Парко-места за инвалиди
Модератор: Общи модератори
Парко-места за инвалиди
Колеги,
Форума все повече се пълни с теми с по 5-6 страници тъпи ли са американците, как да избегнем плащането на акт и куп други "хитрини"
Искам да покажа нещо, което въобще не е изключение и едва ли ще изненада някой, но хич не ми се иска да озаглавя темата както подобава на постъпката на тези двама тарикати.
Снимката е правена вчера (събота) в 9:45 сутртинта на паркинга на мола на "хладилника" в София и по това време нямаше никакви коли ...
И на двете коли нямаше талони за ползване на парко-места за инвалиди.

Мисля, че няма нужда от коментар
Форума все повече се пълни с теми с по 5-6 страници тъпи ли са американците, как да избегнем плащането на акт и куп други "хитрини"
Искам да покажа нещо, което въобще не е изключение и едва ли ще изненада някой, но хич не ми се иска да озаглавя темата както подобава на постъпката на тези двама тарикати.
Снимката е правена вчера (събота) в 9:45 сутртинта на паркинга на мола на "хладилника" в София и по това време нямаше никакви коли ...
И на двете коли нямаше талони за ползване на парко-места за инвалиди.
Мисля, че няма нужда от коментар
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Парко-места за инвалиди
Ежедневна гледка
За съжаление ние сме много по-тъпи и прости от много други. Това е само малка част от нашият "пейзаж".
Тези хора не са гледали инвалиди, за да знаят колко е важно тези места да са свободни
Надявам се че колегите возят инвалиди и затова са спряли там, а не че там им е удобно.

Тези хора не са гледали инвалиди, за да знаят колко е важно тези места да са свободни

Надявам се че колегите возят инвалиди и затова са спряли там, а не че там им е удобно.
Последна промяна barty на 01 Дек 2013, 12:03, променена общо 1 път

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Честно казано може би найстина всичко се връща и отчасти го изпитвам на себе си,та в тоя ред на мисли нека си паркират киселите дупета,в един момент искат не искат ще паркират отново там но няма да карат те а ще ги возят защото няма да могат да дават газ и в мола пак ще ги возят но в количка...Никога не съм го правил това,незнам колко прост селяндур трябва да си да паркираш на такова място!Единствения начин да се оправи този проблем е да се отнема книжка и глобата да бъде 500-лева,не че много "колеги" не си изкараха стикери за инвалиди но попринцип... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
През далечната 2000 г. видях за пръв път този знак в Тулуза, Франция. Превадено: "Ако искаш моето място, вземи и моят недъг"... от тогава нещо се преобърна в мен и повече никога не съм паркирал на инвалидно място.
Често виждам хора да паркират по инвалидните места в друг мол. Правя забележка, а те вадят някаква стара инвалидна карта... Тъжно... много тъжно...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Често виждам хора да паркират по инвалидните места в друг мол. Правя забележка, а те вадят някаква стара инвалидна карта... Тъжно... много тъжно...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Новата карата е като кредитна със снимка...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Знам колега, знам... Ама какво да кажеш на простака, който чак нервно те гледа... Цирк
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Честно казано сега се замислих колко хора познавам с такива карти, заради ТЕЛК... Не са малко. Няма да се учудя (а бе това не се ли "Очудя"
мозилата ми го поправя
), ако и двамата имат карти. И все пак си мисля, че това са двама селяни

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колеги,моля за малко повече толерантност и разбиране към умствено осакатените такива,също вид инвалидност,макар да засяга по-силно околните ,отколкото конкретния индивид -примерите на снимката..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
boksioraE39 написа:Единствения начин да се оправи този проблем е да се отнема книжка и глобата да бъде 500-лева

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Момчета и момичета, това са инвалиди в главите - те са им празни и имат право да паркират там.
Никога не съм спирал на такова място. Един ден видях един познат, който беше спрял на такова място и от тогава нещо не мога да го погледна с добро око. А една пача (с чесън) съвсем наскоро ми вика: "Ами като няма места къде да спра!?!"... Викам: "Не като няма места!!! Целият паркинг да е празен пак няма да спра там!!!"
Никога не съм спирал на такова място. Един ден видях един познат, който беше спрял на такова място и от тогава нещо не мога да го погледна с добро око. А една пача (с чесън) съвсем наскоро ми вика: "Ами като няма места къде да спра!?!"... Викам: "Не като няма места!!! Целият паркинг да е празен пак няма да спра там!!!"
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Как мразя такива селски постъпки, естеството ми на работа е такова, че редовно ходя по моловете и се сблъсквам с проблема паркиране, никога не ъсм спирал на места за инвалиди, но много го правят и като ги видя искрено има желая да станат такива, а ако са агресивни веднага им казвам, че лично ще им помогна да станат, винаги са кисели селтаци. За жалост никога не се е стигало до физическа разправа а много ми се иска всеки път, не пропускам и да попитам охраната защо допуска паркиране на коли който не са на инвалиди на местата за инвалиди, повечето пъти казват че не са видяли или че слезнали 2 ма големи и го е шубе да им направи забележка, разбира се като го питам колко "охранители" сте на паркинга и в мола, той млъква и така.
Аз вярвам господ гледа и всеки ще си получи заслуженото
Аз вярвам господ гледа и всеки ще си получи заслуженото

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Според мен регистрационните номера за инвалиди трябваше да останат, както беше едно време. Спомням си, че номерата започваха с буквата "И". Така веднага щеше да се разбира, че колата е на инвалид, дори на пътя.
В днешно време сульо и пульо вадят карта и се правят на инвалиди, ама онзи отгоре гледа!
В днешно време сульо и пульо вадят карта и се правят на инвалиди, ама онзи отгоре гледа!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Един ден ще снимам пред един Кауфланд колко мозъчни инвалиди има в България. Какви са тези хора бре, прави, здрави да спират на месата за инвалидите. То пълно със свободни места, те там на инвалидното парко място ще спре. Аххх дивотиьооо дивашкааааа!!! 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Те са си умствени инвалиди.