Бизнес идея
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Бизнес идея
Идеята на темата е всеки които има желание да сподели какъв вид бизнес би развил с минимален бюджет 10-15000лв
Всеки които реши да пише в темата нека се обоснове защо е избрал този вид дейност,какво според него трябва да се направи,какви са очакваните доходи и т.н.
Няма смисъл от коментари тип:аз ше продавам цветя щото един продава и забогатя!!!
Нека модераторите да трият всяко мнение което не е по темата!!!
Поздрави!!!
Всеки които реши да пише в темата нека се обоснове защо е избрал този вид дейност,какво според него трябва да се направи,какви са очакваните доходи и т.н.
Няма смисъл от коментари тип:аз ше продавам цветя щото един продава и забогатя!!!
Нека модераторите да трият всяко мнение което не е по темата!!!
Поздрави!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Бизнес идея
бело на буци 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
bavareca_86 написа:Нека модераторите да трият всяко мнение което не е по темата!!!
Поздрави!!!
Явор написа:бело на буци

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ЛЕГАЛЕН БРЕ

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми зависи на кой си плащаш патента

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Чакай сега, ти хем не искаш "с еди какво си защото еди кой си забогатял", хем искаш конкретни очаквания и цифри.
Наизуст всеки може да ти говори какво мисли, но нали знаеш, че може едно да мисли, а сметките съвсем други да излезнат? Прибави и факта, че говорим за България, та сигурност няма.
Като имаш 10-15 хиляди, намираш някой батко, който уговаря мачове, даваш му 5 бона, а другите 10 залагаш на мача.
Ако искаш нещо легално в БГ с тази сума, земеделие или автомивка.

Като имаш 10-15 хиляди, намираш някой батко, който уговаря мачове, даваш му 5 бона, а другите 10 залагаш на мача.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То имаше такива теми и преди.
В общи линии това не са пари за бизнес, иначе всеки втори щеше да е бизнесмен.
Вариантите за бизнес с толкова пари за мен са два:
1. Намираш някаква ниша в която можеш да се наместиш с тези пари;
2. Имаш някакви специфични способности, познания, опит които повечето хора не притежават и с тези пари започваш бизнес свързан с тях.
Ако нямаш едно от горните си просто един от стотиците хиляди в България с толкова пари. Т.е. нямаш конкурентно предимство. В тоя случай може и да ги вложиш в нещо, но няма да имаш сигурност и добра печалба. Ще изкарваш да речем 1000лв на месец. Струва ли си? Някои казват- да, работя за себе си. Да работиш за себе си е добре ама поне по моето виждане трябва да изкарваш поне 50% повече пари, отколкото ако ходиш на работа за да си струва.
Ако си просто един работник си от 9 до 6 с обедна почивка и край. Задълженията са ти "а", "б" и "в". Ама че нещо станало, че има някакви проблеми теб бе те боли, ако не ти влиза в задълженията. Чуква 6 часа и ти си заминаваш. Ако искат да седиш си плащат извънредно. Ако си собственик на бизнеса имаш далеч повече ядове и съответно поне според мен заради това трябва да взимаш повече пари. А си направил и вложение.
Аз работя за себе си и първоначалната ми инвестиция беше.. 70лв
Но пък имам точка 2 и за това мога да имам подобен бизнес от който за сега да печеля достатъчно добре за да се издържам.
В общи линии това не са пари за бизнес, иначе всеки втори щеше да е бизнесмен.

1. Намираш някаква ниша в която можеш да се наместиш с тези пари;
2. Имаш някакви специфични способности, познания, опит които повечето хора не притежават и с тези пари започваш бизнес свързан с тях.
Ако нямаш едно от горните си просто един от стотиците хиляди в България с толкова пари. Т.е. нямаш конкурентно предимство. В тоя случай може и да ги вложиш в нещо, но няма да имаш сигурност и добра печалба. Ще изкарваш да речем 1000лв на месец. Струва ли си? Някои казват- да, работя за себе си. Да работиш за себе си е добре ама поне по моето виждане трябва да изкарваш поне 50% повече пари, отколкото ако ходиш на работа за да си струва.
Ако си просто един работник си от 9 до 6 с обедна почивка и край. Задълженията са ти "а", "б" и "в". Ама че нещо станало, че има някакви проблеми теб бе те боли, ако не ти влиза в задълженията. Чуква 6 часа и ти си заминаваш. Ако искат да седиш си плащат извънредно. Ако си собственик на бизнеса имаш далеч повече ядове и съответно поне според мен заради това трябва да взимаш повече пари. А си направил и вложение.
Аз работя за себе си и първоначалната ми инвестиция беше.. 70лв

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Купи кола и я продай на части.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
BMW Power ACM написа:Чакай сега, ти хем не искаш "с еди какво си защото еди кой си забогатял", хем искаш конкретни очаквания и цифри.Наизуст всеки може да ти говори какво мисли, но нали знаеш, че може едно да мисли, а сметките съвсем други да излезнат? Прибави и факта, че говорим за България, та сигурност няма.
Не знам ама с 15к много трудно може да се занимаваш с земеделие, с тея пари не можеш и 20 декара земя да си купиш.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Магазин за дрехи "втора употреба".......верно има много, ама има и много работа за тях.......Или магазин за китайски боклуци, ама 15К ми се виждат малко.......
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тази тема нещо като "дайте идея да си развия бизнес,имам 15к лева" 

В тия времена ми се струва че само закусвалните,хранителните магазини и обекти от този род вървят добре.
Има много хора които започнаха с кепабчета и кюфтета и сега са много напред.
Има много хора които започнаха с кепабчета и кюфтета и сега са много напред.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
DiMIcha84 написа:BMW Power ACM написа:Чакай сега, ти хем не искаш "с еди какво си защото еди кой си забогатял", хем искаш конкретни очаквания и цифри.Наизуст всеки може да ти говори какво мисли, но нали знаеш, че може едно да мисли, а сметките съвсем други да излезнат? Прибави и факта, че говорим за България, та сигурност няма.
Не знам ама с 15к много трудно може да се занимаваш с земеделие, с тея пари не можеш и 20 декара земя да си купиш.
15к са и малко и много,миналата година с толкова започнах нещо което малко по малко се доразви и изкрава малко над 50% от заплатата която бих получавал някаде предвид моите знания

ако за някои е кофти номер да вложи 10к и с печалба 1к месечно,за мен би било добре дошло.
Нямах предвид за наизуст,а просто да не се хвърлят три думи в мнение,а да напише нещо по-конкретно,разбира се ако има желание.
Сигурност никаде няма според мен,винаги има риск.
Относно автомивката тва си е пряк път кам фалит

а земеделие мисля,4е сумата е малка
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Е.Димитров написа:Тази тема нещо като "дайте идея да си развия бизнес,имам 15к лева"
тази тема е нещо като:като няма кво да кажеш не драскай

Завърти ги на фондовата. 

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4