Въпрос относно хора познаващи София...
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно хора познаващи София...
Здравейте Колеги!На 14-ти този месец ми се налага да отида в София за американска виза защото ми предстои пътуване и т.н.Тей като никога не съм ходил в София (само един път през далечната 1997-ма година).Ако може някой,който познава града да ми обясни как от ЖП Гарата да стигна до Американското посолство(ул.Козяк 16)Благодаря предварително за упътването.
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
Re: Въпрос относно хора познаващи София...
///vlado написа:с Taxi.
Оригинално!

Колега, мога да помогна, ако искаш ще ти пусна на Л.С. номера на GSM-а?!
Не е много далече с кола, лошото е че се строи метро и се заобикаля, както и това че масовия градски транспорт е изместен заради ремонтите.
е добре при положение,че човека ще слезне на централна гара какъв е смисъла да се мъчи със този градски транспорт,
дето ще сменя рейсове и ще чака по спирки,по добре едно такси и го стоварва централно пред посолството,
а и не вярвам да му вземат повече от 10 лв (максимум 15 ако се набие в ебати задръстването).
дето ще сменя рейсове и ще чака по спирки,по добре едно такси и го стоварва централно пред посолството,
а и не вярвам да му вземат повече от 10 лв (максимум 15 ако се набие в ебати задръстването).
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Само ако не си внимателен при гарата седят едни таксита където зимат колкото Ринг-Такси

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
\Bavarcho написа:Само ако не си внимателен при гарата седят едни таксита където зимат колкото Ринг-Такси
Само че не возят като Ring Taxi

градски транспорт нема никакъв - поне не и директен. Имаше преди разни трамваи ама сега правят метро и няма. Да не говорим че пред самото посолство няма никакъш обществен транспорт защото улицата е една тясна тясна....
Такси само.... прежали 20лв за двете посоки, ама ще си свършиш работата. Друг вариант е да хванеш някакъв транспорт до центъра и от там такси, ще да ти излезе 4-5-6 лв таксито.... ама помисли - аз бих дал 10 и направо да се возя.
Не знам от къде пътуваш, ама ако си от северна Бг слизай на Подуене (че ако слезеш на централна, таксито ще те вози на обратно), а ако идваш по Тракия слизаш на Плиска и от там такси. И от Подуене и от Плиска ще ти е горе долу 5 кинта, щото не е толкова далече
Такси само.... прежали 20лв за двете посоки, ама ще си свършиш работата. Друг вариант е да хванеш някакъв транспорт до центъра и от там такси, ще да ти излезе 4-5-6 лв таксито.... ама помисли - аз бих дал 10 и направо да се возя.
Не знам от къде пътуваш, ама ако си от северна Бг слизай на Подуене (че ако слезеш на централна, таксито ще те вози на обратно), а ако идваш по Тракия слизаш на Плиска и от там такси. И от Подуене и от Плиска ще ти е горе долу 5 кинта, щото не е толкова далече

9ката трамвая е от гарата до хладилника, минава близо до посполството, сега като строят метрото на хемус, мисля, но не съм и на 100% сигурен, 9ката минава през пл. Журналист и пак се качва до хладилника и си минава близо до посолството. Ще се разровя да видя.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
sonny написа:9ката трамвая е от гарата до хладилника, минава близо до посполството, сега като строят метрото на хемус, мисля, но не съм и на 100% сигурен, 9ката минава през пл. Журналист и пак се качва до хладилника и си минава близо до посолството. Ще се разровя да видя.
Да минава през Журналист и стига до Хладилника,като слезне на кошарите е на 5 минутки път до Посолството
П.П аз ако нямам работа ще те зема от гарата и ще те закарам,ама не знам как ще съм с работата

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Колеги много Ви Благодаря за информацията
Похвалиха ми ОК такси те не „бръснели„ взимали реални цени 

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
E те са една от малкото компании тука. Другото са частници. Все пак гледай внимателно цените и знака на компанията.
ОК Супертранс. 973 21 21, това имат написано по колите. И разни реклами. Също е почти 100% гаранция, че е нормално таксито, ако отгоре има голяма табела с реклама, като американските.
Че иначе покрай Централна гара си имаме СК Супершанс, Мегатранс, Тотошанс, Мегашанс...
ОК Супертранс. 973 21 21, това имат написано по колите. И разни реклами. Също е почти 100% гаранция, че е нормално таксито, ако отгоре има голяма табела с реклама, като американските.
Че иначе покрай Централна гара си имаме СК Супершанс, Мегатранс, Тотошанс, Мегашанс...

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Koz написа:Колеги много Ви Благодаря за информацията![]()
Похвалиха ми ОК такси те не „бръснели„ взимали реални цени
Също и СВ Такси, Едно евро (един долар)..
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
///vlado написа:с Taxi.

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Много внимателно разгледай тарифите на такситата. На гарата е пълно с таксита, които возят за над 2-3 лв/км. ОК Супертранс са 0,59 през деня и 0,70 нощна тарифа. Успех
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2