Кой играе SLR?
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Кой играе SLR?
Къде се слагат тия работи, шото си изтеглих Е34 и двигател за него ? И в папката на Е34 имам 3 папки meshes, scripts, textures. А на двигателя M54B30 meshes, scripts, textures и sounds ???
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Kroki написа:Къде се слагат тия работи, шото си изтеглих Е34 и двигател за него ? И в папката на Е34 имам 3 папки meshes, scripts, textures. А на двигателя M54B30 meshes, scripts, textures и sounds ???
то си пише.. Parts в папка Parts.. а колите в Cars.. racer праскаш директно от арихива папката с името на колата и _data накрая и следващия дето е .rpk джантите се слагат директно в папка parts.. а двигателите трябва да гледаш инфото.. там пише..

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
uricatoli написа:Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5?мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг
Ей как ме хвана,взех го от една англичанка,за окачването стегнах старото и ще видим как ще се държи на пътя.Колата сега е при тенекеджия и я подготвят за боя.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SPEED_GABROVO написа:uricatoli написа:Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5?мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг
Ей как ме хвана,взех го от една англичанка,за окачването стегнах старото и ще видим как ще се държи на пътя.Колата сега е при тенекеджия и я подготвят за боя.Когато имам време ще кача още снимки.
качвай качвай... аз в момента подготвям една е34ка.. взех я в добро състояние обаче доста следи от немърливост.. беше м40б18 обаче всичко се сменя.. в момента е голо купе че много ръжди много нещо

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз са сглобих едно Е34 3.6 Twin Turbo, като всяка турбина надува на 2 бара
И на 405 сликове.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Представителна извадка, как се отразява финансовата криза на тунингистите от форума
П.С. Велика игра, ако някой комбинира геймплея на LFS и възможностите на SLR и примерно графиката на някое NFS какви пари ще извади не е истина....

П.С. Велика игра, ако някой комбинира геймплея на LFS и възможностите на SLR и примерно графиката на някое NFS какви пари ще извади не е истина....

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
uricatoli написа:SPEED_GABROVO написа:uricatoli написа:Като гледам капака на клапаните май си решил да слагаш 3.6л мотор от М5?мислиш ли нещо за турбиниране.. а иначе за окачване ще те пратя в един магазин има евтино само кажи за какво ще го ползваш дрифт или драг
Ей как ме хвана,взех го от една англичанка,за окачването стегнах старото и ще видим как ще се държи на пътя.Колата сега е при тенекеджия и я подготвят за боя.Когато имам време ще кача още снимки.
качвай качвай... аз в момента подготвям една е34ка.. взех я в добро състояние обаче доста следи от немърливост.. беше м40б18 обаче всичко се сменя.. в момента е голо купе че много ръжди много нещо![]()
Тя много ръжда ,много нещо.Мога да ти дам координатите на моя тенекеджия ,възрастен човек може да му плащаш с някое кило гроздова,сливова,аве важното е да е на градус.По-добре остави това М40,че 518 са по-редки и от М5.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Бе много е сдухано и плаче за ревизия на главата.. иначе тия дни монтирахме окачването.. некви конита с D2 спирачки
Дойдоха ми и джантите по еконта днеска.. много добра сделка с един пич от форума.. колата в момента е пръснат шприца и чакаме да съхне да ударим боята..

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Оооо тази игра я играх много преди 2 -3 години на стария комп. но за жалост харда изгоря и всичко замина ,а бях качил много модове и коли,сега също бих я играл но не ми се занимава на ново да качвам коли пак,незнам дали ще е удобно на uricatoli да направи един рар на неговата версия и да я качи някъде за да можем да си я свалим.Ще бъда много благодарен за което. 

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
Страхотни джанти,трябва да разгледам в Ebay за някое BBS.
Тука колата е напълно оголена,вижда се проблема с окачването.

Тук вече се подготвя за боя,но не съм я измислил още каква да е.

Забравих да спомена,че по талон се води 316.Момчето от което взех S38B36 излезе печен и ми направи страхотна отстъпка за ролкейдж на OMP.

Тука колата е напълно оголена,вижда се проблема с окачването.

Тук вече се подготвя за боя,но не съм я измислил още каква да е.

Забравих да спомена,че по талон се води 316.Момчето от което взех S38B36 излезе печен и ми направи страхотна отстъпка за ролкейдж на OMP.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
BMWgiunter написа:Оооо тази игра я играх много преди 2 -3 години на стария комп. но за жалост харда изгоря и всичко замина ,а бях качил много модове и коли,сега също бих я играл но не ми се занимава на ново да качвам коли пак,незнам дали ще е удобно на uricatoli да направи един рар на неговата версия и да я качи някъде за да можем да си я свалим.Ще бъда много благодарен за което.
почвам да рарвам а вие кажете някой сайт дето мога да кача файл над 1гб за споделяне

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега в този сайт - http://www.megashares.com/ - пише че може да се качват файлове с големина до 1.5 гб.,мисля че трябва да стане без проблем,ако има някакъв проблем пиши ,а аз ще се поразровя за още някой сайт да има в резерва 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
в момента качвам версийка около 650мб в DOX обаче ми е малко скапан нета и ще е готово около след 3ч.. версията е с малко коли.. като имам повечко време и по бърз нет ше нашаря една голяма версия.. 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-