За 2ри пореден път !
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За 2ри пореден път !
Искам да изкажа огромните си благодарности към нашите МАЛОУМНИ управници и за нашите ПРЕКРАСНИ пътища ! Направо нямам думи ! За 2ри път благодарение на тези малки и незначителни дупчици с размери 2 на 2 в рамките на 1 месец успях да гръмна 2ра чисто нова зимна гума и да се прибера от път. Искам да кажа, че все така учтиво ще плащам винетки и тем подобни глупости за да се радвам на "стъкления" ни път

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: За 2ри пореден път !
Затова трябва да имаме по една Тойота или Ланд Ровър от ония, дето ги карат по Африка и целият да бъде с яки железа околовръст, та да не те е яд от дупки или некадърни шофьори.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Мордехай написа:Затова трябва да имаме по една Тойота или Ланд Ровър от ония, дето ги карат по Африка и целият да бъде с яки железа околовръст, та да не те е яд от дупки или некадърни шофьори.
или просто най-накрая не оправят пътищата

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Евтино за кого? Държавата няма да ни купи джиповете, а ние сами. Никой няма да ни оправи пътищата. На нас не ни пука. Ние сме доволни, караме си, плащаме си данъците и винетките и от време-навреме пишем какво сме преебали по колата и се ядосваме. Пръснах си джантата в една дупка на един булевард, ядосах се, обадих се на КАТ, те ме записаха и ми казаха да ходя на другия ден да ми напишат протокол, отивам на другия ден, накараха ми се защо си търся правата и ми дадоха протокол, които застрахователите не признаха и ми казаха да ида пак в КАТ за допълнение. Теглих една майна на всички и айде. От цялата работа един с теглич ми изкривил дупка в номера, докато колата ми била паркирана до КАТ.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Е той човека отговорен за пътната инфраструктура и пътищата в България кара Gallardo питаш ли го горкия,човечец как криви джанти всеки ден и оставя дифузари и брони ..
П.С. жалко колега

П.С. жалко колега

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Така ще е докато не започнем да ги съдим.
Картер и почти нова гума за седмица, а след тоя студ и сняг не ми се мисли, Бургас започва да прилича на лунен пейзаж
От малък си мечтая да видя някой кмет с нахлюпена крива джанта на врата и носач в гъза да се пързаля със спукан картер по снега
Картер и почти нова гума за седмица, а след тоя студ и сняг не ми се мисли, Бургас започва да прилича на лунен пейзаж

От малък си мечтая да видя някой кмет с нахлюпена крива джанта на врата и носач в гъза да се пързаля със спукан картер по снега

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Неприятно е,даже неприятно е леко казано,но нали имаш застраховка,ако нямаш се вика не кат з гражданска защита,правят протокол и отнасяш въпроса към общината за възтановяване на щети + допълнителни претенции за нанесени вреди и пропуснати ползли (отивал си по работа,изпуснал си сделка,вадиш некакви документи и тн.) и ги ужмулваш,това е доказано и работи,процедурата не трае дълго
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Lenco написа:Така ще е докато не започнем да ги съдим.
Картер и почти нова гума за седмица, а след тоя студ и сняг не ми се мисли, Бургас започва да прилича на лунен пейзаж![]()
баце отиваш в бисерите директно

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
EcLipSeR написа:Е той човека отговорен за пътната инфраструктура и пътищата в България кара Gallardo питаш ли го горкия,човечец как криви джанти всеки ден и оставя дифузари и брони ..![]()
![]()
П.С. жалко колега
Не - 19 годишния му син кара Галярдо , жена му Текарт Магнум а той - скромен Мерцедес СЛР МакЛарън . Естествено всичко е легално придобито - какво не им харесвахте на тройната коалиция

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Няма нужда да ходите до луната за да гледате кратерите, просто се разходете из Варна. На места има толкова дълбоки дупки, че опира бронята като минаваш през тях
На тея изроди да им приседнат и маклараните и поршетата.

На тея изроди да им приседнат и маклараните и поршетата.
Не аз просто съм възмутен от нашите пътища. Значи пишат актове за щяло и нещяло като нямаш винетка, а парите от тая винетка, с които си платил къде отиват? Направо толкова много ми е писнало от КАТ, застрахователи и т.н., че даже не си направих и труда да го отразявам като факт след като спрях и видях гумата. Просто смених с резервната и се прибрах обратно. Днеска се оръсих за 2 нови гудиарки (понеже няма как да сменя 1та нали шот бай *** продава по 2 и не вървяло само 1та да продадел..) направо се изумявам и поздрав с една песен за всички
http://vbox7.com/play:9c03340e
http://vbox7.com/play:9c03340e

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Това приятелю което казваш е малко странно,как може някой да ти продаде 2 гуми при положение че искаш една???
И ако имаш застраховка каско се поемат тея щети от застрахователя
И ако имаш застраховка каско се поемат тея щети от застрахователя
Ми в магазина ги продават по 2 не знам дали само тука е такава практиката..

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Бедна държава с крадлив народ - неочаквано добра комбинация. И накрая критериите ми толкова се занижиха, че съм доволен когато пълнят дупките с камъни или с нещо като чакъл. И това в двадесет и първи век в ЕС. Иначе си плащам данъци, винетки и каско(на 10 годишна кола!!!!). То и новите пътища са абсолютно некадърно направени. Едно окловръстно на София не можем да имаме като хората и една магистрала, поне като в Сърбия. И накрая за една 20 годишна бангия данъка е 18 лева а за един чисто нов автомобил е 600 лева. И за това е и пълно с дараци по пътищата и в София не може вече да се диша. И подкупни катаджии даващи книжки на разни кифли-мутрески и мангали дедесари. Ако не се убиеш сам то някой друг ще те затрие по пътната ни мрежа. До преди години бях оптимист, но вече си мисля, че нещата ще си останат така завинаги. Няма живот за средната класа в тази държава, спасявайте се докато можете.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2