Мишка в двигателя! Game Over
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Мишка в двигателя! Game Over
Колеги ,малко кофти ситуация се получи.Отварям си капака да си проверя маслото и какво да видя ..една мишка (малка) седи и ме гледа
. Докато мислех как да се хвърля и да я хвана ,или шамаросам и тя ,хоп по колектора и се скри навътре в двигателя.И сега кво да правя,викам си запалвам колата и ще повозя мишката малко по здраво ,барем се изплаши и избяга..Готово повозих я..амаа дали е там или не мямам идея.Малко ме е страх честно ,да не вземе някой кабел да гризне или да се омота някъде да вземе двигателя да се сдуха.Дайте някакви предложения ,ако някой е имал подобен проблем,като изключим котка. 

Последна промяна Bumer525 на 14 Дек 2008, 16:26, променена общо 1 път
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
закараи колата да ти измият деигателя така може и да я изгонят - иначе такива бели може да ти направи това чудо че не е истина просто
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%F8%EA%E0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8%F8%EA%E0
Последна промяна asasin18 на 13 Дек 2008, 20:32, променена общо 1 път
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Има такива машинки против мишки. Включваш ги в контакта и ги гонят с ултразвук. Ако ползваш гараж вземи си. Иначе принципно си има такава екстра, дето се слага на колата против невестулки, мишки и други гризачи - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=82&fg=34
сложи капан колега muhihihihi
Много Том и Джери сме гледали,но не мога да карам колата с капан за Джери.Но това с автомивката е добро,ще го пробвам.А колкото до машинките,колко пари са и къде се продават?Колата не я държа в гараж ,а на улица до блокове.Мисля си ,че е претичала от някое студено мъзе за да се сгрее.Само ме е страх да не си доведе дружките в новия си дом.Тва да не им е "Ratatouille"

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
В практикер има. Но и в другите вериги трябва да се намират. Май от 30-40 кинта започваха, зависи от обхвата.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Bumer525 написа:сложи капан колега muhihihihi
Много Том и Джери сме гледали,но не мога да карам колата с капан за Джери.Но това с автомивката е добро,ще го пробвам.А колкото до машинките,колко пари са и къде се продават?Колата не я държа в гараж ,а на улица до блокове.Мисля си ,че е претичала от някое студено мъзе за да се сгрее.Само ме е страх да не си доведе дружките в новия си дом.Тва да не им е "Ratatouille"
Е то ако беше рататуй щеше да ти сготви закуска, а нямаше да бяга

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
На един приятел преди няколко години зимата точно на рождения му ден една котка му беше влязла на топло м/у радиатора и перката на една Е 36-ца..... е** и маиката като запали

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
im0tep написа:... една котка му беше влязла на топло м/у радиатора и перката на една Е 36-ца..... е** и маиката като запали![]()
Че Е36 няма ли виско. Виското пуска перката да върти чак като загрей колата, а не при старт.

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,взимай едно коте и то там
с паруструйката няма да стане ,в тоя двигател има толкова забутани места ,дане говорим че от там през парното и в купето ,може и да я подкара ако дойде баща й

Нищо лично ,Просто бизнес !
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Колега,всичко със шегите е много добре,но не вземеш ли мерки навреме мисля,че ще имаш невероятни проблеми с автомобила!Инсталации,датчици,маркучи.......и т.н
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Смешно е ,но ако гризне някой кабел става тъжно
Преди няколко години, като си взех моята кола и аз като теб имах неканен гостенин(мишка).Как разреших проблема-в тенекиена кутия(от консерва примерно) слагаш няколко бучки карабид и малко вода,слагаш кутията под мотора за няколко часа и си готов

Преди няколко години, като си взех моята кола и аз като теб имах неканен гостенин(мишка).Как разреших проблема-в тенекиена кутия(от консерва примерно) слагаш няколко бучки карабид и малко вода,слагаш кутията под мотора за няколко часа и си готов

Офф най-накрая.Сутринта отивам вдигам капака и Мики Маус си направил скривалище между капака и тапицерията при пръскалките.Ама завлякъл шума ,черупка от орех и кво ли не.Докато вдигнах капака обаче и той падна върху двигателя ,ориентира се веднага и пак изчезна из двигателния лабиринт.Викам си е сега ще ти скроя номер..Като отворя след 2 часа предполагам пак ще си в скривалището си ,но този път вместо да паднеш в двигателя ще паднеш в един кашон,който ще бутна бързо като вдигна капака.Изчаках аз,даже се повозихме да му загрея леговището за да съм сигурен че ще се качи.Пристъпвам към действие:
Държа кашона и рязко повдигам капака,бутам бързо кашона и гледам ще падне ли нещо...1-2-3 секунди и нема.Когато дръпнах кашона ,кой да видя при това надупил се между колекторите и проверява една от свещите.Само чее той е с опашка (викам си ,ще го ловя ..гнус не гнус), хванах я рязко и го хвърлих на 5 метра от колата.Щеше ми се да не бях сам ,а да имам и оператор с мен за да направи филма,но в крайна сметка извадих мойта скромна Нокиа Н70 и пуснах да снимам клип ,ама ходя по мишлето ,таа така и тази серия на Том и Джери свърши с хепи енд.
Абе прикачих клипчето в YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=0TysLmIN0XY
мишката накрая се качи на стълбите и влезна в една решетка..
И снимката на хралупата и :

Държа кашона и рязко повдигам капака,бутам бързо кашона и гледам ще падне ли нещо...1-2-3 секунди и нема.Когато дръпнах кашона ,кой да видя при това надупил се между колекторите и проверява една от свещите.Само чее той е с опашка (викам си ,ще го ловя ..гнус не гнус), хванах я рязко и го хвърлих на 5 метра от колата.Щеше ми се да не бях сам ,а да имам и оператор с мен за да направи филма,но в крайна сметка извадих мойта скромна Нокиа Н70 и пуснах да снимам клип ,ама ходя по мишлето ,таа така и тази серия на Том и Джери свърши с хепи енд.

http://www.youtube.com/watch?v=0TysLmIN0XY
мишката накрая се качи на стълбите и влезна в една решетка..
И снимката на хралупата и :

Последна промяна Bumer525 на 14 Дек 2008, 16:59, променена общо 1 път
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3