боднал :mhihi: ще засича основно самолети :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Юни 2017, 12:39

Jordana написа:Това със засичане на съвременните радардетектори няма как да стане от 50 -100 метра извън колата . Трябва някой да те спре и да почне да търси специално вътре с тоя детектор на детектори че да улови уреда . Паразитните полета са пренебрежимо малки за да бъде засечено нещо на повече от 3-4 метра .Възможно е за някакви стари изцяло аналогови модели и да може да се засичат , но при наличните съвременни на пазара всичко е цифрово и в аналоговите входове има минимални паразитни полета . А и тези неща се решават съвсем елементарно с изключване на радар детектора при спиране за проверка . Ако е монтиран скрито в таблото просто трябва да си 100% карък да те хванат ако са евентуално забранени тия джаджи .

Аха, само, че става и то от 200-300м, и не зависи от това дали са стари или нови, а по-скоро от цената им.

Друг е въпроса, че в Европа от години има много радари от сорта на autovelox, които не излъчват нищо и няма детектор, който да може да ги улови.
Единствено, ако са стационарни спасението е в картата на радара, ако е от по-хубавите с карта, но ако са мобилни в кола, изгарянето е на 100%.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата