Зов за помощ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е 46, 318i kombi,143ps avtomatik
Мечтае да кара: Същото
Детайли за колата: С газов инжекцион

Зов за помощ.

Мнение от snk1 » 15 Мар 2011, 9:09

Колеги в събота или неделя ми откраднаха колата от Овча Купел 1. Ако някои забележи нещо подобно може да ми звънне. 0887 77 11 72 Светльо . Тъмно зелен металик комби Е46 след фейслифта със шибидах.Има черни релси на покрива , предните мигачи и страничните са бели аз съм си ги сменял задните са жълти. Задното гърне е изолирано със вата с алуминиево фолио.На лайсните на предните врати между стъклото и вратата е избила ръжда и в предния си краи са надигнати.На шофьорското огледало има нещо като ръждиво петно.Рег. ном. СА7490РМ.
За тези белези се сещам. Благодаря предварително на всички оглеждащи се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Зов за помощ.

Мнение от Gqbriel » 15 Мар 2011, 14:23

snk1 написа:Колеги в събота или неделя ми откраднаха колата от Овча Купел 1. Ако някои забележи нещо подобно може да ми звънне. 0887 77 11 72 Светльо . Тъмно зелен металик комби Е46 след фейслифта със шибидах.Има черни релси на покрива , предните мигачи и страничните са бели аз съм си ги сменял задните са жълти. Задното гърне е изолирано със вата с алуминиево фолио.На лайсните на предните врати между стъклото и вратата е избила ръжда и в предния си краи са надигнати.На шофьорското огледало има нещо като ръждиво петно.Рег. ном. СА7490РМ.
За тези белези се сещам. Благодаря предварително на всички оглеждащи се.

Колега,квартален съм ти и ще се оглеждам.Рядкост са комбитата особено с шибидах - дано имаш каско :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 15 Мар 2011, 14:39

Колега колата отговаря на описанието от тази тема: viewtopic.php?f=126&t=243174 :(
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Потребител
Аватар
Кара: Е 46, 318i kombi,143ps avtomatik
Мечтае да кара: Същото
Детайли за колата: С газов инжекцион

Мнение от snk1 » 16 Мар 2011, 13:31

благодаря на колегата от квартала. Да прилича като описание но това значи че са я взели тогава и са я върнали и аз не съм разбрал , това се е случило на 05.03. доколкото разбрах а на мен са ми я свили или на 12 или 13

Назад към Извън Темата