МЕ4КУ NEWS
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
МЕ4КУ NEWS
Момче почина след сбиване със съученик
16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик. Инцидентът е станал днес по обяд в район "Техникумите" във Варна.
Двете момчета, които са от едно училище, са се срещнали на улицата. Според очевидци двамата разговаряли известно време, спречкали се и се сбили.
След боя 16-годишният младеж е изпаднал в клинична смърт и по-късно е починал в болницата. 15-годишният извършител на побоя е задържан от полицията.
Двете момчета са имали спор, който са обсъждали в интернет чат и са се разбрали да се видят. Отишли са на срещата с няколко приятелки, които са били като агитка. Боят е продължил около десет минути и не е бил ожесточен.
Свидетели казват, че починалият Георги си е ударил главата, но до момента няма официална информация от полицията- аутопсия на момчето ще бъде направена утре.
Училищният психолог, госпожа Снежана Илиева каза, че двете деца са били спокойни, тихи, без отсъствия и спазващи правилата. Според нея те не са били агресивни.
Илиева е имала възможност да се види с 15-годишния Тодор. "Той плачеше – какво се случи, какво направих, какво ще стане с мен. Обидили са се в интернет, съответно са решили така да разрешат проблема си", разказа тя.
16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик. Инцидентът е станал днес по обяд в район "Техникумите" във Варна.
Двете момчета, които са от едно училище, са се срещнали на улицата. Според очевидци двамата разговаряли известно време, спречкали се и се сбили.
След боя 16-годишният младеж е изпаднал в клинична смърт и по-късно е починал в болницата. 15-годишният извършител на побоя е задържан от полицията.
Двете момчета са имали спор, който са обсъждали в интернет чат и са се разбрали да се видят. Отишли са на срещата с няколко приятелки, които са били като агитка. Боят е продължил около десет минути и не е бил ожесточен.
Свидетели казват, че починалият Георги си е ударил главата, но до момента няма официална информация от полицията- аутопсия на момчето ще бъде направена утре.
Училищният психолог, госпожа Снежана Илиева каза, че двете деца са били спокойни, тихи, без отсъствия и спазващи правилата. Според нея те не са били агресивни.
Илиева е имала възможност да се види с 15-годишния Тодор. "Той плачеше – какво се случи, какво направих, какво ще стане с мен. Обидили са се в интернет, съответно са решили така да разрешат проблема си", разказа тя.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Re: МЕ4КУ NEWS
BMW C1-E- алтернативата
Мотоциклетното подразделение на BMW- BMW Motorrad, представи концептуалната разработка C1-E, която демонстрира как евентуално би изглеждало едно от персоналните средства за предвижване в града в близкото бъдеще.
BMW C1-E е разработен на базата на серийния модел С1 на баварската марка, който предлага изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност, като в последната група са включени обезопасителна тръбна конструкция около вътрешността, както и предпазни колани.
Основната разлика между двете превозни средства се крие в системата за задвижване, която при C1-E е електрическа. Електрическият мотор на BMW C1-E се захранва от литиево- йонни батерии, но от германската компания са предвидили възможност за вграждане и на високо ефективен двигател с вътрешно горене.
За момента не се предвижда серийно производство на BMW C1-E.

Мотоциклетното подразделение на BMW- BMW Motorrad, представи концептуалната разработка C1-E, която демонстрира как евентуално би изглеждало едно от персоналните средства за предвижване в града в близкото бъдеще.
BMW C1-E е разработен на базата на серийния модел С1 на баварската марка, който предлага изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност, като в последната група са включени обезопасителна тръбна конструкция около вътрешността, както и предпазни колани.
Основната разлика между двете превозни средства се крие в системата за задвижване, която при C1-E е електрическа. Електрическият мотор на BMW C1-E се захранва от литиево- йонни батерии, но от германската компания са предвидили възможност за вграждане и на високо ефективен двигател с вътрешно горене.
За момента не се предвижда серийно производство на BMW C1-E.

Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Раздават топла супа на бедните през зимата
Социално слаби, самотно живеещи възрастни хора с минимална пенсия, деца и семейства, които доказано нямат никакви доходи, скитащи и просещи хора ще получават топла храна през зимата, предаде news.bg.
Набирането на проекти за осъществяването на тази услуга започна Министерството на труда и социалната политика.
До 19 октомври се очакват проектните предложения на общините да бъдат представени във фонда "Социално подпомагане". Финансовите рамки на проектите трябва да са от 5000 до 20 000 лв. в зависимост от големината на общините и от нуждите на населението.
В рамките на 2,20 лв. хората ще получават топла супа, второ готвено ястие и хляб в периода от 1 декември до 31 март.
Експертите очакват около 100 000 души да ползват услугите на социалните трапезарии.
Социално слаби, самотно живеещи възрастни хора с минимална пенсия, деца и семейства, които доказано нямат никакви доходи, скитащи и просещи хора ще получават топла храна през зимата, предаде news.bg.
Набирането на проекти за осъществяването на тази услуга започна Министерството на труда и социалната политика.
До 19 октомври се очакват проектните предложения на общините да бъдат представени във фонда "Социално подпомагане". Финансовите рамки на проектите трябва да са от 5000 до 20 000 лв. в зависимост от големината на общините и от нуждите на населението.
В рамките на 2,20 лв. хората ще получават топла супа, второ готвено ястие и хляб в периода от 1 декември до 31 март.
Експертите очакват около 100 000 души да ползват услугите на социалните трапезарии.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
ами...то... става без да се замислиш....и аз много искам да посетя разни празни интернет индивиди...ма 4ак да ги убивам

