Зацепване на ГНП (VP44) къде в София и колко струва
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- luboslav83
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e 46
- Мечтае да кара: BMW 330xd e 46 2003g.
Зацепване на ГНП (VP44) къде в София и колко струва
Здравейте колеги! Имам следния проблем. Колата е БМВ 320д, 136к.с. пали без проблем от раз даже на много студено и си върви много добре
, но се появява странно нещо поне за мен.Когато стигне долу горе до първата стрелка на температурата и подам рязко газ не иска да върви не се чува турбината и грам направо си забира на 1 2 3 4 скорост изключвам я веднага на свободна и подам рязко газ тръгва турбината и се вдигат оборотите на секундата както трябва сложа ли я на скорост пак не иска.
Направих диагностика и показа някъква грешка за налягане на горивото или нещо такова и "майсторите" не знаеха какво е точно.
Когато загрее колата както трябва ту тръгва да върви, ту не тръгва.Спирам колата гася и паля пак колата тръгва и след малко забива.
Значи заради друг ремонт, един майстор сваля ГНП и при качването имаше проблем с зацепването не можеше да я центрова. В последствие се оказа че с налучкване я е центровал точно. Колата пали много бързо, върви много добре, но за съжаление ту върви ту не върви това е проблема.
Въпроса ми е, ако ГНП (VP44) не е зацепена точно, колата може ли да прави тези проблеми?(Колата влиза в авариен режим и не върви, след гасене и палене тръгва и след малко пак забива).
Моля, ако някой е имал подобен проблем и се е справил с него в района на София да предложи някой майстор, който да провери за правилно зацепване и евентоално за отстраняване на проблема! Ако имате тел. номер ще е най добре.
Пишете и цени, че в Супер дизел ми искат 300лв. а Милен от Пловдив 150лв. за същия ремонт (но за съжаление е малко далече).

Когато загрее колата както трябва ту тръгва да върви, ту не тръгва.Спирам колата гася и паля пак колата тръгва и след малко забива.

Значи заради друг ремонт, един майстор сваля ГНП и при качването имаше проблем с зацепването не можеше да я центрова. В последствие се оказа че с налучкване я е центровал точно. Колата пали много бързо, върви много добре, но за съжаление ту върви ту не върви това е проблема.
Въпроса ми е, ако ГНП (VP44) не е зацепена точно, колата може ли да прави тези проблеми?(Колата влиза в авариен режим и не върви, след гасене и палене тръгва и след малко пак забива).
Моля, ако някой е имал подобен проблем и се е справил с него в района на София да предложи някой майстор, който да провери за правилно зацепване и евентоално за отстраняване на проблема! Ако имате тел. номер ще е най добре.
Пишете и цени, че в Супер дизел ми искат 300лв. а Милен от Пловдив 150лв. за същия ремонт (но за съжаление е малко далече).

- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
Re: Зацепване на ГНП (VP44) къде в София и колко струва

Последна промяна kok4o на 07 Мар 2011, 22:19, променена общо 1 път

- luboslav83
- Потребител
-
Ако не се намери човек, който да се занимава с тази дейност в София, ще се наложи да се повозя и до Пловдив...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
luboslav83 написа:Ако не се намери човек, който да се занимава с тази дейност в София, ще се наложи да се повозя и до Пловдив...
ще ме извиняваш,ама в цяла софия да няма кой да направи м47

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Когато решиш колега както ти казах и по телефона....
- luboslav83
- Потребител
-
luboslav83 написа:
Ако не се намери човек, който да се занимава с тази дейност в София, ще се наложи да се повозя и до Пловдив...
Има, но за съжаление никой не пише номера и адреси, иначе четох за Лъчо от дружба и за някъкво момче от Божурище, но няма как да се свържа с тях. А лицензираните сервизи ги оставям на последно място заръди цената - двойна или тройна...
Има, но за съжаление никой не пише номера и адреси, иначе четох за Лъчо от дружба и за някъкво момче от Божурище, но няма как да се свържа с тях. А лицензираните сервизи ги оставям на последно място заръди цената - двойна или тройна...
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
верно нали там бяха най-големитепавката написа:luboslav83 написа:Ако не се намери човек, който да се занимава с тази дейност в София, ще се наложи да се повозя и до Пловдив...

