да се е*а в глупака....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: да се е*а в глупака....

Мнение от Flash » 09 Юли 2013, 9:58

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......... Еййййй, тва да ти се спи е голема работа...

Сутринта отивам до магазина за кафе и цигари и гледам едни хууубави зелени дини наредени в една щайга. Чуда се, мая се и викам абе я да си взема една. Да, ама сега ако е зелена вътре си мисля и викам на продавачката - бе я дай един нож. Тая ме изгледа като пробита цинкова кофа ма ми даде и аз като първия пич започвам да си режа едната - неее не ми аресва, режа друга - и таа ми се струва малко нефелна. Чак на третата се усетих и сега си имам три понарязани дини в нас и обещанието като да ходя в магазина сутрин да не питам продавачката за нож :dunno:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 09 Юли 2013, 10:02

Flash написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ......... Еййййй, тва да ти се спи е голема работа...

Сутринта отивам до магазина за кафе и цигари и гледам едни хууубави зелени дини наредени в една щайга. Чуда се, мая се и викам абе я да си взема една. Да, ама сега ако е зелена вътре си мисля и викам на продавачката - бе я дай един нож. Тая ме изгледа като пробита цинкова кофа ма ми даде и аз като първия пич започвам да си режа едната - неее не ми аресва, режа друга - и таа ми се струва малко нефелна. Чак на третата се усетих и сега си имам три понарязани дини в нас и обещанието като да ходя в магазина сутрин да не питам продавачката за нож :dunno:

Другия път си вземи телефона https://play.google.com/store/apps/deta ... ober&hl=bg :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юли 2013, 18:18

Да се е*а в глупака, забравих кафеварката на котлона :banghead: Добре, че нямаше пламъци, а беше само чистене :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Юли 2013, 13:02

Е.Димитров написа:водата беше толкова варовита (интересно,не би трябвало да е такава след като е от кладенец)

Как така водата не трябва да е варовита след като е от кладенец?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Юли 2013, 14:16

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:водата беше толкова варовита (интересно,не би трябвало да е такава след като е от кладенец)

Как така водата не трябва да е варовита след като е от кладенец?

Струва ми се че във водата дето тече през чешмата е такава заради начините на пречистване и съставки които слагат в нея...сега докато го пиша това нещо,очевидно има май-друго обяснение за да става водата бяла след като изсъхне ...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 22 Юли 2013, 14:43

Водата от чешмата не е варовита в София, ама от сондите е пълна с варовик. А те по мивките не ползват чешмяна вода. Аз затова спрях да се занимавам да мия по тия омв-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Юли 2013, 15:10

Тази, която тече от чешмата я третират с хлорна вар най-общо казано, което няма нищо общо с варовика. Това дали е варовита или не зависи откъде се добива.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 30 Юли 2013, 15:04

Днеска дрифтих в трамвая ама ме удари камшик и за малко да счупа главата на една какичка...

Качвам се аз на тм.22 обут с едни обувки "педя ходило, лакът чепик" и взимам на фокус една празна седалка. Една скорост надолу и си се засилвам към нея да положа гъзовица, ма не виждам, че по пода разлято нещо, ама много хлъзгаво - олио ли беше, с яйца ли са се целили некви хора, и като ме хвана яйце планинга - първо наляво към една бабичка, ама навих дупето и от там камшик надясно и с лакът в джама на 2 санта от тиквата на една маца. Целият трамвай счупи прекъсвачите, а аз угаснах нещо.. :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 20 Авг 2013, 17:33

да се еб@ в глупака.....държах се кофти с едно момиче,където се обичаме у-а и тя ме заряза,поради тая причина.Беше поправима грешка от моя страна,поправих я,но не иска да се върне при мен.Вика ми,че много ме обича,но не ми вярва,че ше се промени нещо,ако се върне при мен.А,то си имах проблеми,за това се държах тъпо,но ги отстраних и са ше ни е яко,ако сме заедно,ама не желае....Вкарах си го четвъртит,да се еб* в глупака ..... и са съм в депресия :banghead: :ranting: :censored: :paranoid: :mhihi:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Авг 2013, 17:50

Cvetun написа:да се еб@ в глупака.....държах се кофти с едно момиче,където се обичаме у-а и тя ме заряза,поради тая причина.Беше поправима грешка от моя страна,поправих я,но не иска да се върне при мен.Вика ми,че много ме обича,но не ми вярва,че ше се промени нещо,ако се върне при мен.А,то си имах проблеми,за това се държах тъпо,но ги отстраних и са ше ни е яко,ако сме заедно,ама не желае....Вкарах си го четвъртит,да се еб* в глупака ..... и са съм в депресия :banghead: :ranting: :censored: :paranoid: :mhihi:

