Блутут модул
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
Блутут модул
Здравейте, колеги днес купих слушалка от Е60 и искам да попитам къде се намира блутут модула при Е46 комби. В багажника от ляво и дясно го няма. Под стойката за телефона също няма нищо. Да кажа, че апарата ми е като на Е60. Извитата слушалка на която пише БМВ ,а вътре си пише Моторола. Много трудно се свърза с блутута на тел,но като се свърже иска пин, а четох тук,че върху модула го пишело. И също така от слушалката не мога да набирам и вдигам май нещо не се свързва с колата. Набирам и вдигам от волана като ми изписва номерата на дисплея. Нямам навигация с касетка съм.На снимката се вижда какво пише като пусна апарата. Ако някои знае какво трябва да направя моля да пише или да остави телефон утре ще му звънна да обясни.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
Re: Блутут модул
Ето това пише под стойката за телефона.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
muk_83 написа:Здравейте, колеги днес купих слушалка от Е60 и искам да попитам къде се намира блутут модула при Е46 комби......
Зад тази ламарина провери ли?

Ако нема у глава, има у Google.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
В багажното отделение отзад, от лявата страна, над местото за чейнджъра или навигацията, има черна платнена изолация махни я, зад нея трябва да го видиш закрепен.
ПС: Павка снимката ти е от седан.
ПС: Павка снимката ти е от седан.

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
Както каза колегата да там зад изолацията зад някаква греда напипах модула или поне на пипане е той и е с такива размери, но нямам време ,че съм с малко дете да ровя и разглабям. Половината задача решена остава ,защо не мога да набирам и вдигам от слушалката. Влизам в настройките и в блутута ,но дефакто на този етап не ми върши никаква работа. Само дето и купих чисто нова батерия.
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
Днес открих къде се намира модула за блутут и телефона. Наистина се намира отзад под изолацията, но не се вижда ,защото е зад някакви ламарини и е в черна пластмасова кутия. Издават го трите болта с които е захванат. Като махнах трите гайки и той изпадна. И наистина на него пише ПИН кода. Вкарах Пина в слушалката и всичко си заработи.
6 мнения
• Страница 1 от 1