Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: Цените на горивата 2014-2015
Фидел Кастро написа:В неделя на Алекс 333 на околовръстното и Обиколна-Овча купел заредих за 85 стотинки и то битова бутилка.
Прецаквате се, като пълните "битови бутилки" от колонка (ако правилно съм разбрал), защото плащате и АКЦИЗ

п.с.Пълни се само в обособена част на газстанцията, която никога не е на колонката - за битовите бутилки става въпрос.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
nqmam_bmw написа:
Прецаквате се, като пълните "битови бутилки" от колонка (ако правилно съм разбрал), защото плащате и АКЦИЗ![]()
Колега, в момента бутилка от 10 кг газ на Топливо е 24 лв, а на Витогаз 24.90 лв.
Дано не те затруднявам да сметнеш колко е евтина "безакцизната" газ. Просто цената е доста завишена, а относно колонките давай съвети на други.
В няколко автофорума се обсъждаше този пореден български феномен!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Фидел Кастро написа:....
Колега, пълненето на газ за битови нужди, от колонка за зареждане на МПС, е забранено в ЗАДС

п.с.ЗАДС няма да уточнявам какво е защото тук всички са наясно с всичко

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
b00st написа:Вчера ходих да напълня 1 резервоар, заради ремонта ще да е.
Дано не са те прецакали с количеството.. че в 5-литрова туба сме наливали 5.900л дизел.. (не е пълнена до капачката)
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
То с тия туби е малко относително, мойта за косачката дръпва почти 7 до капачката, пък си я пълня сам от друга туба
В жегата може и още 

Ubi dubium, ibi libertas
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
nqmam_bmw написа:
Колега, пълненето на газ за битови нужди, от колонка за зареждане на МПС, е забранено в ЗАДС![]()
п.с.ЗАДС няма да уточнявам какво е защото тук всички са наясно с всичко
Точно така е и затова си отредактирах поста с местонахождението и името.
Във всички закони има "вратички", като например, че оригинална резервна част не подлежи на връщане или ти удържат минимум 40%.
Вече съм страдал и то много яко независмо, че вината не беше моя!
Поздрави!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Дизела в Асеновград е 2.05 лв. На бензиностанция Мусчо. Аз понеже всеки ден зареждам 300-400 литра имам още 5 стотинки отстъпка. Горивото е хубаво и не лъжат в брояча, не знам колко им е печалбата, ама явно другите бензиностанции много искат да печелят.

hoolie написа:Дизела в Асеновград е 2.05 лв. На бензиностанция Мусчо. Аз понеже всеки ден зареждам 300-400 литра имам още 5 стотинки отстъпка. Горивото е хубаво и не лъжат в брояча, не знам колко им е печалбата, ама явно другите бензиностанции много искат да печелят.
дай да измислим нещо като за форума

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Бензиностанцията до Четвъртък пазара в Пловдив (бившата малка бензиностанция Петрол) също е на 2.05 и имам хора тествали и твърдят, че също не лъжат и че нафтата е ок. Нз от кой се държи обекта в момента, но е похвално, че има разлика спрямо картела.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Златев нещо да не са го разклатили??

Или просто влизат нови играчи на пазара?

Или просто влизат нови играчи на пазара?

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
host написа:Бензиностанцията до Четвъртък пазара в Пловдив (бившата малка бензиностанция Петрол) също е на 2.05 и имам хора тествали и твърдят, че също не лъжат и че нафтата е ок. Нз от кой се държи обекта в момента, но е похвално, че има разлика спрямо картела.
...и в Австрия е толкова ама...
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И аз зареждам от една местна бензиностанция, нафтата е 2.10, обаче скоро установих проблемна дюза, слагах добавка, уж се оправи, но съмненията за качеството на нафтата на тази бензиностанция, се засилиха. От "големите", само Петрол има тука, ама един познат с VW Tоuareg прави дюзи, а само там зарежда.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Погледнете цените на бензина! А сега погледнете мен! Погледнете пак цените на бензина! А сега пак погледнете мен... Да, аз съм на кон!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
BaDxBoY написа:Погледнете цените на бензина! А сега погледнете мен! Погледнете пак цените на бензина! А сега пак погледнете мен... Да, аз съм на кон!