Проблемче с телефона
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 320d, F21 120xd
Проблемче с телефона
Здравейте колеги
!Днес си купих телефон за в колата,пише ,че инсталацията е за Нокиа 6310,но аз намерих 6310i, koето мисля,че не е проблем,но все пак телефона не се разпознава от колата.Четох в книжката как се активира блутуута,но нещо не се получава,някой да знае как става номера

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
знам - много е просто и това е най-хубавата екстра на БМВ !!!
в телефона ти трябва да се нанесе кода на БМВ-то ти, който го пише в книжката ти. тогава при включване на контакт автоматично се свързват телефона и колата и става мазало !!!

в телефона ти трябва да се нанесе кода на БМВ-то ти, който го пише в книжката ти. тогава при включване на контакт автоматично се свързват телефона и колата и става мазало !!!
Последна промяна CheGevara на 16 Мар 2007, 23:07, променена общо 1 път
- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
dmblagoev написа:екстрата е хубава,ама като не тръгва е кофти
тръгва бе ... ама има процедура за това !!!
срещу 3 каси бира ще ти я обясня на ЛС

- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
dmblagoev написа:имаш 2,ама за нещо по-различно от това което пише в книжката,щото така както пише не става
ще напиша книга утре ... ще слеза в колата и ще я направя процедурата за да не ти говоря на изуст - сега ми е късно

.... нема по-голем кеф от тази екстра ще знаеш!!!
между другото всеки телефон става, а не само с Нокия - моя е моторола

- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Ето процедурата:
колата е изгасена
1. копчето на Bluetooth-а (на подлакътника) се натиска и ЗАЕДНО с това се дава на контакт
2. копчето на Bluetooth-а се отпуска. На дисплея се появява "свързване Bluetooth"
3. пускате вашият телефон да търси се появява "Bluetooth passkey" - 4 цифрен номер който го пише на една голяма карта (като радио кеу) и се дава с документите на колата.
4. давате номера в телефона и се свързват като на екрана на колата се появява модела на телефона и съобщение, че са свързани.
5. изключете колата от контакт
Това е !
От този момент нататък при даване на контакт, телефона ви ще се свързва автоматично с колата на разтояние до 10 м.
На който не му става да ходи да се прегледа!:mhihi:
Чакам си двете каси !
колата е изгасена
1. копчето на Bluetooth-а (на подлакътника) се натиска и ЗАЕДНО с това се дава на контакт
2. копчето на Bluetooth-а се отпуска. На дисплея се появява "свързване Bluetooth"
3. пускате вашият телефон да търси се появява "Bluetooth passkey" - 4 цифрен номер който го пише на една голяма карта (като радио кеу) и се дава с документите на колата.
4. давате номера в телефона и се свързват като на екрана на колата се появява модела на телефона и съобщение, че са свързани.
5. изключете колата от контакт
Това е !
От този момент нататък при даване на контакт, телефона ви ще се свързва автоматично с колата на разтояние до 10 м.
На който не му става да ходи да се прегледа!:mhihi:
Чакам си двете каси !
- dmblagoev
- кандидат ентусиаст
-
пак за bluetooth-а
ако може някой да помогне защото пробвах написаното по горе но нищо не стана иначе имам такава карта с passkey копчетата за тел с ана волана той си е фабрично мултифункционален и всичко друго му работи. Колата е 320д 2003
© написа:в тази тема виждам следващото предизвикателство
Бате, питал съм у камората искат
2000 гроша за блутут ретрофит

Последна промяна naskoksan на 19 Юли 2007, 13:56, променена общо 1 път
телефон
!!!!!!!!!! 2000 предполагам е да ти монтират модул а при мен има такав (предполагам) но не мога да го активирам, може и с кабел да е бил тел но не виждам никаде букса за кабел а на волана копчето е с иконка като на bluetooth-a
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3