Грешка - MUX injection rate
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Грешка - MUX injection rate
Става дума за 740и със стептроник. Кутията е в авариен режим. MUX injection rate - това го дава като грешка на компа на кутията, но е извадено със карсофт. Някой има ли идея за какво иде реч?
106 - MUX injection rate - DDE Sending faulty injection rate signal - Само дето колата е със ДМЕ не със ДДЕ
106 - MUX injection rate - DDE Sending faulty injection rate signal - Само дето колата е със ДМЕ не със ДДЕ

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Грешка - MUX injection rate
кан шина имали до кутията?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
не съм сигурен, но ми изглежда, че управлението на кутията не може да разбере, че двигателя е запален...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Абе и на мен нещо такова ми се струва. Кутията е работила до последно без проблем, след това влиза в авариен режим изведнъж.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
доколкото разбрах по телефона от Краси , е че колата няма показания и на таблото, което ме кара да си мисля , че липсва кан шина или нещо я запушва 

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колеги колата е моя и ето как е положението.
значи при всяко палене на пръв поглед няма никакъв проблем ,назад си тръгва плавно както е било и преди и на борда си показва движенията на коя предавка си сложил и когато премина на Д не потегля,кото и подам газ до към 1500-1600 оборота не потегля и тогава се чува малък удар в кутията и тогава потегля но веднага влиза в авариен режим и изписва на таблото TRANS. FAILSAFE PROGRAM и буквичките Р R N D стават неактивни както и да местя лоста като се движи назад и напред но в авариен режим и маи само напред.за уточнение кутията и типтроник с зелена табела и никога не е обслужвана.
гледах за окиси и тем подобни но нищо.след като я закача на комп с CARSOFT защото само това имаме в моя шибан град изписва по горе споменатата грешка която не можем да си преведем и грешка 106 която Пачо преведе като увеличено между дисково пространство.
при диагностика ина двг излиза някаква си грешка Р0720 коята значи че е повреден датчик за движение и всичко е до тук,защото незнаем какъв е тоя датчик за движение.
изчистваме ги и няма промяна.ето тово е проблема ми и го пиша тук защото повече колеги го четем пък и е еднакъв с е38.
благодаря на всички които пишат и се опитват да ми помогнат
значи при всяко палене на пръв поглед няма никакъв проблем ,назад си тръгва плавно както е било и преди и на борда си показва движенията на коя предавка си сложил и когато премина на Д не потегля,кото и подам газ до към 1500-1600 оборота не потегля и тогава се чува малък удар в кутията и тогава потегля но веднага влиза в авариен режим и изписва на таблото TRANS. FAILSAFE PROGRAM и буквичките Р R N D стават неактивни както и да местя лоста като се движи назад и напред но в авариен режим и маи само напред.за уточнение кутията и типтроник с зелена табела и никога не е обслужвана.
гледах за окиси и тем подобни но нищо.след като я закача на комп с CARSOFT защото само това имаме в моя шибан град изписва по горе споменатата грешка която не можем да си преведем и грешка 106 която Пачо преведе като увеличено между дисково пространство.
при диагностика ина двг излиза някаква си грешка Р0720 коята значи че е повреден датчик за движение и всичко е до тук,защото незнаем какъв е тоя датчик за движение.
изчистваме ги и няма промяна.ето тово е проблема ми и го пиша тук защото повече колеги го четем пък и е еднакъв с е38.
благодаря на всички които пишат и се опитват да ми помогнат
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Любо,тръгвай към Троян и там да ти направят диагностика с каквото трябва ,а не с тоя Карсофт,че той е пълна боза !
Да видим с ДИС каква грешка дава и тогава ще го мислим
Да видим с ДИС каква грешка дава и тогава ще го мислим

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
утре в 08 трагвам
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Има ли инфо ?
- tonilom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d "99
- Мечтае да кара: X6
Какво става,колега.Аз от един месец ходя по мъките с мойта кутия на 530д .Ще ми е интересно да кажеш какво е .
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
колеги с ел.блоковете всичко е наред и за съжаление вече кутията е на земята и пътува към своя маистор,с 2 думи счупил се е автомата при отварянето имаше много метален прах амаслото бе много замарсено. ще го отремонтирам.лошо е ,сега идват и празници но няма начин.ето това е
- spacepl
- старши ентусиаст
-
Много лошо, баш за празниците 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
spacepl написа:Много лошо, баш за празниците
празници... делници... механичен проблем със автомат си е Е**о мамата...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
ljubo72 написа:колеги с ел.блоковете всичко е наред и за съжаление вече кутията е на земята и пътува към своя маистор,с 2 думи счупил се е автомата при отварянето имаше много метален прах амаслото бе много замарсено. ще го отремонтирам.лошо е ,сега идват и празници но няма начин.ето това е
...на този автоматик ти сменял ли си му маслото някога или стария собственик да знаеш да го е сменял ?
на колко хиляди е колата ?
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
не бе сменяно и не съм обслужвал кутията.като я отворихме филтъра бе с годината си на производство.на 231900 е пробега и според Дару
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2