Неиска да се отключи ?? видео
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- petar_petrov
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
- Мечтае да кара: E92 M3
Неиска да се отключи ?? видео
Здравейте колеги, имам много странен проблем с колата (320д 136к.с. 2000г.). Както е заключена, натискам бутона за отключване на ключа(ромбовидният ключ) и вратите не се отключват(пинчетата не изкачат), даже не издават и звук, а в същото време плафоните в купето светват сякаш е отключена, само багажника се отключва и може да се отвори а вратите си седят заключени. След това натискам бутона за заключване на ключа и от вратите се чува звук, сякаш се опитват да се заключат, но те са си заключени, и плафоните съответно изгасват, и багажника също си е заключен. След повторен опит да я отключа всичко се повтаря. И така след няколко опита се отключва нормално. Днес ми се случи 2 пъти, като при първият път се отключи след 3, 4 опита, а вторият път ръчках ключа повече от 5 мин. докато благоволи да се отключи. И преди ми се е случвало, като най-дългото ми мъчене траеше към 20 мин. на студа преди нова година. Та първо, според мен не от ключа, защото когато го натискам винаги работи нормално даже и от доста далечни разстояния, тоест даже и вратите да не се отключат плафоните винаги си светват и багажника се отключва. И другото от което според мен може да е, това е акумулатора, но съм сигурен че и в него не е проблема, защото никога не съм имал проблеми с паленето или да премигва таблото, а и окото на акумулатора е зелено. Моля ви за идеи или инфо от какво може да прави така, ако на някой му се е случвало да сподели.
Ето линк, от една от днешните "борби" да я отключа >>>> https://www.dropbox.com/s/dpwvv39s7dpu0sd/2014-03-12%2017.39.03.mov
Ако линка не работи кажете да го оправя, и дано да стане ясно за какво става на въпрос. Благодаря
Ето линк, от една от днешните "борби" да я отключа >>>> https://www.dropbox.com/s/dpwvv39s7dpu0sd/2014-03-12%2017.39.03.mov
Ако линка не работи кажете да го оправя, и дано да стане ясно за какво става на въпрос. Благодаря

Re: Неиска да се отключи ?? видео
Трябва да си смениш релетата за централното, две са на брой и се намират в ел блок зад жабката.
Едното реле е за заключване, а другото е за отключване.
Запоени са на платката, не са на цокъл.
При мен беше същото смених целия модул. След смяната трябва да се настрой модула за тази кола.
Едното реле е за заключване, а другото е за отключване.
Запоени са на платката, не са на цокъл.
При мен беше същото смених целия модул. След смяната трябва да се настрой модула за тази кола.
Re: Неиска да се отключи ?? видео
Примерно:
viewtopic.php?t=93932
п.п. Също така има една лупа във форума, която се използва за търсене.
Темата я намерих просто с въвеждането на "проблем централно заключване" в полето за търсене.
Успех.
viewtopic.php?t=93932
п.п. Също така има една лупа във форума, която се използва за търсене.
Темата я намерих просто с въвеждането на "проблем централно заключване" в полето за търсене.
Успех.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- petar_petrov
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
- Мечтае да кара: E92 M3
4 мнения
• Страница 1 от 1