И нека утре започне от днес - с усмивка :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

И нека утре започне от днес - с усмивка :)

Мнение от Vasko » 16 Юли 2009, 3:44

Колеги, четейки напоследък темите пропити със злоба и завист съм провокиран да пусна тази тема. ..Всички мрънкаме,че било мръсно около нас, че съседа си хвърлял боклука през прозореца на блока, че вечер кънти от нечии апартамент до късно мазна чалга огласяйки махалата и сутрин отивайки на работа в трафика лавирайки между колите си играем на ''кой ще тръгне от първа линия от съответният светофар ..
Ами след като на Всички ни прави впечатление точно това, защо не направим нещо по въпроса - примерно да го променим .Промяната трябва да започне от самите нас - нека си променим манталитета, нека не нарушаваме забраните, да си хвърляме боклуците на обозначените за това места .Когато се разминаваме сутрин да се усмихваме и кимаме за поздрав,а не като сега да се мусим сякаш целият свят ни е крив..Защо не си направите един експеримент. Утре след като станете от сън и след поредната доза сутрешно кафе излизайки навън, погледнете към Слънцето и усмихвайки си речете''днес никой не може да ми развали настроението'' и след това с бодра крачка се отправете по задачите си за деня. Опитвайте се да мислите позитивно и не позволявайте на негативните емоции да завладеят съзнанието Ви. Нещо повече -дори ако видите съседа Ви че хвърля боклука през прозореца вежливо му обяснете къде е кофата за боклук,но го направете с усмивка. В трафика ако някой се опита да Ви изпревари с цел да бъде на първа линия на светофара, просто го пуснете и не се впрягайте след него да тръгвате да го гоните за да му го връщате . На работа ако злословят по ваш адрес,бъдете над тези неща и не се занимавайте с клюки,а си свършете работата за деня като преди да си тръгнете кажете високо на всички колеги, дори и към тези към който таите някакви негативни смесени чувства ''лека вечер'' след което отново с усмивка излезте от офиса ...Повярвайте ми, това Ви поведение няма да остане незабелязано от колегите и Ви гарантирам,че на другият ден ще има още някой който ще се опита да Ви подражава-особено от тези който не са ви приятни..
На поредното вечерно задръстване в трафика докато се прибирате към къщи си мислете как ще Ви посрещене жената, детето/цата и как всички ще се съберете край масата за вечеря като всеки сподели преживяванията си от деня . В крайна сметка ще се окаже ,че хубавите неща,който ви са се случили този ден са били много повече от лошите ... И така, колеги неке утре изгрева на Слънцето го посрещнем с усмивка и целият ден след това мислим позитивно не позволявайки на дреболиите от ежедневието да ни развалят настроението. За утре го дават слънчево и топло времето,затова нека се опитаме да принесем тази топлина и в отношенията си между нас , а в мислите си да бъдем по-позитивно настроени . И нека след като отмине денят и Слънцето залезе, всеки от нас да сподели как е протекъл денят при него.Успех на всички и много усмивки от мен Ви желая ! И нека утре започне от днес -от момента, в който пускам тази тема ! :)
Последна промяна Vasko на 16 Юли 2009, 3:50, променена общо 2 пъти

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 16 Юли 2009, 3:46

Моя ден вече започна с усмивки макар, че ще лягам. Дано за всички да е така :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 16 Юли 2009, 4:14

Вярвам, че когато човек е настроен позитивно му се случват много повече хубави неща, радва се на малкото и не обръща внимание на дребнавото.

Хубава тема :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 16 Юли 2009, 7:59

Добро утро ! ;) Усмихнат съм. Радостен, че от толкова дъждовни седмици се появи хубаво време за да отида на басейн :shock: :D
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 16 Юли 2009, 9:55

Добро утро! Радвам се, че все още има хора, които разсъждават по този начин. :winky:
Има много истина в думите ти, но има един проблем
На работа ако злословят по ваш адрес,бъдете над тези неща и не се занимавайте с клюки,а си свършете работата за деня като преди да си тръгнете кажете високо на всички колеги, дори и към тези към който таите някакви негативни смесени чувства ''лека вечер'' след което отново с усмивка излезте от офиса ...Повярвайте ми, това Ви поведение няма да остане незабелязано от колегите и Ви гарантирам,че на другият ден ще има още някой който ще се опита да Ви подражава-особено от тези който не са ви приятни..

Другия вариант е да се опитат да го развалят. Зависи колко са злобни :confused:

Винаги започвам деня си с усмивка, през целия ден съм усмихната, но някои хора просто успяват да ми развалят настроението. Няма да е зле, ако всички опитаме да бъдем, дори и малко, по-добри :roll:

"Светът е оцелял, защото се е смял" :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Юли 2009, 9:59

Стига да не се появи някой с умопомрачителното си настроение, няма вероятност да ми е лош денят. Или пък да се случи нещо гадно.
Денят ми е хубав, когато виждам около себе си хораат, които най-обичам усмихнати, когато...въпреки всички проблеми....пак успяваме да покажеме положителни емоции. Или пък когато всичко върви по план в работата, всички задачи са изпълнение, всякакви цели.....всъщност тогава....от собственото ти удовлетворение...се чувстваш една идея по-спокоен и по-щастлив.Такива неща...да се ядосам на някой в трафика, или пък на някой по улицата...въобще не си и хабя нервите за такива...

