Не ми харесва. Вземи разчупи малко стила си бре момче, знам че го можеш. Наруши принципите си и избухни с някое нелогично видео. Накарай хората да гледат като вцепенени, незнаещи какво става. Така де, поне аз знам, че следва първо представяне на пистата, на колите, след това малко каране, след това малко дрифтене и край.
Избухни, заглуши музиката от двигателите с някоя брутална музика. Представи си, че не правиш клип, а цял филм! Направи си сценарий, разчупи тертипа. Вместо да представяш чинно пистата и участниците в началото, нека гръмкия звув на някой зъл рок, метъл, хаус или каквото си избереш да избухне, нека целия екран да се изпълни с пушеци за секунди. И така зрителя няма да се дърви няколко минути, докато види любимия дрифт или тайм атак или каквото и да е, а направо ще се изпразни преждевременно, без да разбере от къде му е дошло.
Не подбирай музиката според клипа - подбирай клиповете според музиката ! Усети всеки един спад, всяко едно изкачване, всяко едно избухване в песента.
Критикувам те градивно. Твой избор е дали ще го прочетеш или не, дали ще ми теглиш една българска майна зад монитора или не. Нека да видим на Кинг ъф Булгеристан какво ще бъде