Действат ли хапчетата?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Действат ли хапчетата?
Купих си хапче от някакав представител, което се пуска в пълния до горе резервоар и имало няколко ефекта при честа употреба:
- увеличава мощноста (усещало се веднага)
- намалява шума на двигателя
- намалява разхода
Нямало странични ефекти, но никой от познатите ми не е ползвал подобно нещо. Ако някой от вас е ползвал подобно нещо нека да сподели дали действа и има ли странични ефекти?
П.С: моля без теории или "един приятел го изпробва". Благодаря
- увеличава мощноста (усещало се веднага)
- намалява шума на двигателя
- намалява разхода
Нямало странични ефекти, но никой от познатите ми не е ползвал подобно нещо. Ако някой от вас е ползвал подобно нещо нека да сподели дали действа и има ли странични ефекти?
П.С: моля без теории или "един приятел го изпробва". Благодаря
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз лично съм доста скептично настроен към подобен вид интервенции. Може и да има някакъв ефект, но след всичките ТВ Шоп-ове, уникални оферти и чудотворни препарати които се предлагат имам чувството, че всичко е измама 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
X-citer написа:Аз лично съм доста скептично настроен към подобен вид интервенции. Може и да има някакъв ефект, но след всичките ТВ Шоп-ове, уникални оферти и чудотворни препарати които се предлагат имам чувството, че всичко е измама
И аз така - ама колегата щом го е взел вече така и така да пробва па да сподели,кво прави тая Виагра ,вдига ли или не и т.н.
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
аве един колега с митсубиши незнамквоси (тия дето са малко като акули оттпред) със 2,5 бензинов мотор 163 коня каза че е слагал и бил доволен - незнам защо обаче ми предлагаше да си купя от тия хапчета дето си ги е взел за себеси 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
spacepl написа:аве един колега с митсубиши незнамквоси (тия дето са малко като акули оттпред) със 2,5 бензинов мотор 163 коня каза че е слагал и бил доволен - незнам защо обаче ми предлагаше да си купя от тия хапчета дето си ги е взел за себеси
А температурата свалят ли?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мармота завива шоколада в калник от Калибра?!

он топик: хапчета само орално ползвам. По-скоро пробвай добавки.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Аз съм чувал,че малка част от нафталинови хапчета правела чудеса с двигателя.Много вдигала октановото число(сериозно)... 

Overburner - NX написа:Аз съм чувал,че малка част от нафталинови хапчета правела чудеса с двигателя.Много вдигала октановото число(сериозно)...
А ти чувал ли си ,че с нафталинови хапчета можеш да си прибереш чарколяците от двигатела в найлонова торбичка.

Нафталин като се разбърка с ........... стават мнго интересни фойверки.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
В тая тема май "мърмота" ще се появи поне още 5 пъти 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
ако са ти мръсни дюзите на карбуратора или на инжекциона - може и да има някаква истина.
аз лично обаче не съм виждал полза от тези неща (а съм наливал какво ли не във резервоарите - включително и шеврон-текрон добавка която официално мерцедес я препоръчват като единствената за тях)...
та.. мисля си да не се занимаваш със глупости... ако въздушния ти филтър е на повече от 6 месеца- смени го него. повече файда ще имаш
аз лично обаче не съм виждал полза от тези неща (а съм наливал какво ли не във резервоарите - включително и шеврон-текрон добавка която официално мерцедес я препоръчват като единствената за тях)...
та.. мисля си да не се занимаваш със глупости... ако въздушния ти филтър е на повече от 6 месеца- смени го него. повече файда ще имаш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3