Проблеми с форума!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 2377
Регистриран на: 10.04.2008
Местоположение: СА
Кара: м си...

Re: Проблеми с форума!

Мнение от plradev » 07 Авг 2012, 8:18

XaMaB, президент :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1296
Регистриран на: 14.09.2006
Местоположение: София, ул. Гурко 16

Re: Проблеми с форума!

Мнение от Louis » 07 Авг 2012, 8:46

plradev написа:XaMaB, президент :bowdown: :bowdown: :bowdown:

XaMaB, Aдминистратор! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

тенкююююю :bchug:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 312
Регистриран на: 20.09.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: бензинояд

Re: Проблеми с форума!

Мнение от sapio » 07 Авг 2012, 15:36

XaMaB написа:Поради големият породен интерес:
http://userstyles.org/styles/70776/for- ... 1344265660

Някъде отгоре излиза и упътване какво се слага за firefox/chrome, че май даже и за ИЕ :mhihi:


:yes: :yes: :yes: Жив да си, колега :)
Изображение

User
Аватар
Мнения: 4470
Регистриран на: 17.06.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: X5 3.0D

Re: Проблеми с форума!

Мнение от b00st » 08 Авг 2012, 14:43

XaMaB написа:Поради големият породен интерес:
http://userstyles.org/styles/70776/for- ... 1344265660

Някъде отгоре излиза и упътване какво се слага за firefox/chrome, че май даже и за ИЕ :mhihi:


:bchug: :have one:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Мнения: 5936
Регистриран на: 1.06.2002
Местоположение: Стара Загора/Казанлък
Пол: Мъж
Кара: е30 cardio,e39 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: Проблеми с форума!

Мнение от B U L L I » 10 Авг 2012, 0:09

с експлорър съм или аз не вдявам как става хватката или не става
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

User
Аватар
Мнения: 4470
Регистриран на: 17.06.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: X5 3.0D

Re: Проблеми с форума!

Мнение от b00st » 10 Авг 2012, 12:38

На IE става като си качиш Firefox/Opera/Chrome :D

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3169
Регистриран на: 29.03.2007
Местоположение: Pleven
Пол: Мъж
Кара: E60 530D 218к.с. ръчка
Мечтае да кара: F...10
Детайли за колата: :)

Re: Проблеми с форума!

Мнение от spacepl » 10 Авг 2012, 13:47

Само на мен ли ми забива интернет експлорър 9 когато се опитвам да дам на следваща страница ? Търсих в търсачката и не успях да намеря нищо по въпроса.Прави го на 3 различни копютъра само не ИЕ9. Става във 30% от случаите във които натискам долу на числата за да сменя страницата на темата. Проблема е от няколко месеца - когато беше въведен новия вид на форума и важи за 32 и 64 битов уиндоус 7.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 338
Регистриран на: 27.07.2010
Пол: Мъж
Кара: лимузина

Re: Проблеми с форума!

Мнение от bat_gosho » 16 Авг 2012, 7:50

От няколко дни ми стои това съобщение в червеното поле и на знам как да го махна:
http://img26.imageshack.us/img26/8002/1111fxb.jpg

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 464
Регистриран на: 22.02.2008
Местоположение: Самоков/Боровец
Пол: Мъж
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Re: Проблеми с форума!

Мнение от raddy » 17 Авг 2012, 20:31

Не че е проблем де, но да питам - само на мен ли като дам кой е на линия и ми дава активноста само на няколко потребителя - останалите си седят на Начало :roll:
С най-новата опера съм...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 312
Регистриран на: 20.09.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: бензинояд

Re: Проблеми с форума!

Мнение от sapio » 23 Авг 2012, 11:05

bat_gosho написа:От няколко дни ми стои това съобщение в червеното поле и на знам как да го махна:
http://img26.imageshack.us/img26/8002/1111fxb.jpg


Цъкаш върху него, прочиташ си най-горното съобщение и/или това с по-дебел шрифт и си готов.

spacepl написа:Само на мен ли ми забива интернет експлорър 9 когато се опитвам да дам на следваща страница ? Търсих в търсачката и не успях да намеря нищо по въпроса.Прави го на 3 различни копютъра само не ИЕ9. Става във 30% от случаите във които натискам долу на числата за да сменя страницата на темата. Проблема е от няколко месеца - когато беше въведен новия вид на форума и важи за 32 и 64 битов уиндоус 7.

Изображение


Не е само при теб. Мислех, че проблемът е в моя телевизор. По ред причини вече ползвам форума с мозилата.
Последна промяна sapio на 23 Авг 2012, 11:07, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3616
Регистриран на: 25.06.2007
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Проблеми с форума!

Мнение от Zubcho » 27 Авг 2012, 21:31

При Iceweasel не работи :) При други не съм пробвал.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3665
Регистриран на: 25.12.2006
Местоположение: македонче
Пол: Мъж
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: Проблеми с форума!

Мнение от bam-bam » 28 Авг 2012, 18:52

Информация
Вие не можете да четете лични съобщения.
0 нови съобщения, 10 непрочетени съобщения

Някой шеф да го погледне това и ако може да го оправи
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1009
Регистриран на: 18.01.2009
Местоположение: София, ама съм от село
Пол: Мъж
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: Проблеми с форума!

Мнение от dan-dam » 23 Сеп 2012, 21:49

Заграденото в червено :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 336
Регистриран на: 13.09.2004
Местоположение: София
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Re: Проблеми с форума!

Мнение от M5 » 28 Юни 2013, 7:50

XaMaB написа:Поради големият породен интерес:
http://userstyles.org/styles/70776/for- ... 1344265660

Някъде отгоре излиза и упътване какво се слага за firefox/chrome, че май даже и за ИЕ :mhihi:

И аз не мога да се оправя с това. Има бутон Download, но от там се сваля някакъв ZIP Opener.
Кажете къде да го сложа тоя .css файл във firefox/IE.
Изображение

Потребител
Аватар
Мнения: 26
Регистриран на: 28.04.2011
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Re: Проблеми с форума!

Мнение от Denischo » 28 Юни 2013, 16:51

Ето за инсталиране съм отбелязал къде трябва да цъкате :) С Опера си излиза иконка S, с Мозила трябва цъкнете на инструменти -- > добавки ( или там адоните както се казват ) и от там си настройвате програмата

http://prikachi.com/images.php?images/293/6271293T.jpg

След като цъкнете тука си рестартирате браузъра и влизата в същата страница и цъкате тук :

http://prikachi.com/images.php?images/294/6271294s.jpg
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook