Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
По добре я оправи и тогава я продавай! Ако има за правене трябва да е много на далавера за да я вземе някой. Външния вид привлича, колегите по горе с мненията си го доказаха. Една лъскава кола прави впечатление на гледана, една такава дава вид че е карана до последно и някой иска да се отърве от нея /като не искам да кажа нищо за теб, не се обиждай/! Просто такова е мисленето на купувачите.
п.п. Като допълнение не казвам че външния вид определя колата в какво техническо състояние е, но то е първото което се гледа.
п.п. Като допълнение не казвам че външния вид определя колата в какво техническо състояние е, но то е първото което се гледа.

bigdady написа:как позна че е грохнала, иначе е за едно цялостно за 1000 лв да по описанието пише че е ок даже може да се види в сервиз.
Познах по това че първо са пусанти първо стари снимки на колата когато явно е била внесена и още е мязала на нещо и след това снимки в настоящето и състояние което е окаяно... а външния вид говори в 90 процента от случаите как е гледана колата... дясната и страна няма детайл който да не е ударен... отпред броянта е на парчета лйсната под фара е крива (даже не знам как може се изкриви точно тая лайсна) вътре не случайно няма снимки на салона защото и той ще е дроб... само по копчетата на навигацията и по това което се вижда от таблото можеш да разбереш колко много е било ползвано всичко защото всичко е излъсакно от ползване....
това че цялата кола е в такова състояние говори че колата не е подържана и най-вероятно и мотора и ходовата част ще са в същото състояние... закърпени колкото да се продаде... общо взето трябва да набиеш още към 4 че да заприлича на хубава кола.... та къде ти идва изгодното в правена е39-ка за 10 бона?
Я кажи сега това беше някакъв несполучлив опит за реклама нали? Щото гледаш че която обяве се пусне тук и замианва за ден два та си викаш я да им бутна фитила ?
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Несполучлив опит за реклама ли хаха не. Просто наистина исках да видя дали външният вид на колата е най важен. Иначе първите снимки на колата са след като я удари градушката след това просто избегнах удар и отнесох един бордюр. Иначе като техническо състояние е изрядна нито има грешки нито някакви признаци нещо да не и е наред по ходовата част също. Но няма какво да ти обяснявам исках да я продам така без да се занимавам да я пребоядисвам защото колата се кара постоянно а пребоядисам ли я едва ли ще я пусна за продаване, просто защото никога не ми е давала проблеми.
Да не говорим, че нощува постоянно в гараж. А изтърканите лъскави копчета са такива защото беше на мивка тогава и я бяха намазали цялата със силикон, а салона е обикновен и не съм сметнал за нужно да го качвам както и да е
Да не говорим, че нощува постоянно в гараж. А изтърканите лъскави копчета са такива защото беше на мивка тогава и я бяха намазали цялата със силикон, а салона е обикновен и не съм сметнал за нужно да го качвам както и да е

- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
А може ли аз да питам, с каква цел си написал "всички екстри за модела без кожа"
, и да не е заяждане - просто информативно 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Хайде стига сте го коментирали да го правите "известен" !
- bigdady
- младши ентусиаст
-
Еми има мулти, нави тв ксенон пред заден парктроник сензор за дъжд мп3 чейнджер люк ел хром. огледала. Ясно че има и други по редки екстри които се вграждат в е39 имах в предвид че е средно натоварена. Известен 

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
На мен ми харесва автомобила на bigdadi не мисля че е толкова изтормозен
аз моята 528 ца 96 г. я продадох за смешни пари само с козметични забележки и някои дреболии. Истината е че цените падат и за да се бръкне някой с 7000 - 8000 за 12 - 13 -15 годишен автомобил трябва да е истински ценител на марката.

gelermoto написа:На мен ми харесва автомобила на bigdadi не мисля че е толкова изтормозеназ моята 528 ца 96 г. я продадох за смешни пари само с козметични забележки и някои дреболии. Истината е че цените падат и за да се бръкне някой с 7000 - 8000 за 12 - 13 -15 годишен автомобил трябва да е истински ценител на марката.
Няма нужда да си ценител и да дадеш малко повече, но да вземеш истински автомобил с добро състояние, на кола дето и личат 400к км няма как да искаш добри пари(7-8к), ако искаш да я продеш изобщо.
Така и така колегата сам си пусна неговата тук, ще я изкоментирам 6 бона е добре за 525д, но не и със щети от градушка и сцепена броня.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
Цената реших да е такава заради нещата които вървят с колата имам в предвид 2та комплекта джанти с гумите + гражданска +каско + масло и филтри на 1000 км. Иначе без 17ките е -1000лв. Истината е , че най-важно е външното състояние другите неща никой не ти ги оценява, а пък аз съм поддържал колата о обратният начин техническото състояние ми е било по-важно иначе отдавна да е пребоядисана и оправена колата, което ще стане скоро.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Алооооооооу, личната драма не тук ако обичате !
- ThEBlazZeD
- Потребител
-
Някой да знае нещо за тази : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a44yl8
Здравейте,
Може ли мнение за това Е39: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a9c5d2
Може ли мнение за това Е39: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a9c5d2
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ТTsekov написа:Здравейте,
Колата има линия, но отзад е мноого висока (нещо е сменяно и сбъркано). Интериора изглежда запазен за годините си. Ако не държиш на някои екстри, които липсват, може да се види.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Alexch написа:ТTsekov написа:Здравейте,
Колата има линия, но отзад е мноого висока (нещо е сменяно и сбъркано). Интериора изглежда запазен за годините си. Ако не държиш на някои екстри, които липсват, може да се види.
На мен не ми изглежда висока отзад, а обратното - отпред са омекнали пружините. Иначе за цената изглежда добре, само, че по вин я дават с ксенон и пръскалки, а аз не мога да ги видя на снимките..
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bioz написа:Alexch написа:ТTsekov написа:Здравейте,
На мен не ми изглежда висока отзад, а обратното - отпред са омекнали пружините. Иначе за цената изглежда добре, само, че по вин я дават с ксенон и пръскалки, а аз не мога да ги видя на снимките..
точно отзад си е навирчена като Х5-ца. Не че и отпред не висока..