Покупка на Smart
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Покупка на Smart
Здравейте колеги, от известно време жената ме ръчка за кола която да я кара на сравнително малки разстояния, градско или най много перник софия и тъй като й е първа кола за чупене реших да не е много скъпа и да не е точно "кола"
до (2000-3500 лв), въпроса тук е има ли някой, който има наблюдения върху смартовете fortwo, какви детски болести имат и какво да се гледа при покупка. Много благодаря предварително. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Re: Покупка на Smart
То от тия автомати има ли, че това е едно от изискванията. :smile:
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
Sent from my ST23i using Tapatalk 2
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Повечето са полуавтомати, но има и опция с пълен автомат. Имат едно копче отстрани на скоростния лост за да включиш пълния автомат.
Все пак имай предвид че смартовете са голяма брадва дойде ли време за ремонт, може би колегата е прав да не се занимаваш.
Все пак имай предвид че смартовете са голяма брадва дойде ли време за ремонт, може би колегата е прав да не се занимаваш.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Да, мен това ме интересува до колко може да се счупи и по това да преценя дали ми е по силите! Те и другите коли си се чупят, а пък и тая покупка си е както казах за трошене 

Веселин|Василев написа:Здравейте колеги, от известно време жената ме ръчка за кола която да я кара на сравнително малки разстояния, градско или най много перник софия и тъй като й е първа кола за чупене реших да не е много скъпа и да не е точно "кола"до (2000-3500 лв), въпроса тук е има ли някой, който има наблюдения върху смартовете fortwo, какви детски болести имат и какво да се гледа при покупка. Много благодаря предварително.
Вземи на жена си някаква истинска малка кола (поло примерно) и не се излагай...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
И аз мислех да взема на жената Смарт за първа кола,но в крайна сметка й взех Корса,поради следните причини: няма части и са скъпи,в София открих че има само 1 специализиран сервиз,намирането на гуми е пълна трагедия,ако някой я удари не ми се мисли за последиците,харчат доста за параметрите си-хич не са икономични,само лесно се паркират,много се чупят 
p.s.няма багажник

p.s.няма багажник
Последна промяна dr.peshev на 27 Апр 2013, 22:37, променена общо 1 път
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Аз имах смарт 2008г. модел взех го на 20000км. От представителство на мерцедес. Моя беше(продадох го преди месец) полуавтомат с всички нужни екстри. Количката е супер специялно този модел старите са много грозни а и са много стари вече нормално е дасе чупят.
1.0-75 кс. Разход извън гр. 4л. 100км. В софия 6-7л. 100км. Голяма стрела сега ме е яд че го продадох.
Ето и няколко снимки.
1.0-75 кс. Разход извън гр. 4л. 100км. В софия 6-7л. 100км. Голяма стрела сега ме е яд че го продадох.
Ето и няколко снимки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Интересно е мястото, дето завираш ключа
. С бутон ли се пали?

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- hamann25
- младши ентусиаст
-
Не с ключа но само го чукваш и тя пали.
Сега като се сетя и още повече ме хваща яд много яка колечка за града 66лв. И го пълня до горе забравям кага сам го заредил.
Сега като се сетя и още повече ме хваща яд много яка колечка за града 66лв. И го пълня до горе забравям кага сам го заредил.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
7/100 за тая лагерница и ако на това му викаш "забравих кога съм заредил"... 66лв са 25 литра при 6-7/100 и при положение че все пак не трябва да го изхабиш до края или трябва да караш много малко или да имаш баси късата памет
Количката щеше да е идеална ако харчеше не повече от 3-4/100 в София. И ако не те бърка, че ако си мъж в нея мязаш на абсолютен педераст. Мен лично не ме бърка ако харчеше малко ама да ми гори като кола и да има тоя вид... сори.

Количката щеше да е идеална ако харчеше не повече от 3-4/100 в София. И ако не те бърка, че ако си мъж в нея мязаш на абсолютен педераст. Мен лично не ме бърка ако харчеше малко ама да ми гори като кола и да има тоя вид... сори.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
Виж тоя разход си е мой с климатик нон стоп и на ръчка ако се кара нормално може и да те изненада незнам колата е супер. А как изглеждам отстрани не ми пука аз я ползвах за квартала и по центъра иначе си имам порше кайен а преди поршето имах ауди а8 4,2 смарта си ми беше еи така по междудругото.
А ето ти снимки на другите ми коли.
И не мисля че като се кача от смарта на поршето ми пораства х*я
А ето ти снимки на другите ми коли.
И не мисля че като се кача от смарта на поршето ми пораства х*я
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Въпрос на интелектуално израстване е в града да се карат подходящи с размерите и двигателите си коли 

Ц2, на VTR оборудване (sensospeed) - виж дали й харесва на жената.
Почти като нашето SMG e :d
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Почти като нашето SMG e :d
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
virtue and tranquillity
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Малко по малко почвам да се отказвам от смарта и с други хора говоря и те ми разказват разни трагикомични случки с тия консерви! Въпроса е макс до 4000 лв, автомат, какво може да се вземе? Вече си мисля дали да не й взема един компакт и да го чупи него 

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3