колата се закл. с ключа вътре .....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
колата се закл. с ключа вътре .....
Колеги незнам дали има др решение освен ключар, но ето каква е ситуацията.
Разбрах се с един колега да му купя гумите. Излизам от вкъщи и си викам ееееей ся в багажника имам боклуци тр да ги вадя за да имам място за гумите. Колата не я бях карал 2 дни и цялата беше в сняг. Изчистих я но на багажника имаше мн лед и викам няма да го махам, че ще взема да сваля боята. Отварям багажника с ключа, но преди това не отключих колата. Понеже ръцете ми бяха замръзнали оставих ключа на мокета в багажника за да мога да изкарам куфара който беше вътре и разни туби от антифриз.Тъкмо пускам куфара на земята и чувам как капака на багажника се затваря .......
Давайте някви идеи как да влезна в колата за да отворя багажника. Нямам втори ключ за нещастие.
Разбрах се с един колега да му купя гумите. Излизам от вкъщи и си викам ееееей ся в багажника имам боклуци тр да ги вадя за да имам място за гумите. Колата не я бях карал 2 дни и цялата беше в сняг. Изчистих я но на багажника имаше мн лед и викам няма да го махам, че ще взема да сваля боята. Отварям багажника с ключа, но преди това не отключих колата. Понеже ръцете ми бяха замръзнали оставих ключа на мокета в багажника за да мога да изкарам куфара който беше вътре и разни туби от антифриз.Тъкмо пускам куфара на земята и чувам как капака на багажника се затваря .......
Давайте някви идеи как да влезна в колата за да отворя багажника. Нямам втори ключ за нещастие.
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: колата се закл. с ключа вътре .....
задните седалки не ти ли се свалят?
Въпроса ми е как при заключена кола да влезна вътре. Ако влезна ще подам ток през капака и ще отворя багажника чрез бутончето до шоф. седалка, или прес ски сака ще го издърпам.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
latrel написа:Въпроса ми е как при заключена кола да влезна вътре. Ако влезна ще подам ток през капака и ще отворя багажника чрез бутончето до шоф. седалка, или прес ски сака ще го издърпам.
Е ти ако влезеш вътре, после багажника ще се отвори с копчето на лявата колонка до краката на шофьора.
Колега не че нещо лошо, но нали не мислиш че тук даваме съвет как да се отключват БМВ та ? Тоест ти си в беда, ама ако дойда утре и ти отключа колата и ти гепя нещо как ще ти е ?
Най-добре извикай ключар, да отвори вратата, те го правят с една възглавничка в рамката на вратата, даже няма да докосват патрона.
От личен опит ти казвам, направи си един ключ, който само да отваря ключалките без имобилайзера, струва 20 лв и си дръж само желязната част в портмонето да кажем. Мен ми е спасявал парите за ключар вече 4 пъти.....Дори и да го намери някой, не може с него да запали колата...
Аз точно затова искам съвет как да се справя сам, да може никой да не ми пипа колата, защото после няма да спя вечер. Чувал съм, че може с апарат за кръвно м/у вратата и колонката и после с тел ....
latrel написа:Аз точно затова искам съвет как да се справя сам, да може никой да не ми пипа колата, защото после няма да спя вечер. Чувал съм, че може с апарат за кръвно м/у вратата и колонката и после с тел ....
То може и с голям камък

30 лв ми взеха на мен за услугата. И повярвай това е най-евтиния и безболезнен начин
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
latrel написа:Аз точно затова искам съвет как да се справя сам, да може никой да не ми пипа колата, защото после няма да спя вечер. Чувал съм, че може с апарат за кръвно м/у вратата и колонката и после с тел ....
Пак ти казвам никой не би тръгнал да обяснява как се отключва БМВ тук !!!!!!!!!!!! Не го казвам с лошо, но ти би ли спал спокойно, ако аз взема да обяснявам как се изолира имобилайзера за 45 $ с готов комплект от ибей ?
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
нищо няма да направиш с апарата за кръвно слабички са .

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
latrel написа:Въпроса ми е как при заключена кола да влезна вътре. Ако влезна ще подам ток през капака и ще отворя багажника чрез бутончето до шоф. седалка, или прес ски сака ще го издърпам.
За какво ти е да подаваш ток през капака като имаш акумулатор?

Варианта е .................................................... КОЙТО ЧЕЛ-ЧЕЛ !!!.....................................................
ЕТО СЕГА ТИ ОБЯСНИХ....ПО СПОКОЕН ЛИ СИ??? ХОРА,ДАВАЙТЕ ПАРИ ЗА КЛЮЧАРИ...ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА МАЙСТОРИ НО И НЕ ВСИЧКО МОЖЕМ ДА СИ НАПРАВИМ САМИ !!!
П.П: Това с възглавничките и телта

Последна промяна im0tep на 18 Дек 2010, 18:16, променена общо 3 пъти
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Мн смешно колега, ама като дойде ключар да не е светец. Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
latrel написа:Мн смешно колега, ама като дойде ключар да не е светец. Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай
Колега страшно консервативно мислене имаш !!! Аз съм ключар и ти гарантирам,че никой колега няма практическата възможност да ти запомни ключа или да ти направи ключ по спомен като ти отвори колата. Толкова е смешно това което твърдите,че не е истина ....като по филмите....ключ по снимка или ключ от пластелин

latrel написа: Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай
Абе ти и да не му даваш, те тия дето разбират не можеш ги спря
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5