Газов инжекцион Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vladimirov4441
- Потребител
-
- Кара: BMW 523 e39
- Мечтае да кара: космически кораб
Газов инжекцион Е39
Здравейте колеги , от 4 дена имам БМВ 523 бензин 97ма година автоматик 180коня 6 цилиндара ... може би не съм постнал темата на най-правилното място (прочетох правилата ! ), но се надявам за разбиране - нов съм тук
... Въпроса ми е следния : За тази кола какъв газов инжекцион да и сложа - бюджета ми не позволява повече от 1300-1400лв ... по възможност да ме пратите при някой от Пловдив или Пловдивска област не за друго ами нямам много свободно време за път ... знам че има и други теми за газов инжекцион , прочетох няколко , но там не намирам нищо което да ми помогне ... надявам се да ме разберете с времето ще свикна

- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 523IA
- Мечтае да кара: Чисто ново БМВ
Re: Газов инжекцион Е39
Когато търсих за моя в Пловдив най-добра беше цената на сервиз в Тракия,околовръстното,пресечката за полицията.
- vladimirov4441
- Потребител
-
qwertyu написа:Когато търсих за моя в Пловдив най-добра беше цената на сервиз в Тракия,околовръстното,пресечката за полицията.
а доволен ли си от газовия инжекцион?Защото ми казаха че с този мотор е трябвало да бъда особено внимателен в избора на газов инжекцион ... не разбирам особено много

- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 523IA
- Мечтае да кара: Чисто ново БМВ
Само да уточня,че моя не е сложен в Пловдив.Газаджията за който ти писах ми предлагаше Тамона и Бардолини,като препоръчваше Тамоната.Като цени ми предложи най-ниските от всички сервизи в Пловдив,в които съм питал(имайки впредвид,че бях обиколил 20-25 сервиза).За качеството на монтаж не мога да кажа нищо,но все пак сервиза е там от около 15 години.
Иначе,за самия газов инжекцион се доверих на мнения от форума,че по-важно е кой ще ти го монтира,а не толкова какъв ще избереш.
Аз в крайна сметка сложих Бардолини и сега 10 000 километра по-късно съм доволен.
Единственото,което сбърках е че сложих бутилката на мястото на резервната гума.
Иначе,за самия газов инжекцион се доверих на мнения от форума,че по-важно е кой ще ти го монтира,а не толкова какъв ще избереш.
Аз в крайна сметка сложих Бардолини и сега 10 000 километра по-късно съм доволен.
Единственото,което сбърках е че сложих бутилката на мястото на резервната гума.
- vladimirov4441
- Потребител
-
Мерси, а би ли ми казал къде си го слагал и ти ... събирам колкото се може мнения за един и друг сервиз за да реша на края къде да отида преди да съм изхарчил парите за бензин 

- gogobg
- Потребител
-
- Кара: 520i E39 и 523i E60
Моят газов инжекцион е Бардолини и нямам никакъв проблем вече над 250 000 км (8 години).
Много важно е бутилката да е голяма.
Само ЛЕВСКИ!
- vladimirov4441
- Потребител
-
gogobg написа:Моят газов инжекцион е Бардолини и нямам никакъв проблем вече над 250 000 км (8 години).
колко голяма би ми препоръчал ?
- mircholini
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
Колега слагай Бардолини гарация за качество.Аз лично съм много доволен.Не съм чувал някой да се оплаква от него.Успех с избора,а колата ти е страхотна. 

Здрасти колега,един приятел монтира газови уредби,но трябва да се разходиш до София.Говорих с него за цени-1100лв AG ZENIT.Такава уредба сложи на моята 528ца и на един приятел на 520.От две години няма проблеми,ако искаш италианска ROMANO 1300лв.Монтажа става за ден.
- vladimirov4441
- Потребител
-
Благодаря ви на всички за мненията , в понеделника съм си взел почивен ден и ще и сложа нещо в момента се колебая между fobos (доста хора ми го хвалят) и един познат ме зарибява с добри оферти за друга газова , но забравих да го питам за марката пак нещо италианско е ама не го запомних
... мерси много за информацията

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Аз имах на м52б28 монтиран ги на фирмата Аc Stag 300 с ISA 2 с изпарител на Заволи и бях адски доволен .Цената спрямо качество е в пъти по-добро от Бардолинито колкото и да го хвалите софта им е доста куц ,като цяло менюто е направено с голяма липса на въображение. Единсвения плюс е че ако има проблем смяната по гаранция става сравнително в бързи срокове.

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
vladimirov4441 написа:Благодаря ви на всички за мненията , в понеделника съм си взел почивен ден и ще и сложа нещо в момента се колебая между fobos (доста хора ми го хвалят) и един познат ме зарибява с добри оферти за друга газова , но забравих да го питам за марката пак нещо италианско е ама не го запомних... мерси много за информацията
Има ли развитие по темата? Тръгна ли добре колата? Кара ли се на газ вече?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Колега, щом си в Пловдив - погледни и Landi Renzo.
Заедно с БРЦ са най-доброто на нашия пазар
Заедно с БРЦ са най-доброто на нашия пазар

- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
За Пловдив бих ти препоръчал представителите на БРЦ. Само хубави работи съм чувал за тях. Карал съм и с Бардолини на БСМ преди 6-7 години и бях крайно недоволен от качеството и възможностите на софтуера. В момента Фобос са една крачка пред Бардолини, с много добър софтуер, но качеството на някои от компонентите е ниско. Напоследък Романо навлязоха по-масово на нашия пазар и не са лош вариант за парите си.
- vladimirov4441
- Потребител
-
Развитие още няма понеже ми изскочи един проблем с заден ляв ABS датчик и нещо не го отчита ... 4ти ден чакам майсторите да го оправят ... предполагам края на тази седмица ще отида да прегледам предложените от вас сервизи ... бюджета ми е 1400-1500лв но колата е 2.5бензин 6 цилиндъра 180коня - дано се вместа в бюджета иначе 15-16 градско си ги прави без проблем
... лошото е че не мога да е засека заради този АБС датчик (не знам колко бензин имам)
... говорих с тея от Фобос в София за 1 ден можело да го монтират 1400лв излиза но проблема там е че аз нямам толкова време да ходя до София и да чакам цял ден ... в Пловдив имало но слагали турски маркучи и кабели до колкото разбрах

... говорих с тея от Фобос в София за 1 ден можело да го монтират 1400лв излиза но проблема там е че аз нямам толкова време да ходя до София и да чакам цял ден ... в Пловдив имало но слагали турски маркучи и кабели до колкото разбрах
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5