Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Последна промяна eraziel на 16 Апр 2012, 10:34, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
Re: Депутатите одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни
Като не пуша - се радвам, като пуша - не се 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Някак си немога да си представя бараове и дискотеки без цигарен дим, ако го наложат ще супер, но не ми се вярва много... Май ще си остане като разделните помещения за пушачи и непушачи мит... Прост пример Марсилия на бул. България с две помещения пушачи, непушачи като се напълни това с пушачите почват да дават пепелници и в това за непушачи... Дразнещо, но факт...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

На всякъде е така. Вечер се пуши в целите заведения. Според мен ще навлезнът доста електроните цигари като компромисен вариант.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Скудоимието на европейския бюрократ няма граници.Като им пречи пушека на непушачите тогава да забранят и автомобилите и градския транспорт че носят доста по голяма вреда на околните.Досега не съм видял или чул и няма данни някой да се разболял от това че е бил в заведение където се пуши.
След щастливи кокошки ..щастливи прасета ..и един куп такива дивотии сега имаме щастливи непушачи.Само не знам в какво точно се изразява щастието на непушача ? Дали не е в това че след тая забрана следва забрана на алкохола наркотиците мазната храна захарта и каквото там вреди на човека.Цялата тая смешка със забраната за пушене на обществени места е пълно лицемерие защото цигари пак ще се продават.Не могат ли да забранят продажбата на цигари ?
След щастливи кокошки ..щастливи прасета ..и един куп такива дивотии сега имаме щастливи непушачи.Само не знам в какво точно се изразява щастието на непушача ? Дали не е в това че след тая забрана следва забрана на алкохола наркотиците мазната храна захарта и каквото там вреди на човека.Цялата тая смешка със забраната за пушене на обществени места е пълно лицемерие защото цигари пак ще се продават.Не могат ли да забранят продажбата на цигари ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Доволен много
.
П.п Не ме мразете , но мразя цигарения дим много всеки който ме познава знае , че само буча и винаги дима идва при мен
.
П.п 2: Едва ли ще се получи нещо

П.п Не ме мразете , но мразя цигарения дим много всеки който ме познава знае , че само буча и винаги дима идва при мен

П.п 2: Едва ли ще се получи нещо

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Vra4anin написа:По-голяма дискриминация към нас непушачите, няма накъде просто.
+1. Зимата отиваш на кафе и през 10мин. на студа да пушиш

