Евтина прахосмукачка робот?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Евтина прахосмукачка робот?

Мнение от mit-kong » 07 Апр 2015, 17:20

От мн. време се каня да взема такова нещо и да си бръмчи докато не сме си вкъщи и реших да ги видя в продавалника как стоят нещата (нямам килими)? Та има няколко модела до 200лв. исках да попитам дали някой има такива и вършат ли някаква работа или непременно трябва да е маркова и скъпа, защото за мен си е просто прахосмукачка и не знам какво толко повече може да прави за да струва 1000+ лева? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Евтина прахосмукачка робот?

Мнение от sean-john » 07 Апр 2015, 18:33

Аз имам една от най евтините...бяха я пуснали в Карфур намалена от 80 или 100 (не помня) на 20 евро :mhihi: ,а отдавна исках такава...та си взех базов модел за проба дали ще ми е удобен...е да ти кажа аз съм много доволен,при първа възможност ще си купя скъп модел.Иначе за теракот/гранитогрес/паркет и такива е супер...събира доста добре боклука/косми/камъчета каквото има особено в коридора където се влиза с обувки...моята съм я пускал 30-40 пъти и още си бачка,единствено бавно се зарежда батерията,но за тия пари толкова...то това е ключовия момент при тези прахосмукачки си мисля...е такава е мойта
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 07 Апр 2015, 20:46

120 стр, с мнения , какво повече :mhihi: :mhihi:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic ... icrefid=20

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Апр 2015, 21:00

ivoo написа:120 стр, с мнения , какво повече :mhihi: :mhihi: