Проблем с паленето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с паленето
стартера излиза само от долу сваля се сравнително лесно трябват ти тресчотка и поне две дълги удължения а за проблема пали студена а топла не мисля че не е зацепена както трябва(някой май го спомена по нагоре) или разтегната агренажна верига.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
kokakabana написа:стартера излиза само от долу сваля се сравнително лесно трябват ти тресчотка и поне две дълги удължения а за проблема пали студена а топла не мисля че не е зацепена както трябва(някой май го спомена по нагоре) или разтегната агренажна верига.
Благодаря за инфото. Ще опитаме да го свалим. А иначе проблема при мен е, че не пали само студена първия път сутрин (врътва два оборота и залепва), после през деня нямам грижи

- fugo
- Потребител
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: М5
Дяволски си прав приятелю презацепих я вчера колата пали перфектно и топла и студена.Обадих се на майстора дето я зацепва и 1ия път и му разказах че съм я презацепил а той ми отговори че знаел но нямало кой да плашта за повторно презацепване а той я зацепил добре майстора със стенда бил виновен че не я е оставил точно на палене.на никой не пожелавам такива майстори или ако ви правят нешто да е един защото иначе винаги другия е виновен а вие сте без колаkokakabana написа:стартера излиза само от долу сваля се сравнително лесно трябват ти тресчотка и поне две дълги удължения а за проблема пали студена а топла не мисля че не е зацепена както трябва(някой май го спомена по нагоре) или разтегната агренажна верига.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Колеги, голям филм с този стартер. Първо отдолу една голяма шумоизолираща ламарина на 8 огромни, ръждясали болта
. После един ръждив и не добре легнал "Денсо", който много трудно развихме и се почна ходене по мъките. Тръгнали четки и заминал бендикс, които никъде ги няма (Търново и Горна), пък и търговците ме гледат умно
Добре, че едно момиче взе шублера и измери бендикса шлици и зъби и ми намери "Карго". После на монтажа разпробиваме дупката за водача за да легне плътно стартера и сега съм ОК докато четките не ми направят номер
. Но най-интересното идва сега като се прибирам и виждам в нета, че "Денсо" нямат стартери за е46, 320d,
Кой гений на научната мисъл го е боднал там, не ми го побира главата. Сиромах човек - жив дявол

Кой гений на научната мисъл го е боднал там, не ми го побира главата. Сиромах човек - жив дявол

- milen76
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '01
b_velev написа:И аз имах подобен проблем преди години след ремонт на помпата. Правиха я в Супер Дизел. Палеше обаче след десетина завъртания, когато е топла. Според тях беше от акумулатора. Смених го и наистина се оправи. Вече 3 години нямам проблем с паленето.
Аз имах 3 изгоряли свещи (320 d) и палеше малко трудно. След като ги смених сутрин пали без проблем, а след това на полузагрял двигател пали доста трудно. Възможно ли е и при мен проблема да е от акумулатора?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2