Дискусия: Angel eyes Е36
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Айде да питам пак дали някой случайно не се е навил да вземем няколко комплекта CCFL по-спецялно от umnitza.com около 150-160лв идват до тук,а са няколко вида има и малко по-скъпи, ако няма навити, то поне нека колегите които са поръчвали от там да драснат едно ЛС, че имам няколко въпроса
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
- Кара: ниско на земята
Като искаш ccfl се обърни към civic от форума - цената им пак е 160лв и няма да ги чакаш 100 години да ти ги докарат и ако се съберете повече хора може и да ви направи отстъпка
SuPeR_FLY написа:Като искаш ccfl се обърни към civic от форума - цената им пак е 160лв и няма да ги чакаш 100 години да ти ги докарат и ако се съберете повече хора може и да ви направи отстъпка
прав си,даже са си много добре тия ЦЦФЛ-ки,аз ли1но съм мн дожолен.Една седмица след разговора ми с него,вече ги бях сложил
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Да но предпочитам да съм различен и според мен Предатор Тинлайн са много по красиви, ако искате вижте ги да видите разликите иначе ако в крайна сметка не разбера подробности за покупката от сайта може и на колегата да поръчам
- furiozo
- младши ентусиаст
- Кара: 535i, S500
- valeto
- младши ентусиаст
- Кара: F11
- furiozo
- младши ентусиаст
- Кара: 535i, S500
- valeto
- младши ентусиаст
- valeto
- младши ентусиаст
Колеги от днес следобед и аз съм с готини габарити!
Направи ми ги и монтира колегата "valeto" - да Ви кажа честно възхитен съм от работата на колегата! Работи много точно и професионално; отпред и отзад /под капаците/ изглежда все едно си е сток работа!
Много съм доволен, много готино светят - след малко ще има и фото!
Направи ми ги и монтира колегата "valeto" - да Ви кажа честно възхитен съм от работата на колегата! Работи много точно и професионално; отпред и отзад /под капаците/ изглежда все едно си е сток работа!
Много съм доволен, много готино светят - след малко ще има и фото!