БМВ за 5-6 хиляди?
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: БМВ за 5-6 хиляди?
Nitrowalk написа:vicho написа:
една кола струва толкова, колкото ти дават, а не колкото искаш
което зависи главно и изцяло от състоянието в което се намира в момента на покупката
И от пазара....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
показвате седани, не купета. има разлика.
какво стаа ако имам каско и ме намаже някой, и застрахователите на огледа видят 6 цилиндъра под капака, пък колата е по талон 4ка? (не се заяждам, просто нямам представа)
какво стаа ако имам каско и ме намаже някой, и застрахователите на огледа видят 6 цилиндъра под капака, пък колата е по талон 4ка? (не се заяждам, просто нямам представа)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Nitrowalk написа:vicho написа:u`F`o написа: Така да... А тея дето за 6к ще си купуват запазени 28-ци докато не го видя, не го вярвам....Имаше една тука във форма с едни позьорски снимки (тази
, ама нямам по-голяма снимка, който е гледал обявата се сеща), бели рекарота, супер запазена. И струваше 8000- 8500лв.
бяло рекаро и аз имам
дай 8500 за моята![]()
което зависи главно и изцяло от състоянието в което се намира в момента на покупката
Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и . Вече ви посочих пример за горе-долу хубава 320ка без клима за 1700 лева - и това беше толкова преди половин година . Причината - беше като доплащане , момчето не я харесваше грам заради разхода и искаше бързо да се отърве и да си вземе парите .
Не всички са маниаци , някой просто искат да се отърват бързо от 15 годишна ламя ,особено на запад

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа:Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и .
нали това ИН ГИ обеснявам и язе, ама нема кой да слуша...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
acho.rs написа:Nitrowalk написа:vicho написа:u`F`o написа: Така да... А тея дето за 6к ще си купуват запазени 28-ци докато не го видя, не го вярвам....Имаше една тука във форма с едни позьорски снимки (тази
, ама нямам по-голяма снимка, който е гледал обявата се сеща), бели рекарота, супер запазена. И струваше 8000- 8500лв.
бяло рекаро и аз имам
дай 8500 за моята![]()
Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и . Вече ви посочих пример за горе-долу хубава 320ка без клима за 1700 лева - и това беше толкова преди половин година . Причината - беше като доплащане , момчето не я харесваше грам заради разхода и искаше бързо да се отърве и да си вземе парите .
Не всички са маниаци , някой просто искат да се отърват бързо от 15 годишна ламя ,особено на запад
Еба*ти теорията на тебе ве пич . Състоянието не било определящо , било на последно място , ти като си купуваше кола - кво гледа дали има чоплени семки по стелките ли ? И ако видиш 16-ка е36 на 300к км ,ма с бяло рекаро я отнасяй веднага , дупките чурук по калниците немат никво значение

- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
vicho написа:acho.rs написа:Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и .
Ами да това е главната причина повечето коли да са пълни морги и постоянно да се пише в техн.раздел на е36!аре моля ви се осъзнайте се малко!тва малко все едно слушам някой дами каже купих си като твойта ис-ка за 2500!хаха!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vicho написа:acho.rs написа:Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и .
интерсни са ми ваще критерий за кола като последното нещо като купувате е състоянието и

кво гледаде продавача дали е брюнет или блондин ли?

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
хаха кат се зачетох се сетих днес ко ми вика комшията че ще вземе едно е36 316 94г. за 650 лв.
като твойто вика
и аз му обяснявам че доста пясък трябва да прекара със кразовете си за да си вземе като мойто но все тая въпреки че мойта е 97 юли М43В19 и са няма да изреждам кви щуротий още има ... кво да ги правиш хорицата
така че според мен си има значение състоянието много квото пък като взема и16-ка запазена сиг. немои стане и32-ка ли или пък и 28-ца

като твойто вика

така че според мен си има значение състоянието много квото пък като взема и16-ка запазена сиг. немои стане и32-ка ли или пък и 28-ца

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз пак да питам... нещо за каското да кажете на тия със сменените двигатели?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
steeN написа:аз пак да питам... нещо за каското да кажете на тия със сменените двигатели?
и на мен ще ми е интересно да разбера

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
steeN написа:аз пак да питам... нещо за каското да кажете на тия със сменените двигатели?
няма такива бачи, тук всички карат сток коли ...

angel_lalov написа:Ами да това е главната причина повечето коли да са пълни морги и постоянно да се пише в техн.раздел на е36!аре моля ви се осъзнайте се малко!тва малко все едно слушам някой дами каже купих си като твойта ис-ка за 2500!хаха!
аз си спомням, че ти ЩЕШЕ да си продадеш колата за 8500лв или 9000, знам ли колко беше звездната сума, ма гледам, че още си я караш

едит: 8к без жантити

kiko написа:интерсни са ми ваще критерий за кола като последното нещо като купувате е състоянието и![]()
кво гледаде продавача дали е брюнет или блондин ли?![]()
аз специално моята я взех от циганин, хареса ми цвета МУ и как я беше тунинговал

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Още малко и ще се заключваме... 

- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
Повече то 2500 за е36 не се дава,ако ще да е с вертикално излитане
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kiko написа:vicho написа:acho.rs написа:Айде стига глупости ! Цената на една кола зависи от хиляда неща и предпоследното е състоянието и .
интерсни са ми ваще критерий за кола като последното нещо като купувате е състоянието и![]()
кво гледаде продавача дали е брюнет или блондин ли?![]()
Абе хора кво ви става - цената на колата се определя от СОБСТВЕНИКА не от купувача ! Кво ме питате от какво определям аз цената ? Да може да се спадне примерно до 15% , но като се е заинатил няма да я даде за без пари . А как я е карал , в какво състояние е друг въпрос (принципно е - топ състояние , качваш се и караш). Щото сега гледам някаква деснячка Е46 328и с най-грозната тунеК броня в историята - продава се за , забележете 16 000 ЛВ

В същото време , друг си продава 328цатата (деснячка пак) за под 5000 лв - с регистрация, платени застраховки,данък и еко такса . Решил е човека да си взима друга кола и иска да се отърве от тази по-бързо , тва е .
Тук обаче всички карат мега запазени гаражни Е36ци и като тръгнат да ги продават си слагат парите за консумативи и част от последните 4 години

Ако някой го интересува мнението ми - ако 3ката е под 2500кк бензин , повече от 3000-3500 никога не бих дал .