Предложения, свързани с форума

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератори: X-citer, I.Voykov, rtzankov

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 121
Регистриран на: 3.11.2017
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: Хонда

Предложения, свързани с форума

Мнение от Knoxville_ » 05 Фев 2018, 10:18

Добро утро,

Не намерих такава тема и нямам права да я пусна в раздел "Правила", затова ще е тук и отсега моля модератор да я премести.

1. Форумът има ли опция да бъде невъзможно мултицитирането (използването на повече от 3 цитата наведнъж).
Вижте какво се случва в тази тема на 6-та и 7-ма страница - viewtopic.php?f=116&t=425757

Двама колеги споделят опит, но 70% от коментарите на страницата реално е предходната им комуникация и количеството нова информация е нищожно. Тази опция, ако е налична, няма да затормозява модераторите, а всеки потребител ще трябва сам да коригира публикацията си, ако в нея има много цитати.

2. Може ли да се ограничи цитирането на последния коментар в темите (Изкл. може би за темите "Бързи въпроси и отговори"). Идеята е да се използва цитат само, когато се отговаря на коментар, който не е последен в съответната тема. Особено когато някой колега пусне новата тема и вторият коментар включва цитат, то е ясно за кой коментар се отнася съответната публикация. :lol: Тук вече ще бъде необходима и повече работа на модераторския екип, но такъв е животът - задълженията се увеличават, за сметка на това заплатите намаляват :ok:

3. При цитиране на мнение, което съдържа снимка, да се изрязва снимката или да се оставя само линка към нея. Не мисля, че на някого е необходимо да гледа по 10 пъти една и съща снимка на една и съща страница.

Благодаря за вниманието и по случай понеделник искам да ви почерпя с един Fiat Multipla
Изображение


:ok:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook