Зов за помощ.
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- snk1
- Потребител
-
- Кара: Е 46, 318i kombi,143ps avtomatik
- Мечтае да кара: Същото
- Детайли за колата: С газов инжекцион
Зов за помощ.
Колеги в събота или неделя ми откраднаха колата от Овча Купел 1. Ако някои забележи нещо подобно може да ми звънне. 0887 77 11 72 Светльо . Тъмно зелен металик комби Е46 след фейслифта със шибидах.Има черни релси на покрива , предните мигачи и страничните са бели аз съм си ги сменял задните са жълти. Задното гърне е изолирано със вата с алуминиево фолио.На лайсните на предните врати между стъклото и вратата е избила ръжда и в предния си краи са надигнати.На шофьорското огледало има нещо като ръждиво петно.Рег. ном. СА7490РМ.
За тези белези се сещам. Благодаря предварително на всички оглеждащи се.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Зов за помощ.
snk1 написа:Колеги в събота или неделя ми откраднаха колата от Овча Купел 1. Ако някои забележи нещо подобно може да ми звънне. 0887 77 11 72 Светльо . Тъмно зелен металик комби Е46 след фейслифта със шибидах.Има черни релси на покрива , предните мигачи и страничните са бели аз съм си ги сменял задните са жълти. Задното гърне е изолирано със вата с алуминиево фолио.На лайсните на предните врати между стъклото и вратата е избила ръжда и в предния си краи са надигнати.На шофьорското огледало има нещо като ръждиво петно.Рег. ном. СА7490РМ.
Колега,квартален съм ти и ще се оглеждам.Рядкост са комбитата особено с шибидах - дано имаш каско

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Колега колата отговаря на описанието от тази тема: viewtopic.php?f=126&t=243174 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- snk1
- Потребител
-
- Кара: Е 46, 318i kombi,143ps avtomatik
- Мечтае да кара: Същото
- Детайли за колата: С газов инжекцион
благодаря на колегата от квартала. Да прилича като описание но това значи че са я взели тогава и са я върнали и аз не съм разбрал , това се е случило на 05.03. доколкото разбрах а на мен са ми я свили или на 12 или 13
4 мнения
• Страница 1 от 1