проблем с двигател(е39)530д 99г
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с двигател(е39)530д 99г
Колеги проблема с двигателя е 4е когато е студен и го исфорцирам само веднъж дори ,веднага почва да тресе и да работи се едно работи на 4 цилиндъра .Днес го направи и на топъл двигател в движение ,като започна да пуши бял дим .
направих си опит като ,между времето което мотора тресеше аз проверих дюзите една по една и се оказа ,че 2 и 5 цилиндър не работят ,след като изгася мотора и веднага го запаля всичко е точно .???????????????
направих си опит като ,между времето което мотора тресеше аз проверих дюзите една по една и се оказа ,че 2 и 5 цилиндър не работят ,след като изгася мотора и веднага го запаля всичко е точно .???????????????
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: проблем с двигател(е39)530д 99г
Ами очевидно проблема е в дюзите или управлението им.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Дръпни на дюзите буксите и напръскай със спрей за почистване на контактни , може да има нещо окислено и ако имаш късмет да се оправи .
nightdriver написа:Дръпни на дюзите буксите и напръскай със спрей за почистване на контактни , може да има нещо окислено и ако имаш късмет да се оправи .
няма да има

ориенирай се към нови дюза/и
Читава диагностика,за да им провериш корекциите,и след това задължително колбите за да си на 100% сигурен в проблемната!
След това се молиш да излезе безболезнено дюзата
дам ,трудно излизат ,вече пробвах .ок първо отивам на диагностика и после да се надяваме че е нещо друго а не дюзи ...
ок благодаря ви за мненията които дадохте

- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
вади дюзите и ги занеси в НН СЕРВИЗ ме може да стопиш бутало от пикаеща дюза
6 мнения
• Страница 1 от 1