Изкарване на 3.5мм аудио жак?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD

Мнение от вано » 20 Мар 2009, 18:06

аз имам една букса в жабката и незнам за какво е! Можели да е за двд плеър? Прелича на скарт букса на телевизор[/img]
BMW-Баварска-машина вечна

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Мар 2009, 18:27

Oсвен буксата за фенерче не знам какво друго може да има в жабката

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от вано » 20 Мар 2009, 18:33

Аааа за фенерче ли е! Мерси колега. Аз си мислех че може да е за двд понеже сам с малката навигация има АV канал,ама нямам устроиство да чете ДВД пък и незнам каде се свързва ако си купя. Ако можеш да помогнеш с малко информация

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Мар 2009, 19:30

Нямам опит с навигациите и не занам как могат да управляват външни устройатва
По принцип щом инаш AV вход и включиш външен плейър (DVD) би трябвало да изкара звук и картина, но как ще се управлява не ми е ясно (особено от мулти-волан ...
Последна промяна tsb_bg на 20 Мар 2009, 19:40, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от вано » 20 Мар 2009, 19:38

ок Мерси все пак

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 20 Мар 2009, 22:15

tsb_bg написа:Нямам опит с навигациите и не занам как могат да управляват външни устройатва
По принцип щом инаш AV вход и включиш външен плейър (DVD) би трябвало да изкара звук и картина, но как ще се управлява не ми е ясно (особено от мулти-волан ...

Ааа, няма нужда да разбираш, само пари да има човек и ще си управлява и DVD, VCD, CD, SVCD, CD-R/RW, MP3, DVD- R/RW, DVD+R/RW, че даже ще може да си разглежда снимки записани на CD или DVD :D

Другият и най-евтин вариант е, закачаш едно DVD някъде в багажника, вадиш му IR очето, слагаш го някъде из колата и си го управляваш от дистанционното.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i 04, G30 540i

Мнение от hrpopov217 » 20 Мар 2009, 23:24

А някой да има ел.схемата на Business RDS?Трябва ми по точно за тунера.Къде ли не се рових ама нищо не намерих.Намерих само една схема на BECKER, ама нямаше нищо общо с нашите музики.

Потребител
Аватар
Кара: e39 tds

Мнение от jelezar 70 » 21 Мар 2009, 8:31

:?: Ще има ли снимки
Ivo_Borisov
МнениеПуснато на: 07 Мар 2009, 18:24 Заглавие:
Колеги уговорих се с един специалист за тая работа,но след около десетина дена.Ако стане ще пусна снимки за да може всеки който иска да си го направи.Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Мар 2009, 14:24

Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

касетофон

Мнение от E36-Power » 24 Мар 2009, 0:28

Колеги и аз да питам.
Направих интервенцията със запояването на кабелите, но само едно ключе ли се окъсява или повече, защото аз го дадох на късо както пише и ако слушам радио и изключа касетофона то следващото пускане стартира с касетка, а не радиото, което съм си слушал. Как да се избегне това?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 31 Мар 2009, 19:51

Ivo_Borisov написа:Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина :mhihi:

Скоро ли ще е?
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от karo_1 » 31 Мар 2009, 22:10

boby29 написа:
Ivo_Borisov написа:Ще кача снимки колеги.Още не съм го отварял,само да се пооправи времето че в това време не е много за бараникане по колата.В тоя сняг е само за червено винце до някоя камина :mhihi:

Скоро ли ще е?

И аз чакам, чакам... до кога ли???
Колега давай снимките, че една касетка си имам и взе да се износва. Като си я взимах от ОМВ, тия ме гледаха като изкопаемо, и правилно кой в днешно време си купува касетки... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 31 Мар 2009, 22:57

Колеги днес ходих при тоя пич ама вика в момента имам много работа.Викам айде че и други момчета чакат :mhihi: Ходих и при друг,ама докато му обясня за какво иде реч и още малко и сам ще си го направя.Ей много е трудно да попаднеш на майстор който хем да разбира хем да има свободно време.Направо се отчайвам вече :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 09 Апр 2009, 20:05

Ivo_Borisov написа:Колеги днес ходих при тоя пич ама вика в момента имам много работа.Викам айде че и други момчета чакат :mhihi: Ходих и при друг,ама докато му обясня за какво иде реч и още малко и сам ще си го направя.Ей много е трудно да попаднеш на майстор който хем да разбира хем да има свободно време.Направо се отчайвам вече :help:

По-трудно е да обещаеш нещо и да го изпълниш явно...
Тук в Сф имало някаква далавера - запазване на час при майстор!? Скоро ме открехнаха на нея, та не е пробвано още амаа... :mhihi:
Както и да е ;)
Peace man, поне трупаме мнения тук - далавера отвсякъде... :have one: :type:
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

Потребител
Аватар

ето как става

Мнение от spirit_24 » 10 Юни 2009, 23:51

хора аз как да кача снимките да го видите на кои точки се запояжа кабела и на този модел не се връзват кондензатори просто тази интегрална схема CXA2510AQкато дръпните pdf-a ще видите че на 7 и 24 крак там трябва да запоите L i R и масата към корпус и това е има едно клуче на механиката на касетофона едната писта се прекъсва и кастофона работи и радиото се превключва и всичко си е перфектно :)

ПредишнаСледваща

Назад към E39