дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?
Модератор: Общи модератори
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
Re: дави се човек и кучето ти... кой спасяваш?
трябваше да има и 3ти вариант "потъващата бира" да видите тогава кой ще обере гласовете 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Анкетата е много смислена даже... Може да разбереш много за психиката на дадения човек по отговора му...ако е откровен, разбира се. За това за мен отговор "кучето ми плува" не е валиден, обезсмисля нещата...
Аз съм привързан към кучето си и разбирам хората които са отговорили че ще се хвърлят за животното.
Истината обаче е, че кучето, колкото и да го обичаш и всичко е именно животно... Утре можеш да отидеш до зоомагазина и да се върнеш с подобно... Човекът обаче има живот и хора, които зависят от него и го обичат... bottom line - човешкият живот е несравним...
Аз съм привързан към кучето си и разбирам хората които са отговорили че ще се хвърлят за животното.
Истината обаче е, че кучето, колкото и да го обичаш и всичко е именно животно... Утре можеш да отидеш до зоомагазина и да се върнеш с подобно... Човекът обаче има живот и хора, които зависят от него и го обичат... bottom line - човешкият живот е несравним...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
N.Mihaylovski написа:тези дето са гласували за кучето са извратени копелета
Що батко? щот ти така си казал ли ?!
Много зависи от ситуацията; и колкото и егоистично да звучи, злата ми гад ще бъде спасена

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Аз спасявам дедовия...
Човека бе идиоти такива!!! Що за анкета?!

Човека бе идиоти такива!!! Що за анкета?!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Последна промяна M2PR на 25 Авг 2010, 0:25, променена общо 1 път
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BULL3T
- ентусиаст
-
M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
На мен ли говориш бе пич?!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Да бе, пич, явно бързо се ориентираш !
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BULL3T
- ентусиаст
-
M2PR написа:BULL3T написа:M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Не бе просто няма цитат и викам пича се объркал нещо,иначе си тъп като букова пейка в студенски град,в това няма спор.И ако не знаеш какво значи "ИДИОТ" без да ти цитирам чичо ти гугъл(който ти използваш за да разбереш сигурно къде се намира парка да си разходиш песа и той да ака в тревата) ще ти каза,а именно човек който е умствено или физически ненормален,да кажем...
Така че ако утре жена ми се дави и кучето ти също и ти спасиш песа,ще те намеря и ще те убия по най-ужасния начин,след което ще те съживя по не по малко ужасен начин и ще те убия пак и така докато аз самия не умра от умора да те трепя,нещастник такъв!!!

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ами ако кучето е планински сапсител спасил десетки хора, а човека е масов убиец кво правим ... Що решихте, че една жива твар може да е по-ценна от друга и обратно.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
BULL3T написа:M2PR написа:BULL3T написа:M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Не бе просто няма цитат и викам пича се объркал нещо,иначе си тъп като букова пейка в студенски град,в това няма спор.И ако не знаеш какво значи "ИДИОТ" без да ти цитирам чичо ти гугъл(който ти използваш за да разбереш сигурно къде се намира парка да си разходиш песа и той да ака в тревата) ще ти каза,а именно човек който е умствено или физически ненормален,да кажем...
Така че ако утре жена ми се дави и кучето ти също и ти спасиш песа,ще те намеря и ще те убия по най-ужасния начин,след което ще те съживя по не по малко ужасен начин и ще те убия пак и така докато аз самия не умра от умора да те трепя,нещастник такъв!!!
върни малко градуса, че говориш на жена като за начало щом си толкова принципен. Пък и да не говорим за правилата на форума
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- M2PR
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:M2PR написа:BULL3T написа:M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Пролича си, че ги "чаткаш" нещата обаче

Като си толкова гениален, да се беше усетил, че съм от женски род (и в подписа ми го пише даже, смешкоооо). 2ро - точно, защото знам, какво е идиот, ти казах да не използваш "медицински термини" - ама нейсе, говори си де, покажи ни колко си компетентен и светнат по всички въпроси

И за финал - горката ти жена, не дай си Боже да се удавии, че с такъв малоумник до нея ...на зле вървят нещата - направо й съчувствам...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- BULL3T
- ентусиаст
-
Sharo написа:ами ако кучето е планински сапсител спасил десетки хора, а човека е масов убиец кво правим ... Що решихте, че една жива твар може да е по-ценна от друга и обратно.
НЕ сме решили,просто по този начин се гледа нормално на нещата,защо преди всичко сме хора и преди всичко трябва да сме заедно винаги и колкото по-скоро света го осъзнае и спре да се трепе толко по-добре,дори и това никога да не стане.
Иначе съм напълно съгласен с теб, ако е такава ситуацията!

п.п. Извинявам се за груобста с която съм се отнесъл към колегата,но когато истински обичаш някого ще направиш всичко за да го спасиш!

- BULL3T
- ентусиаст
-
M2PR написа:BULL3T написа:M2PR написа:BULL3T написа:M2PR написа:А ти бе, умнико, не мислиш ли, че половината от тия, дето имат кучета, а са цъкали в анкетата "човека" са некви много нещастни лицемери, а?! (и са го посочили като отговор от ... "кумова срама" ?!?!?!? ) Ае леко само с медицинските термини, че ..аман от професори като теб...
Пролича си, че ги "чаткаш" нещата обаче![]()
Като си толкова гениален, да се беше усетил, че съм от женски род (и в подписа ми го пише даже, смешкоооо). 2ро - точно, защото знам, какво е идиот, ти казах да не използваш "медицински термини" - ама нейсе, говори си де, покажи ни колко си компетентен и светнат по всички въпроси
И за финал - горката ти жена, не дай си Боже да се удавии, че с такъв малоумник до нея ...на зле вървят нещата - направо й съчувствам...![]()
![]()
![]()
ооо ама ти си жена,(не съм ти и поглеждал подписа даже

Иначе успех като тръгнеш да се давиш

п.п. колко съм разбирач и как прекалявам понякога можеш да питаш Явор той ще ти каже какъв съм "ИДИОТ"

нямам куче ама и чуждото ше спася ако се дави тоя дето ми разби колата