как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
как се намира надежда
с годините човек губи цвета на живота-младостта,без да е съумял да я ползва по предназначение - да живее , а с това и надеждата гасне за хубави моменти с младо момиче-даже,ако реалистично застанеш до едно такова на спирката и си представиш,че те обича разбираш,самия ти не би приел тази заробваща я връзка..с дъртак....и все пак какво правим.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: как се намира надежда
дам някой ден идва и тоя момент
за тва аз гледам да живея пълноценно и да се наслаждавам на живота докат сам млад 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа::confused: да не си в депресия.....,на колко ставаш
уфф-не питай..

EBEEMVACIA написа:с годините човек губи цвета на живота-младостта,без да е съумял да я ползва по предназначение - да живее , а с това и надеждата гасне за хубави моменти с младо момиче-даже,ако реалистично застанеш до едно такова на спирката и си представиш,че те обича разбираш,самия ти не би приел тази заробваща я връзка..с дъртак....и все пак какво правим.![]()
![]()
Много го мислиш. И кво се получава...мислиш за бъдещето, а изпускаш момента.
За каква заробваща връзка говориш,....?.та тя може да вижда хиляди други неща у теб.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Човеко, стегни се. Ако горепосоченото е причината за депресията - то те се хвани в ръце и не го мисли толкова. Сляпата неделя така хубаво ще те халоса, точно когато най-малко го очакваш, та ще се чудиш от къде ти е дошло 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
bavareca_86 написа:дам някой ден идва и тоя моментза тва аз гледам да живея пълноценно и да се наслаждавам на живота докат сам млад
именно докато бях млад го мислех това,но далеч не всичко зависи от теб....ударите на живота са свирепи и даже да станеш си носиш рани,много от които нелечими....и така остаряваш....

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ами аз пък ще ти кажа какво си мисли момичето на спирката-
Пешо- моя най-готин съученик- много е сладък! обаче има 5 лева в джаба, 1 за боза с баничка, 2 за цигари и за мен остават 3 лева! с тези три лева дори и презервативи не мога да си купя!
а този "дъртак" вече си е намерил работа, няма да ме ебе на задната седалка на витоша, ще ми купи някое парцалче, няма да я караме само на боза и банички, пък и за презервативи има- ДАВАЙ СМЕЛО С НЕГО! и пламва една неудържима любов помежду ви....нищо, че Пешао има повече коса от теб, нищо че бицепса му е като на Рамбо, нищо че му става по 7 пъти на ден и т.н.....и намираш веднага "цвета на живота" "надеждата" "младосттта" и прочие.....
и накрая- знаеш ли как пубаво може да те подмлади нещо русо едрогърдо?
Пешо- моя най-готин съученик- много е сладък! обаче има 5 лева в джаба, 1 за боза с баничка, 2 за цигари и за мен остават 3 лева! с тези три лева дори и презервативи не мога да си купя!
а този "дъртак" вече си е намерил работа, няма да ме ебе на задната седалка на витоша, ще ми купи някое парцалче, няма да я караме само на боза и банички, пък и за презервативи има- ДАВАЙ СМЕЛО С НЕГО! и пламва една неудържима любов помежду ви....нищо, че Пешао има повече коса от теб, нищо че бицепса му е като на Рамбо, нищо че му става по 7 пъти на ден и т.н.....и намираш веднага "цвета на живота" "надеждата" "младосттта" и прочие.....

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
EBEEMVACIA написа:с годините човек губи цвета на живота-младостта,без да е съумял да я ползва по предназначение - да живее , а с това и надеждата гасне за хубави моменти с младо момиче-даже,ако реалистично застанеш до едно такова на спирката и си представиш,че те обича разбираш,самия ти не би приел тази заробваща я връзка..с дъртак....и все пак какво правим.![]()
![]()
Не знам на колко си години, ама защо задължително трябва да е младо момичето

А надеждата умира последна, за каквото и да е. Така че се стегни и както някой каза по-нагоре ще дойде сляпата неделя, без да се усетиш, и си готов.

И не мисли как да намериш надежда, защото, от мислене за това, ще изпуснеш момента. Аз съм голяма опитимистка за всичко и съм се научила никога да не губя надежда, а така повечето пъти стават нещата и знам, че другия път пак като вярвам в нещо има много голям шанс да стане, защото вече много пъти се е получавало.