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Турски тираджия опитал да прегази полицаи
По време на рутинна проверка шофьор на тежкотоварен камион се е опитал да прегази пътен полицай, бягайки мястото, където са го спрели, предаде news.bg.
Произшествието е станало тази нощ за изхода от Русе.
При рутинна проверка полицаи спрели товарен автомобил „ДАФ" с транзитна регистрация. Той е управляван от турски гражданин на 42 години.
След като полицаите му поискали документите, той се качил в кабината на камиона, потеглил рязко и се опитал да прегази единия от проверяващите го.
След това се опитал да избяга, но след преследване е спрян и задържан.
Срещу турския гражданин е започнато бързо наказателно производство.
По време на рутинна проверка шофьор на тежкотоварен камион се е опитал да прегази пътен полицай, бягайки мястото, където са го спрели, предаде news.bg.
Произшествието е станало тази нощ за изхода от Русе.
При рутинна проверка полицаи спрели товарен автомобил „ДАФ" с транзитна регистрация. Той е управляван от турски гражданин на 42 години.
След като полицаите му поискали документите, той се качил в кабината на камиона, потеглил рязко и се опитал да прегази единия от проверяващите го.
След това се опитал да избяга, но след преследване е спрян и задържан.
Срещу турския гражданин е започнато бързо наказателно производство.
ME4KY написа:Ryapoff написа:Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
ами...то... става без да се замислиш....и аз много искам да посетя разни празни интернет индивиди...ма 4ак да ги убивампък то е станало слу4аино
Абе става без да се замислиш. Бойни изкуства тренирам вече шеста година и повярвай ми, няма човек, койо от един удар да падне. Може и да има де, ама тези глупости, които изприказваха: "Мазохист, обиждал, 'нам си к'во си" нямаше нужда да ги казват. Сина ти е убил човек, бе мен. Не е като да заколиш агне, макар че и за животно бих се замислил. Поне малко. Та като той е убиец, запази малко от честа си ти бре! А като го защитаваш без видима причина, това те прави -

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Ryapoff написа:Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
Гледах го... Вика "Нищо не мога да кажа" ... Селяния и половина ... Вместо да се извини официално на родителите и семейството на момчето от името на сина си, той казва "Сина ми ми каза, че убитото момче било мазохист..." ...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
Гледах го... Вика "Нищо не мога да кажа" ... Селяния и половина ... Вместо да се извини официално на родителите и семейството на момчето от името на сина си, той казва "Сина ми ми каза, че убитото момче било мазохист..." ...
ами...ако детето ти (един ден ако имаш) убие някои няма ли да го защитиш

ME4KY написа:Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:Тези са на моята възраст( 1 година повече). Аз дори не мога да си помисля да направя нещо такова. А видяхте ли бащата на момчето(убиеца)?
ами...ако детето ти (един ден ако имаш) убие някои няма ли да го защитиш
Първо: Надявам се да имам дете някой ден!
Второ: Сигурно ще го защитя, да. Обаче ще го защитя по друг начин - не е започнало боя, било е в момент на афект и лоша преценка, не е искало да направи това, но е било провокирано. Ама да кажеш в прав текст: Ми то чуждото е виновно. Малко безочливо ми се струва. Ако бях аз, който смея да твърдя съм добре възпитаван - нямаше да се показвам по телевизията и щах да ги отпратя с думите: "Без коментар!".
ПС: Колега, ти тва за сутрешните новини много насериозно го взе май?

Aре стига глупости, има си достатъчно сайтове за новини, който иска - да си чете там.
Форума и без т'ва вече е толкова разводнен, че ако му се смени името сигурно някой нов трудно ше разбере, че става въпрос за BMW изобщо ...
Форума и без т'ва вече е толкова разводнен, че ако му се смени името сигурно някой нов трудно ше разбере, че става въпрос за BMW изобщо ...
In Ban We Trust!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Колегата МЕ4KY направо не издържаш,то тук всяка трета тема е твоя
Ти да не си нещо репортер????

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
biogame написа:Колегата МЕ4KY направо не издържаш,то тук всяка трета тема е твоя![]()
НЕреших да направя обща тема в която да се пускат новини

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2