чип за 320д 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
брех , много се засегна ве младеж
Аз самия нищо не съм казвал за никакви бази данни , ти САМ заговори за номера по поръчка и аз леко се пошегувах
трябва да пораснеш малко и няма да се палиш от такива дребни нещица , едно време кви спорове бяха по форумите , море от псувни и 100ина страници дружна храна
Та за да не разводняваме темата излишно , стана ясно как трябва да се прави процедурата за да няма проблеми , ще се радвам ако се научите и нямате проблеми в тази интересна и непридвидима професия
успех на колегата пуснал темата

Та за да не разводняваме темата излишно , стана ясно как трябва да се прави процедурата за да няма проблеми , ще се радвам ако се научите и нямате проблеми в тази интересна и непридвидима професия
- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
ако си се пошегувал наистена,аз съм достатъно мъжкар да ти кажа извиняваиV-max написа:брех , много се засегна ве младежАз самия нищо не съм казвал за никакви бази данни , ти САМ заговори за номера по поръчка и аз леко се пошегувах
трябва да пораснеш малко и няма да се палиш от такива дребни нещица , едно време кви спорове бяха по форумите , море от псувни и 100ина страници дружна храна
![]()

Vilio-SAXOTO написа:ако си се пошегувал наистена,аз съм достатъно мъжкар да ти кажа извиняваиV-max написа:брех , много се засегна ве младежАз самия нищо не съм казвал за никакви бази данни , ти САМ заговори за номера по поръчка и аз леко се пошегувах
![]()
успех на колегата пуснал тематапросто излишно ме предупредиха някои хора че конкуренцията е голяма и всеки говорел против другия...което според мен е тапо,всеки трябва да си гледа в собствената паница а не в на другите и да коментира работата им,мен ми е ясно и се убедих че най-добрия чип тунинг е само с промяна на оригинала а не с некви готови,заговорих за това понеже то1но по този начин имам приятели(от други градове) който са си чипнали колите,пак това за хранилката е типична българщина секи да се сомоизпакне и да видят другите колку му е...... Mерси за пожеланията засега сичко върви добре и влагам сичко каквото мога клиентите да се доволни за да имам такива,за напред очаквай клиенти пратени от мен в твоя регион защото мисля си един от водещите чиптунери в бг
Братко добре че си чак във Русе -ти не можеш да пишеш па тунинг правиш.Не бих си оскубал и кокошката при тебе

Ех младост младост..........
успех и наблегни на граматиката

- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
тебе пак кой те бута че званиш?сажелявам ма незнаех че има и редактори във форума,сажелявам господин редактор че не си стоя в нас да уча граматика,щото ако бях ся нямаще да карам е46 ам щях да съм като тебе с е34 дето още преди да имам книжка имах таковаPowerchip написа:Vilio-SAXOTO написа:ако си се пошегувал наистена,аз съм достатъно мъжкар да ти кажа извиняваиV-max написа:брех , много се засегна ве младежАз самия нищо не съм казвал за никакви бази данни , ти САМ заговори за номера по поръчка и аз леко се пошегувах
![]()
успех на колегата пуснал тематапросто излишно ме предупредиха някои хора че конкуренцията е голяма и всеки говорел против другия...което според мен е тапо,всеки трябва да си гледа в собствената паница а не в на другите и да коментира работата им,мен ми е ясно и се убедих че най-добрия чип тунинг е само с промяна на оригинала а не с некви готови,заговорих за това понеже то1но по този начин имам приятели(от други градове) който са си чипнали колите,пак това за хранилката е типична българщина секи да се сомоизпакне и да видят другите колку му е...... Mерси за пожеланията засега сичко върви добре и влагам сичко каквото мога клиентите да се доволни за да имам такива,за напред очаквай клиенти пратени от мен в твоя регион защото мисля си един от водещите чиптунери в бг
Братко добре че си чак във Русе -ти не можеш да пишеш па тунинг правиш.Не бих си оскубал и кокошката при тебе![]()
успех и наблегни на граматикатапосле се бори със бинарни кодове

п.с остайл съм някой друга правописна грешка да имаш ко да прайш

аз имам чип от колегата vilio-saxoto и мога да кажа че съм много доволен,сравнявах моята кола с друга такава чипвана незнайно каде и моята излезе с 15коня повече и времето измерено с G-tech ми е по-добро от другото чипнато...незнам ко толкова приказвате ма като него познавате и несте видяли чипнати коли от него,да приказвате показвате единствено кви хора може да има.... 

Vilio-SAXOTO написа:тебе пак кой те бута че званиш?сажелявам ма незнаех че има и редактори във форума,сажелявам господин редактор че не си стоя в нас да уча граматика,щото ако бях ся нямаще да карам е46 ам щях да съм като тебе с е34 дето още преди да имам книжка имах таковаPowerchip написа:Vilio-SAXOTO написа:ако си се пошегувал наистена,аз съм достатъно мъжкар да ти кажа извиняваиV-max написа:брех , много се засегна ве младежАз самия нищо не съм казвал за никакви бази данни , ти САМ заговори за номера по поръчка и аз леко се пошегувах
![]()
Братко добре че си чак във Русе -ти не можеш да пишеш па тунинг правиш.Не бих си оскубал и кокошката при тебе![]()
успех и наблегни на граматикатапосле се бори със бинарни кодове
пак ти неме мисли мене за чиповете
![]()
п.с остайл съм някой друга правописна грешка да имаш ко да прайш
Съмнявам се че си оставил грешките нарочно -просто толко си можеш

Нямам против "чиповете" ти но просто си мисля че за да си технически грамотен би следвало и граматически да си след като пишеш обясняваш и т.н..
И последно -много се палиш момко а това не е добре за психичното ти здраве

И сега професионално-можеш ли да ми коригираш една чек сума че ми дава грешка? Ако можеш пиши на ЛС

- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
ти неме разбра явно с това за е46-цата,изби го на комплекси....ма както и да е,неми хареса начина с който подхождаш не мисля да правя нищо професионално с тебе,пак и незнам защо ти е услуга от неграмотен 'капацитет' като мен и все пак ти си POWERCHIP ти трая си ги можеш тез неща сам
пък за психическото ми състояние не мисля че има някои нормален или поне аз непознавам такъв който се занимава с автомобили,на много хора нейм е прясна 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2