Успех, колега!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Зависи от къде тръгваш,ако тръгваш от централна гара-меташ се на некой трамвай и си в надежда
,може и с такси
Буквално отговор по заглавието,има и друг отговор де и то е:
Колко е висока надежда,с каква коса и на колко години е,както и къде е забелязана последно?
има и трети отговор,отиваш в аптека и си купуваш сероксат,без рецепта е и след около 10 дена употреба ,хич няма да те интересува нито къде се намира надежда нито как изглежда нито коя за бога е надежда

Колко е висока надежда,с каква коса и на колко години е,както и къде е забелязана последно?

има и трети отговор,отиваш в аптека и си купуваш сероксат,без рецепта е и след около 10 дена употреба ,хич няма да те интересува нито къде се намира надежда нито как изглежда нито коя за бога е надежда

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:
Колко е висока надежда,с каква коса и на колко години е,както и къде е забелязана последно?![]()

alexsch написа:ами аз пък ще ти кажа какво си мисли момичето на спирката-
Toва е то - от утре тръгвам с грАДСКИЯ транспорт!

ти за кво си мислиш че е тази блъсканица в градския транспортFear написа:alexsch написа:ами аз пък ще ти кажа какво си мисли момичето на спирката-
Toва е то - от утре тръгвам с грАДСКИЯ транспорт!

Измислих го 
Вече почвам да ходя по центъра с метрото, а с колата само на работа
Хем да не троша колата, хем да не давам пари за бензин
А и да се поразходя малко... Тъкмо почнах да образувам шкембенце от това лежане по гръб... трябва да се разкара.
А Надежда ли ще е, Пенка, Цура, Гицка Доздорлукова... намира се

Вече почвам да ходя по центъра с метрото, а с колата само на работа

А Надежда ли ще е, Пенка, Цура, Гицка Доздорлукова... намира се

Надежда се намира ако я търсиш... Тя сама идва при теб ...
ако си седиш на компа и само се оттдаваш на копнежите ...нема да стане ...
ето няколко женски правила за справяне с кризата на средната възраст
1. Спорт!!!- ходи на фитнес или тичай в парка или потренирвай в близкия стодион по 2-3 пъти седмично по 1.30 часа
2. Погрижи се за външншя си вид:
тук може да се поглезиш - фризьор, шопинг , иди на масаж поне 2-3 пъти това ще вдигне самочувствието и ще се чувстваш №1
3. Промени малко хранителните си навици - наслаждавай на храната - не се тъпчи !
не употребявай алкохол всяка вечер особенно след тренировки.
4. Иди на театър
5. Игнорирай местата, хората, които те дразнят - стани перде...
Мога да изброявам още ...ама ти си умен човек и ще усетиш на къде духа вятъра...
Усмихни се, бъди добронамерен, кавалерството все още си е на мода... огледай се наоколо ... промяната ще бъде само в ++++++
За любовта трябва да се грижиш... ако искаш да имаш ангел...създай го!
Успех!
ако си седиш на компа и само се оттдаваш на копнежите ...нема да стане ...
ето няколко женски правила за справяне с кризата на средната възраст

1. Спорт!!!- ходи на фитнес или тичай в парка или потренирвай в близкия стодион по 2-3 пъти седмично по 1.30 часа
2. Погрижи се за външншя си вид:
тук може да се поглезиш - фризьор, шопинг , иди на масаж поне 2-3 пъти това ще вдигне самочувствието и ще се чувстваш №1
3. Промени малко хранителните си навици - наслаждавай на храната - не се тъпчи !
не употребявай алкохол всяка вечер особенно след тренировки.
4. Иди на театър
5. Игнорирай местата, хората, които те дразнят - стани перде...
Мога да изброявам още ...ама ти си умен човек и ще усетиш на къде духа вятъра...
Усмихни се, бъди добронамерен, кавалерството все още си е на мода... огледай се наоколо ... промяната ще бъде само в ++++++
За любовта трябва да се грижиш... ако искаш да имаш ангел...създай го!
Успех!

Илимат