Ааа...всъщност Добър ден! :D

ентусиаст
Аватар

Re: И нека утре започне от днес - с усмивка :)

Мнение от flame » 16 Юли 2009, 11:33

sineok_pi4_ написа:Колеги, четейки напоследък темите пропити със злоба и завист съм провокиран да пусна тази тема. ..Всички мрънкаме,че било мръсно около нас, че съседа си хвърлял боклука през прозореца на блока, че вечер кънти от нечии апартамент до късно мазна чалга огласяйки махалата и сутрин отивайки на работа в трафика лавирайки между колите си играем на ''кой ще тръгне от първа линия от съответният светофар ..
Ами след като на Всички ни прави впечатление точно това, защо не направим нещо по въпроса - примерно да го променим .Промяната трябва да започне от самите нас - нека си променим манталитета, нека не нарушаваме забраните, да си хвърляме боклуците на обозначените за това места .Когато се разминаваме сутрин да се усмихваме и кимаме за поздрав,а не като сега да се мусим сякаш целият свят ни е крив..Защо не си направите един експеримент. Утре след като станете от сън и след поредната доза сутрешно кафе излизайки навън, погледнете към Слънцето и усмихвайки си речете''днес никой не може да ми развали настроението'' и след това с бодра крачка се отправете по задачите си за деня. Опитвайте се да мислите позитивно и не позволявайте на негативните емоции да завладеят съзнанието Ви. Нещо повече -дори ако видите съседа Ви че хвърля боклука през прозореца вежливо му обяснете къде е кофата за боклук,но го направете с усмивка. В трафика ако някой се опита да Ви изпревари с цел да бъде на първа линия на светофара, просто го пуснете и не се впрягайте след него да тръгвате да го гоните за да му го връщате . На работа ако злословят по ваш адрес,бъдете над тези неща и не се занимавайте с клюки,а си свършете работата за деня като преди да си тръгнете кажете високо на всички колеги, дори и към тези към който таите някакви негативни смесени чувства ''лека вечер'' след което отново с усмивка излезте от офиса ...Повярвайте ми, това Ви поведение няма да остане незабелязано от колегите и Ви гарантирам,че на другият ден ще има още някой който ще се опита да Ви подражава-особено от тези който не са ви приятни..
На поредното вечерно задръстване в трафика докато се прибирате към къщи си мислете как ще Ви посрещене жената, детето/цата и как всички ще се съберете край масата за вечеря като всеки сподели преживяванията си от деня . В крайна сметка ще се окаже ,че хубавите неща,който ви са се случили този ден са били много повече от лошите ... И така, колеги неке утре изгрева на Слънцето го посрещнем с усмивка и целият ден след това мислим позитивно не позволявайки на дреболиите от ежедневието да ни развалят настроението. За утре го дават слънчево и топло времето,затова нека се опитаме да принесем тази топлина и в отношенията си между нас , а в мислите си да бъдем по-позитивно настроени . И нека след като отмине денят и Слънцето залезе, всеки от нас да сподели как е протекъл денят при него.Успех на всички и много усмивки от мен Ви желая ! И нека утре започне от днес -от момента, в който пускам тази тема ! :)

Браво докторе! Цепиш мрака!
:yes: :yes: :yes:
:clap: :clap: :clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 16 Юли 2009, 11:49

хубаво си го написал ама все ще изкочи нещо да те провокира колкото и позитивно да си настроен и винаги ще се намери някой злобен идиот да ти развали блаженството иначе :yes: за написаното

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 16 Юли 2009, 13:44

Всеки ден така до победата :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 16 Юли 2009, 15:25

С Фармахим ще победим !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 16 Юли 2009, 17:36

Дано да има оптимисти ... и повече хора да си го поставят за цел а сега една голяма УСМИВКА !!!! :winky:
Аре нема нужда...

ентусиаст
Аватар

Няма смисъл

Мнение от driver69 » 16 Юли 2009, 18:19

Няма смисъл да си разваляме хубавото настроение заради някой, който не може да излезе от черупката си и да приеме, че света не е само негов! Нека се разваме на всеки слънчев ден, защото няма по-хубаво от това човек да е здрав и да се радва на всичко. Колкото до злобните, който се опитват да ти развалят настроението - просто ти завиждат 8) .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Юли 2009, 21:03

Колеги,приятели,факт е че хубавото настроение,както и лошото са заразни.Бъдете позитивно настроени,заразете и другите със това чувство!Не бъдете дребнави,не обръщайте внимание на нещата които могат да ви развалят деня ако можете!Така ще почуствате истинската наслада от това да сте живи и да живеете по добре.
Подкрепям автора на темата!Да бъдем хора!
"Живей и остави и другите да живеят!"
Започнете деня си с усмивка! :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tono » 16 Юли 2009, 22:08

Има една книга която се казва "Най-великият търговец на света" която се връзва с темата и найстина е добре да се прочете.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 16 Юли 2009, 23:51

Това е най-хубавата тема, която съм срещала от мноооого време на сам :clap:
Хората не случайно са казали, че хубавите неща се случват на хубавите хора. Няма по-силно оръжие от усмивката. Сутринта прочетох темата и сега искам да споделя денят си: ден като всеки друг, но по обед звънна служебния ми телефон- сърдит клиент че не му бил пълен резервоара... не знам защо но се сетих за прочетеното по-рано и ми стана толкова смешно, че човека още повече се ядоса и развика и т.н. Попитах го защо толкова се нервира- като не е доволен като върне колата ще му приспадна от сметката "липсващото" гориво. Смях се с глас. Защо сме такива дребнави душички и си вгорчаваме и без това нищожния живот с дреболии?!? Още по-хубаво ми стана, когато се прибрах на четири крака от умора у дома и мъжът ми ме посрещна със сервирана вечеря... ( :bowdown: ) Хубавите неща се случват на хубавите хора :)

Следваща

Назад към Извън Темата