Както каза и колегата, дискотеките и баровете, излизаш навън с чашката и си пиеш ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Кефи ме, въпреки че съм пушач. Но ми се струва, че баровете ще станат на "частни клубове" и ще продължи да се пуши
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Отказал съм ги преди почти вече 7 години,НО:
Точно,последния писал над мен ми взима думите от клавиатурата.Забраната е формулирана като такава за закритите обществени заведения ,административни места,детски градини и друг тип заведения и прочее.Имам дискотека в частен имот,построена от мен като възложител-слагам си отвън табелата ''частна собственост'' ,''частен обект'' или нещо упоменаващо частната принадлежност и готово.Или,да пейстна направо готовия текст че не ми се преразказва:Правото на частна собственост представлява изключително пълномощие да се определя как ще бъде използван даден ресурс, независимо дали ресурсът е собственост на правителството или на отделен индивид. Правата на частна собственост имат две други съществени качества. Първото е изключителното право върху ползите от дадения ресурс. Така например, собственикът на бар има правото да определи дали да се пуши в него или не. Това е правото да определя употребата. В допълнение на това, собственикът има правото на целия доход, който се реализира от конкретната собственост и е облагаем с данък. Това е правото върху ползите от ресурса. Тоест противоречията за тютюнопушенето на публични места в основата си са противоречия относно частната собственост.
С други думи герберите отново печелят червена точка пред Евросъюза налагайки една директива цели 6 месеца преди крайния срок,която даже няма задължителен характер и България няма да бъде санкционирана ако не я наложи.Но отново се показваме послушния пес,който носи чехлите и вестника и получаваме подхвърлена бисквитка или погалване зад ухото.Виж когато 2007 влязохме в Съюза се направиха на слепи и глухи и акциза над мощните коли си остана цели две години след това.Абе да ти имам и управлението на страната през годините.
Точно,последния писал над мен ми взима думите от клавиатурата.Забраната е формулирана като такава за закритите обществени заведения ,административни места,детски градини и друг тип заведения и прочее.Имам дискотека в частен имот,построена от мен като възложител-слагам си отвън табелата ''частна собственост'' ,''частен обект'' или нещо упоменаващо частната принадлежност и готово.Или,да пейстна направо готовия текст че не ми се преразказва:Правото на частна собственост представлява изключително пълномощие да се определя как ще бъде използван даден ресурс, независимо дали ресурсът е собственост на правителството или на отделен индивид. Правата на частна собственост имат две други съществени качества. Първото е изключителното право върху ползите от дадения ресурс. Така например, собственикът на бар има правото да определи дали да се пуши в него или не. Това е правото да определя употребата. В допълнение на това, собственикът има правото на целия доход, който се реализира от конкретната собственост и е облагаем с данък. Това е правото върху ползите от ресурса. Тоест противоречията за тютюнопушенето на публични места в основата си са противоречия относно частната собственост.
С други думи герберите отново печелят червена точка пред Евросъюза налагайки една директива цели 6 месеца преди крайния срок,която даже няма задължителен характер и България няма да бъде санкционирана ако не я наложи.Но отново се показваме послушния пес,който носи чехлите и вестника и получаваме подхвърлена бисквитка или погалване зад ухото.Виж когато 2007 влязохме в Съюза се направиха на слепи и глухи и акциза над мощните коли си остана цели две години след това.Абе да ти имам и управлението на страната през годините.
Последна промяна jordanpar на 11 Апр 2012, 16:44, променена общо 1 път
Колкото е полезна забраната , толкова и е вредна. Добре , няма да се пуши , но за сметка на това със сигурност ще има нови безработни 18-25г , поради намаляване на клиентите , както се случило тук http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1164388 например. От цялата истерия около забрана за пушене , на загуба ще бъде самата държава. От не внесените осигуровки на /примерно 200 освободени от работа/ от ДДС, ДОД и т.н. В същото време уличните кафе-автомати ще реализират по големи обороти , респективно печалби - които така или иначе не плащат нищо към хазната. А самата забрана е отново прищявка на ЕС , който всъщност ни определя данъци , акцизи, квоти и изобщо начина ни на живот. Сигурно не е далече времето когато пак ТОЙ -`ЕС` ще ни обложи с данък `парников ефект` защото хората дишат , а при издишване се отделя въглероден диоксид , който пък от своя страна води до ПЕ .
Имам чувството че този съюз е създаден , да прави живота на хората възможно най труден , а на българите невъзможен .
Имам чувството че този съюз е създаден , да прави живота на хората възможно най труден , а на българите невъзможен .

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Работил съм 7 години като Барман в различни заведения и съм свикнал до болка с цигарения дим .
Преди брат ми да ги откаже , като най малък в семейството бях принуден всяка сутрин да закусвам в "димна завеса" понеже и брат ми и баща ми и майка ми пушеха.
Та честно казано не ми пречи дима, поне не усещам да ми пречи...
Навън навсякъде е така дори и дискотеки ...в Норвегия съм бил на диско на което си има тераса външна за пушене а хората които са на подземното ниво просто излизат навън....
Но да не се заблуждаваме - В БЪлгария нещата не са като навън !
Честно казано бих се изкефил ако баща ми не издържи и запали някъде където може да бъде глобен и наистина се случи.
Така поне ще се замисли сериозно да ги откаже един ден
Преди брат ми да ги откаже , като най малък в семейството бях принуден всяка сутрин да закусвам в "димна завеса" понеже и брат ми и баща ми и майка ми пушеха.
Та честно казано не ми пречи дима, поне не усещам да ми пречи...
Навън навсякъде е така дори и дискотеки ...в Норвегия съм бил на диско на което си има тераса външна за пушене а хората които са на подземното ниво просто излизат навън....
Но да не се заблуждаваме - В БЪлгария нещата не са като навън !
Честно казано бих се изкефил ако баща ми не издържи и запали някъде където може да бъде глобен и наистина се случи.
Така поне ще се замисли сериозно да ги откаже един ден

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз лично се съмнявам че тука замисъла е да се угоди на непушачите .Та помислете само ние всички и пушачи и непушачи дишаме отровния градски смог пълен с бог знае какви канцерогенни изпарения от заводи автомобили и квото си поискаш.Тва ли е борбата за здраве ? Или да сме в тон с дискриминационната политика на брюкселския чиновник? Като са такива любители на здравословния начин на живот да забранят продажбата на цигари.Все едно да гониш наркомана а дилъра на дрога да е напълно легален търговец.Тва пълно лицемерие спрямо обществото не само към пушачите.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- trance4life
- Потребител
-
Радвам се
Хем няма да си усмърдяваме дрехите на цигари като в селски хоремаг хем няма да се тровим

Хем няма да си усмърдяваме дрехите на цигари като в селски хоремаг хем няма да се тровим

:)
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
По темата моля
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3