Прекъсване около 2000 оборота
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсване около 2000 оборота
Здравейте колеги,
от едно известно време насам има едно много неприятно усещаме, когато се опитвам да поддържам скорост около 90 до 120km/h. Когато натисна педала на газта една идея по силно (когато започне да "прекъсва") - изчезва. Трябва или по-силно да натискам педала и съответно постоянно да увеличавам скоростта с малко и да отпускам и така постоянно
Моля за малко помощ, защото е адски изнервящо.
Предположение : възможно ли е да е от ГНП-то, защото има едно "прекъсване", когато е студена колата? Опитвам се също да разбера дали това не го прави проблемен датчик?
edit : ГНП-то е рециклирано. Не знам доколко намалява вероятността да е от него, но все пак да кажа.
П.С - описвам симптомите, които ми правят най много впечатление. Надявам се да получа адекватен отговор насреща
Става въпрос за tds
Благодаря предварително
edit : това прекъсване се забелязва най вече, когато има лек баир нагоре. Може и едва доловим да е, но ако има - прекъсва. Ако е равен пътя или натисна газта по силно и поддържам скорост между 130 и 150km/h - няма проблеми
Весели празници !
от едно известно време насам има едно много неприятно усещаме, когато се опитвам да поддържам скорост около 90 до 120km/h. Когато натисна педала на газта една идея по силно (когато започне да "прекъсва") - изчезва. Трябва или по-силно да натискам педала и съответно постоянно да увеличавам скоростта с малко и да отпускам и така постоянно

Предположение : възможно ли е да е от ГНП-то, защото има едно "прекъсване", когато е студена колата? Опитвам се също да разбера дали това не го прави проблемен датчик?
edit : ГНП-то е рециклирано. Не знам доколко намалява вероятността да е от него, но все пак да кажа.
П.С - описвам симптомите, които ми правят най много впечатление. Надявам се да получа адекватен отговор насреща

Благодаря предварително

edit : това прекъсване се забелязва най вече, когато има лек баир нагоре. Може и едва доловим да е, но ако има - прекъсва. Ако е равен пътя или натисна газта по силно и поддържам скорост между 130 и 150km/h - няма проблеми

Весели празници !
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Re: Прекъсване около 2000 оборота
Сериозно ли никой не може да ме насочи към откриването на проблема?
Писна ми да давам грешни пари за диагностики на 'сервизите' и само да ми вдигат рамене
Писна ми да давам грешни пари за диагностики на 'сервизите' и само да ми вдигат рамене

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Я погледни тук : viewtopic.php?f=35&t=270744&hilit=%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE
Благодаря за отговора, отивам да го сменя и ще пиша за резултата въпреки, че ме убеждаха, че всички датчици са изрядни
Ако наистина се окаже от тоя датчик, парите които съм дал за диагностики ще са петорно повече от цената на тоя датчик и просто се убеждавам с всеки изминал ден за какви 'майстори' става на въпрос и техните комп. диагностики 

Проблема е решен чрез смяната на въпросния датчик 

5 мнения
• Страница 1 от 1