Ако наистина те обича, ще се върне, ако не - след жена и маршрутка не се тича, щото идва следващата :wave:

По темата: Вместо да изкяра пари от един часовник, аз взех, че го подарих - А бях толкова убедителен, че е оригинален, пък той за 2 Евро. Бяха готови да ми дадат пари, аз нали добра душа и взех само 20лв. да не се изпокараме. Пак съм на кяр, ма можеше още да изсмуча :mhihi: :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 20 Авг 2013, 19:07

Преди няколко дни камерата при с. Малиново (бензиностанция на Петрол) на пътя София - Варна ме снима със скорост около 110 - 120 км/ч. Ограничението там е 60 км/ч. и ми е интересно колко ще кихна. Въпреки че имам GPS, който писка за всички стационарни камери не намалих, понеже бях усилил музиката.

Потребител
Аватар

Мнение от -Злой- » 20 Авг 2013, 23:49

gromovich написа:Преди няколко дни камерата при с. Малиново (бензиностанция на Петрол) на пътя София - Варна ме снима със скорост около 110 - 120 км/ч. Ограничението там е 60 км/ч. и ми е интересно колко ще кихна. Въпреки че имам GPS, който писка за всички стационарни камери не намалих, понеже бях усилил музиката.

Ако камерата не е работила тогава, "разопаковаш" едно Бургас63 :)
Надявам се да не е работила, но все пак да го разопаковаш :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Авг 2013, 6:39

щото здраво се потя си нося смартфона в ръка,а не по джобовете и си скъсах по пътя чепка грозде,а тела ми е на връзка и по едно време вдигам чепката грозде да звъня :mhihi: :D :lol: :lalala: с нея-те на тежес са еднакви...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 08 Сеп 2013, 16:19

Е.Димитров написа:
bigmurzi написа:
Е.Димитров написа:
Е.Димитров написа:[
Направих си страшен разтвор за чистачките,забърках толкова различни препарати че по едно време се притесних че ...може да гръмне ебаси :dunno:
Обаче малко по късно разбрах че не трябваше да слагам една съставка...препарат за почистване на керамична печка плота...някакво бяло е такова :mhihi: ,е сега трябва да го вадя с изпръскване,обаче си сложих и нови чистачки нали и ...бе бал съм го,ше го изпръсквам ....3 литра да еб... :dummy:

Връщам си думите назад-разтвора чисти като бесен,направо цепи мрака :mhihi:

а боята после?!?!
EBEEMVACIA написа:нямам нерви и счупих крака на единствения ми близък човек...сега сменявам подлоги,купувам памперси,доктори,операция,разби ме още и изгубих гаджетооо и ядове до бога и одвъд..

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Е то боята ако от това се скапваше...
Нищо и няма на боята,това е битова химия и е направена за да лъскаш у вас разните плоскости,ако беше толкова абразивна нямаше да я предлагат за свободна употреба.
Като допълнение-направо маха мушичките от прозореца дори и като са отдавна преседели.
В духа на темата-мих си другата,личната кола на автомивка на самообслужване ,водата беше толкова варовита (интересно,не би трябвало да е такава след като е от кладенец) че прозорците станаха с бели петна като изсъхна,трябваше да бърша като побъркан докато се разкара бялото от прозорците...

преди 3 дни майка почина от емболия дето се оплакваше,че има а никой не и повярва-даже и аз,воден за носа от лекари-убийци
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 09 Сеп 2013, 9:20

randity написа:
Cvetun написа:да се еб@ в глупака.....държах се кофти с едно момиче,където се обичаме у-а и тя ме заряза,поради тая причина.Беше поправима грешка от моя страна,поправих я,но не иска да се върне при мен.Вика ми,че много ме обича,но не ми вярва,че ше се промени нещо,ако се върне при мен.А,то си имах проблеми,за това се държах тъпо,но ги отстраних и са ше ни е яко,ако сме заедно,ама не желае....Вкарах си го четвъртит,да се еб* в глупака ..... и са съм в депресия :banghead: :ranting: :censored: :paranoid: :mhihi:

Ако наистина те обича, ще се върне, ако не...

Тя ако те обичаше, нямаше да те напусне бре папур ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата