Бмв Х6 изгасна и не пали повече
Модератор: Технически модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Бмв Х6 изгасна и не пали повече
здравейте , исках да попитам дали някой знае защо може да се случи това ? по време на шофиране с около140 км/ч изведнъж колата е изгаснала аз си помислих че скоростна кутия нещо замина но явно не , като видях оборотомера беше на 0 , спрях и се опитах да запаля и не иска да запали вече , и преди да изгасне имаше някакво усещане като предърпване , и после след няколко опита за палене се отказах и викнах пътна помощ , но не съм в България и тук в Турция сервизите искат да разглобят двигателя искат поне за седмица колата да остане а това е не възможно , и после ми изчезна тока напълно и вече нито върти нито вратите отключва няма абсолютно никакъв ток , и ми изписва Pre Heating , и до там и не иска да върти изобщо ток няма , на какво може да се дължи това ? благодаря ви много
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Бмв Х6 изгасна и не пали повече
Колега,намерих един-единствен подобен случай в нета за Е71,и причината е била слаба връзка,която е дала накъсо и е изгорила компютъра на автомобила!!!!
At 2 weeks while driving engine died - wouldn't restart - towed to dealer. After 10 days of dealer trial and error diagnostic guided by BMW tech support and waiting on sequential replacement parts to arrive - needed new computer shipped from Germany. Service tech found loose main ground which likely shorted computer,
At 2 weeks while driving engine died - wouldn't restart - towed to dealer. After 10 days of dealer trial and error diagnostic guided by BMW tech support and waiting on sequential replacement parts to arrive - needed new computer shipped from Germany. Service tech found loose main ground which likely shorted computer,
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
мерси колега , но при мен проблема е че си въртеше стартера абсолютно всичко си работеше и когато качихме на платформата тя платформата бесхе такава която колата стоеше доста под наклон и целия сняг беше към предницата на колата :д и като пристигнахме в истанбул нямаше вече абсолштно никакъв ток и ми изписва Pre Heating , и до там , не мисля че е някакъв сложен проблем , но е тъпо тука да не могат да ми вкарат колата и да я проверят с някаква диагностика нещо , още като видяха че колата не зацепва изобщо ми казаха вдигател трябва да разглобяваме и т.н. и сега утре ще я връщам обратно в България с платформа , 600 лири от магистралата до истанбул и сега обратно от истанбул до границата 700 лири , и от там друга платформа в БГ , ебах ти и колата свещена !!!!
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Нали ти се ровичкаше из фаровете нещо, дане би да си окъсил нещо там?
Kолата е в М Кар и казаха че е скъсал верига и от там глава и т.н. над 12-13 000 лв ремонт , затова повече никога няма да си купя Бмв , разочарован съм от тези бмв-та вече !!!!
Последна промяна rasim на 02 Фев 2012, 17:25, променена общо 1 път
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Тва на турската магистрала ли е станало ?
Сигурно със скорост 200 + км/ч
Бати късмета си извадил .
Сигурно със скорост 200 + км/ч
Бати късмета си извадил .
Проблема е че карах много бавно със 140 , голям късмет да 10 палки и нагоре , да на турската магистрала стана
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Е , какъв зор видя тази верига
....потресен съм и съжалявам за случилото се 

Аз ако знам какъв зор видя щях да ти отговоря , нали ви казвам толкова съм разочарован от Бмв-тата че никога повече няма да си купя , това цилиндри ли не бяха сменени на Х6-цата клапани ли не бяха , ебах му мамата , една жигула ще издържи много повече от тия счупени бмв-та , взеха да се излагат много !
Колега те от БМВ споменават само "Радостта от шофирането"(което трае малко),а сега е "Радостта от ремонтирането"
.Много съжелявам за случката и мога да кажа,че е недопустимо да скъса верига при тази скорост
Сметнете за какво качество говорим
Съветвам те да пишеш до централата на БМВ за проблема.Ако неискаш да плащаш толкова пари я оставяш в някой квартал да е гепят и чакаш каското.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Те няма да могат да я откраднат...пък и като знаем как плащат застрахователите
rasim , нова ли си я вземал или 2-ра употреба?

rasim , нова ли си я вземал или 2-ра употреба?

Ha 0 км е купена колата , на 30 000 клапани сменяха , на 60 000 почти цял двигател цинлидри и т.н. , сега и това , просто ми писна от тази марка , аз ще пиша със сигурност имейл до Германия но мисля че няма да има никакъв резултат , пак трябва да плащам и това е , на когото и да кажа ми вика сметни за каква марка говорим най високия клас кола на 150 000 км да скъса верига и т.н. , абе излагат се няма какво да говорим , кола за 200 000 лв ще ме оставя на пътя в този сняг , ебал съм ти и колата
- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
deomen написа:Колега те от БМВ споменават само "Радостта от шофирането"(което трае малко),а сега е "Радостта от ремонтирането".Много съжелявам за случката и мога да кажа,че е недопустимо да скъса верига при тази скорост
Сметнете за какво качество говорим
Съветвам те да пишеш до централата на БМВ за проблема.Ако неискаш да плащаш толкова пари я оставяш в някой квартал да е гепят и чакаш каското.
Не знам дали знаеш, но при кражба, палеж и други "скъпи" застахователни събития, ЗК първо проверяват във дилършипа дали колата не е ходила там и дали не е имала сериозен проблем който да е "провокирал" застрахователното събитие. Не си мисли че застрахователите падат от небето, особено когато става въпрос за плащане.

Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
rasim написа:Ha 0 км е купена колата , на 30 000 клапани сменяха , на 60 000 почти цял двигател цинлидри и т.н. , сега и това , просто ми писна от тази марка , аз ще пиша със сигурност имейл до Германия но мисля че няма да има никакъв резултат , пак трябва да плащам и това е , на когото и да кажа ми вика сметни за каква марка говорим най високия клас кола на 150 000 км да скъса верига и т.н. , абе излагат се няма какво да говорим , кола за 200 000 лв ще ме оставя на пътя в този сняг , ебал съм ти и колата
А на колата преди колко време и е изтекла гаранцията?
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Еби му майката
Това верно е резил.
Имам обаче чувството, че нещо в Спартанбърг не е наред, тъй като, когато и да съм бил в БМВ, на подемниците виждам основно Х5 и Х6. Ясно е, че всички БМВ-та се развалят рано или късно, но специално при сглобяваните в щатско хем е рано, хем е често. Хем пък и когато дойде сметката боли много.
Съжалявам за случилото се, колега. И наистина драсни един e-mail на БМВ. Нищо не губиш.

Това верно е резил.
Имам обаче чувството, че нещо в Спартанбърг не е наред, тъй като, когато и да съм бил в БМВ, на подемниците виждам основно Х5 и Х6. Ясно е, че всички БМВ-та се развалят рано или късно, но специално при сглобяваните в щатско хем е рано, хем е често. Хем пък и когато дойде сметката боли много.
Съжалявам за случилото се, колега. И наистина драсни един e-mail на БМВ. Нищо не губиш.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5