Пак за печката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ако го нямаш това
Отиваш в Дару Кар и за 70 лева ти я отключват и си свиркаш
ICE написа:Oт Menu>Aux.Heating>Timer-1 (Timer-2)
Отиваш в Дару Кар и за 70 лева ти я отключват и си свиркаш

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
cecoboy написа:Сори за тъпия въпрос но как да разбера дали имам печка! На мен също ми пише Aux Ventilation само колата ми е Е38 ТДС 97г.
Някой ден, когато е студено палиш колата, оставяш да поработи и след няколко секунди печката сработва. ако няма пушек под калника (при мен така и не го видях това ауспухче) и не чуваш печката на запален двигател, загаси го докато е още студен и би трябвало да я чуеш как работи за поне няколко секунди след като колата е вече загасена. Между другото има вече тема, където всичко това го пише!
Не ходете в Камор, просто това нещо с печките им куца - жокерът е Йото Радев от Дару Кар.mladen4o написа:странно- колата има лепенка вебасто /530д/, а в камор ми казаха,че таз кола няма печка!? Мен не ми се ще да повярвам разбира се.Май ще се ходи до Дару.

Просто е много точен и коректен, недоволен клиент не съм чувал да има, който и да изпратя е много доволен!В Камор преди година-две имах много лоши спомени с един клиент, просто си не могат.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Всички дизели шестаци, които са коммон райл имат печка Вебасто по рождение!
потърсете малко из темите и ще намерите много писано по въпроса!
Жокер:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 407#726407
потърсете малко из темите и ще намерите много писано по въпроса!
Жокер:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 407#726407
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
marione написа:и аз сори за тъпия въпрос но 520 97 може ли да има печка или само дизелите имат
Може, ако е поръчана като екстра.
Да се похваля, че от вчера и аз съм с отключена печка и днес сутринта я пробвах. Супер е!!!
Иначе процедурата е следната:
Отидох в Дару Кар и говорих с Йото Радев да ми я отключи. Вкараха ми я в сервиза, но се оказа, че самата печка не работи и ме пратиха в сервиза на Вебасто в кв. Връждебна, на бул. Ботеградско шосе. Та ми я оправиха и после пак отидох в Дару Кар, за ми я отключат. И сега вече на екрана на колата ми излиза Aux heating/vent
P.S. От Вебасто ми казаха, че печката харчи 600мл за 1 час, а пък за да ти затопли купето и двигателя е необходимо между 15 и 30 мин.
Иначе процедурата е следната:
Отидох в Дару Кар и говорих с Йото Радев да ми я отключи. Вкараха ми я в сервиза, но се оказа, че самата печка не работи и ме пратиха в сервиза на Вебасто в кв. Връждебна, на бул. Ботеградско шосе. Та ми я оправиха и после пак отидох в Дару Кар, за ми я отключат. И сега вече на екрана на колата ми излиза Aux heating/vent
P.S. От Вебасто ми казаха, че печката харчи 600мл за 1 час, а пък за да ти затопли купето и двигателя е необходимо между 15 и 30 мин.