- luboslav83
- Потребител
-
- luboslav83
- Потребител
-
Колеги вчера ходих до Милен (milennyc) от Пловдив - останах МНОГО разочарован. Закачи колата първо на диагностика и каза че няма грешка в горивната помпа, но след малко си промени мнението и каза че има нужда от презацепване. Направи едно голямо имитиране на зацепване на ГНП. След като платих 150лв. и си тръгнах на третия километър колата пак заби, т.е. всичко си беше в същото положение - палене, вървене, ускорение и забиване по някога. На всички които се колебаят да ходят при Милен да им прави колата, им препоръчвам да си потърсят някой друг, който и да е, но само да не е той, защото може да останат разочаровани като мен.
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Колега,отиди пак сигурен съм,че колегата ако е пропуснал нещо ще си го оправи.Не ми се вярва нарочно да го е направил.На всеки може да се случи,не бързай да се разочароваш.Може и проблема при теб да не е само до зацепване на помпата. 

- Panec
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: печката да пуши :D
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Колега става ли въпрос за помпа аз ти препоръчвам БОШ-а на кукленско шосе в Пловдив.
Имам едно нисанче 2.2тди и аз имах същия проблем при какви ли не "майстори" съм ходил и не и не и не. Накрая се реших и я закарах в БОШ-а ( всеки казва скъпо ала бала ама сигурно ). Момчетата излезнаха много точно във всяко едно отношение.Колата върви като самолет както се казва. Сваляне , качване на помпата , диагностика , зацепване на помпата , смяна на уплътнителните гумички на помпата , препрограмиране на платката , 20литра нафта = 620лв. ( И дават гаранция за извършената от тях работа )
Имам едно нисанче 2.2тди и аз имах същия проблем при какви ли не "майстори" съм ходил и не и не и не. Накрая се реших и я закарах в БОШ-а ( всеки казва скъпо ала бала ама сигурно ). Момчетата излезнаха много точно във всяко едно отношение.Колата върви като самолет както се казва. Сваляне , качване на помпата , диагностика , зацепване на помпата , смяна на уплътнителните гумички на помпата , препрограмиране на платката , 20литра нафта = 620лв. ( И дават гаранция за извършената от тях работа )

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
който не може да се справи с центровката,за същите пари му я правя и няма начин да си тръгне и да има пак проблем с нея 

luboslav83 написа:Колеги вчера ходих до Милен (milennyc) от Пловдив - останах МНОГО разочарован. Закачи колата първо на диагностика и каза че няма грешка в горивната помпа, но след малко си промени мнението и каза че има нужда от презацепване. Направи едно голямо имитиране на зацепване на ГНП. След като платих 150лв. и си тръгнах на третия километър колата пак заби, т.е. всичко си беше в същото положение - палене, вървене, ускорение и забиване по някога. На всички които се колебаят да ходят при Милен да им прави колата, им препоръчвам да си потърсят някой друг, който и да е, но само да не е той, защото може да останат разочаровани като мен.
E в София няма кой да ти я направи и тръгна към ........... върна ли ти парите поне

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
Ела до Бургас и ше тия направя за без пари -80 лв
пробваш плащаш
виждаш на КТСа как е преди как е след презацепването!
Разрешено и седенето на главата от страна на клиента!
пробваш плащаш
виждаш на КТСа как е преди как е след презацепването!
Разрешено и седенето на главата от страна на клиента!
- luboslav83
- Потребител
-
wmb написа:luboslav83 написа:Колеги вчера ходих до Милен (milennyc) от Пловдив - останах МНОГО разочарован. Закачи колата първо на диагностика и каза че няма грешка в горивната помпа, но след малко си промени мнението и каза че има нужда от презацепване. Направи едно голямо имитиране на зацепване на ГНП. След като платих 150лв. и си тръгнах на третия километър колата пак заби, т.е. всичко си беше в същото положение - палене, вървене, ускорение и забиване по някога. На всички които се колебаят да ходят при Милен да им прави колата, им препоръчвам да си потърсят някой друг, който и да е, но само да не е той, защото може да останат разочаровани като мен.
E в София няма кой да ти я направи и тръгна към ........... върна ли ти парите поне
Не колега, не ми върна парите. Даже когато разбрах че не е направил нищо, се върнах при него и му обясних, че колата си е така и нищо не е направил, му предложих да ми върне 50лв. поне за разходите до Пловдив, но пак не иска и така нагъл тип!
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3