Проблем- Светна Abs-а и Asc-то
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем- Светна Abs-а и Asc-то
Здавейте колеги, днес ми се случи много странен проблем, докато си карах колата ми светнаха едновременно и двете лампи за ABS-а ASC-то и постоянно светят, палих колата гасих колата и тези лампи продължават да светят, моля Ви колеги помагайте от какво се получава това и голям ли е проблема?
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто е НАЙ-ДОБРАТА!
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем- Светна Abs-а и Asc-то
Диагностика
датчикккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк

датчикккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккккк
Грешки изтриите ги преди това ги прочетете на мен на е60 като ми беше заминала батерията ми светваха разни работи 

- Kostadin Ganchev
- Потребител
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Xenon
Най-вероятно от някой датчик на ABS-а, при мен с почистване се оправиха... Но-първо диагностика, така само можем да гадаем 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
arb3nning написа:Здавейте колеги, днес ми се случи много странен проблем, докато си карах колата ми светнаха едновременно и двете лампи за ABS-а ASC-то и постоянно светят, палих колата гасих колата и тези лампи продължават да светят, моля Ви колеги помагайте от какво се получава това и голям ли е проблема?
Пич....хайде направи си труда да ползваш тьрсачката. Има десетки теми за тези ABS ASC. ..
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Те ,темите са десетки,но аз примерно, отговор за моя проблем не намерих. Смених помпата на ABS а,смених модула и все греда.С ИНПА и ДИС,няма влизане и прочитане.А сега де! Та за всеки, мисля ,е индивидуално.Нищо лично,просто констатация.Дано колегата си реши проблема.
С много любов към децата!
stormrider написа:Те ,темите са десетки,но аз примерно, отговор за моя проблем не намерих. Смених помпата на ABS а,смених модула и все греда.С ИНПА и ДИС,няма влизане и прочитане.А сега де! Та за всеки, мисля ,е индивидуално.Нищо лично,просто констатация.Дано колегата си реши проблема.
Да но не си проверил датчиците за ABS-а. Когато някой не ти работи светка и ASC. Предполагам е някой от на задните колела и тъй като казваш, че не може да и направиш диагностика единственото спасение е да намериш друг, който работи на 100% и да смениш първо единия и да покараш малко като натиснеш няколко пъти спирачката. Ако не изгасне после сменяш на другото и така... Може и да е някой от предните датчици. Успех!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
10 мнения
• Страница 1 от 1