прИмоциите
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dreadx
- младши ентусиаст
-
прИмоциите
Днес ми хрумна да отворя и такава тема - мисля, че никъде по другите форуми няма.
Нали по магазините редовно пускат разни неща на прИмоция. Понякога, с цел да се привлече вниманието върху даден продукт - за да достигне той до повече потребители, които да го харесат и да започнат да си го купуват. Но и често заради това, че продуктът си има някакви кусури, за които търговецът обикновено не споменава.
Целта на тази тема не е да си споделяме къде и какво в момента се продава много на далавера (за това може да има друга тема). Целта е когато някой си купи промоционален продукт със забележки, да сподели какви са.
Също не е лошо да се спомене при кой търговец се продава въпросният продукт, за да събираме впечатления относно коректността на даден търговец.
---------------
Ето например вчера си купих от ПроМаркет буркан 680 мл. с грах на топ-цена от 1.19 лв. (няма такава примоция!)
Грахът всъщност е много добър. Забележката е, че вътрешното покритие на капачките на бурканите не е издържало или е повредено по някакъв начин и дефектите са започнали да се окисляват (- по капачката отвътре има петна с черен окис, като от Вюрт преобразувател).
Както вече казах, това по никакъв начин не се е отразило на качествата на продукта и в случая с нищо не съм разочарован - даже пак мисля да си купувам от същия производител.
Но може би от ПроМаркет е редно да ни ги споменават тези неща.
- или поне деликатно да намекнат за това, като напишат: "Промоция: виж под капачката".. ;)
инфо за продукта:
баркод: 3800095000315 (- под този баркод май се подвизават и други марки от същите буркани с грах.)
марка "Polima", производител POLY TRADING LTd. - срок на годност до 07.2018 г. - има още една година, докато изтече срокът на годност.
От обратната страна на българския етикет се вижда по-малък етикет на арменски (- може да са били предназначени за износ, или да са върнати).
Нали по магазините редовно пускат разни неща на прИмоция. Понякога, с цел да се привлече вниманието върху даден продукт - за да достигне той до повече потребители, които да го харесат и да започнат да си го купуват. Но и често заради това, че продуктът си има някакви кусури, за които търговецът обикновено не споменава.
Целта на тази тема не е да си споделяме къде и какво в момента се продава много на далавера (за това може да има друга тема). Целта е когато някой си купи промоционален продукт със забележки, да сподели какви са.
Също не е лошо да се спомене при кой търговец се продава въпросният продукт, за да събираме впечатления относно коректността на даден търговец.
---------------
Ето например вчера си купих от ПроМаркет буркан 680 мл. с грах на топ-цена от 1.19 лв. (няма такава примоция!)
Грахът всъщност е много добър. Забележката е, че вътрешното покритие на капачките на бурканите не е издържало или е повредено по някакъв начин и дефектите са започнали да се окисляват (- по капачката отвътре има петна с черен окис, като от Вюрт преобразувател).
Както вече казах, това по никакъв начин не се е отразило на качествата на продукта и в случая с нищо не съм разочарован - даже пак мисля да си купувам от същия производител.
- или поне деликатно да намекнат за това, като напишат: "Промоция: виж под капачката".. ;)
инфо за продукта:
баркод: 3800095000315 (- под този баркод май се подвизават и други марки от същите буркани с грах.)
марка "Polima", производител POLY TRADING LTd. - срок на годност до 07.2018 г. - има още една година, докато изтече срокът на годност.
От обратната страна на българския етикет се вижда по-малък етикет на арменски (- може да са били предназначени за износ, или да са върнати).
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
Re: прИмоциите
dreadx написа:Днес ми хрумна да отворя и такава тема - мисля, че никъде по другите форуми няма.
---------------
- или поне деликатно да намекнат за това, като напишат: "Промоция: виж под капачката"..
инфо за продукта:

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Не винаги прИмоциите са валидни в Кауфланд и Фантастико редовно си ги продават за нормалната цена, и ако купуваш само този продукт се усещаш, че те цакат в цените, но ако купиш повече неща разликата не се усеща и си плащаш като поп. За това преди 2 дни писах до "Господари на ефира" за прИмоционалните цени, също така ще сигнализирам и в "Защита на потребителите", защото това не може да продължава повече.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
red_bull92 написа:Не винаги прИмоциите са валидни в Кауфланд и Фантастико редовно си ги продават за нормалната цена, и ако купуваш само този продукт се усещаш, че те цакат в цените, но ако купиш повече неща разликата не се усеща и си плащаш като поп. За това преди 2 дни писах до "Господари на ефира" за прИмоционалните цени, също така ще сигнализирам и в "Защита на потребителите", защото това не може да продължава повече.
Специално за Кауфланд досега не съм забелязал да са ме прецаквали...

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Влезеш ли там си изначално прецакан...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
В Спорт Депо в момента има доста добри оферти. Маратонки от 240лв. на 130лв. Вчера ходих, ама съм малко претенциозен, та нищо не си взех.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

red_bull92 написа:Не винаги прИмоциите са валидни в Кауфланд и Фантастико редовно си ги продават за нормалната цена, и ако купуваш само този продукт се усещаш, че те цакат в цените, но ако купиш повече неща разликата не се усеща и си плащаш като поп. За това преди 2 дни писах до "Господари на ефира" за прИмоционалните цени, също така ще сигнализирам и в "Защита на потребителите", защото това не може да продължава повече.
Така е, и не само там. Явно във всички големи вериги магазини е така. Дори и на стоки, които не са на прИмоция цените се е случвало да се различават.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Excellent! Steven is my name!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
там си е,преди малко я вдигнах по нагоре за да преминете в нея
viewtopic.php?f=4&t=357177&p=4221921#p4221921
viewtopic.php?f=4&t=357177&p=4221921#p4221921

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
10 мнения
• Страница 1 от 1