Авариен режим след включване на темпомат
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Авариен режим след включване на темпомат
Здравейте колеги!
Карам от няколко дни е39 523. Страхотна кола не мога да крия
Днес сутринта обаче като излязох на магистралата и стартирах темпомата мотора влезна в авариен режим. Загасих мотора и да извадих ключа , но не помогна. Някой има ли идея от каква може да е причината.
Карам от няколко дни е39 523. Страхотна кола не мога да крия

Днес сутринта обаче като излязох на магистралата и стартирах темпомата мотора влезна в авариен режим. Загасих мотора и да извадих ключа , но не помогна. Някой има ли идея от каква може да е причината.
Re: Авариен режим след включване на темпомат
krasko87 написа:Някой има ли идея от каква може да е причината.
Не!
Има си компютърна диагностика за тази цел! И какво разбираш под "авариен режим" ?
Прочети хубаво правилата за пускане на тема

Честито за придобивката
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Аз пак служайно си имам на идея...възможна причина е да ти се е прецакал актуатора на Темпомата и колата ти не е в сервизен режим,а просто клапата е останала затворена и мотора няма как поеме въздух и да тръгне
Ако не се сещаш за кое говоря,до дросел клапата трябва да имаш едно жило което отива кам една ''джаджа''

Последна промяна VRPerformance на 24 Окт 2012, 20:47, променена общо 1 път
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
VRPerformance написа:Аз пак служайно си имам на идея...възможна причина е да ти се е прецакал актуатора на ASC-то и колата ти не е в сервизен режим,а просто клапата е останала затворена и мотора няма как поеме въздух и да тръгнеАко не се сещаш за кое говоря,до дросел клапата трябва да имаш едно жило което отива кам една ''джаджа''
по скоро моторчето на темпомата ако е единичен ванос да е проблемно и да не движи коректно клапата или да е заседнало жилото
Барай шишарката Минкеее ....
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Точно то,това имах предвид ама съм объркал че последния такъв случай светеше и АСЦ-то...не е голяма драма,въпроса е че като отвори капака веднага може да види дали има проблем там или не,ако няма да отиде на диагностика 

Съжалявам за глупавият пост, как да ви обясня купих я преди два дни, и то си купих бмв не заради мотора, а заради комфорта. Нямах и си идея какви са правилата във форума сега вече ще съм по-внимателен. Признавам, че не ги прочетох,но разберете ме дадох толкова пари и да се счупи след два дни бях леко "кисел".
- VRPerformance
- ентусиаст
-
е ти не си я купил чисто нова че да се киселиш
втора употреба е и там никога нищо не се знае 

7 мнения
• Страница 1 от 1