Темпомат ретрофит - възможно ли е?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Темпомат ретрофит - възможно ли е?
Тъй като нямам темпомат на моята Е61, интересувам се дали е възможно да се инсталира тази опция и какво ще ми е необходимо? Страшно ми липсва по магистралите, бях свикнал да го ползвам непрекъснато на предишната ми кола. Ще съм много благодарен на знаещите колеги да се включат.
Re: Темпомат ретрофит - възможно ли е?
До колкото знам само лостчето ти трябва и после да я закачиш да и кажеш че има вече и това е. А на някои няма заготовка за изрязване на кората при волана та за да не си играеш и накрая пак да я счупиш, си купи друга
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
И на мен ми казаха, че е така, ама все не ми се вярваше да е толкова лесно. Иначе съм намерил лостче за 76 лв. Много благодаря, колега. Дано си прав, ще съм много щастлив 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Купих си лостче и корите около волана, монтирахме го и вчера при колегата Lacho го кодирахме и настроихме. Вече имам темпомат и всичко ми излезе точно 100 лв. Единственото, което не ми харесва е, че не показва никаква индикация на таблото когато е включен.
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Anthony_J написа:Купих си лостче и корите около волана, монтирахме го и вчера при колегата Lacho го кодирахме и настроихме. Вече имам темпомат и всичко ми излезе точно 100 лв. Единственото, което не ми харесва е, че не показва никаква индикация на таблото когато е включен.
На картинката това което съм очертал с червено е улей в който излиза една малка стрелкичка, когато нагласиш дадена скорост на круз контрола. Погледни там дали ти излиза нещо. Другия вариант е на хед ъп-а, ако имаш такъв и е настроен от ай-драйва да показва данни от темпомата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Нямам хед-ъп, а и там нищо не ми излиза. Може би таблото ми е различно.
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Anthony_J написа:Нямам хед-ъп, а и там нищо не ми излиза. Може би таблото ми е различно.
Днес прегледах пак файловете и имам нещо в предвид, така че като се освободиш ми звънни да качим преработения файл на таблото

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Супер. Много ще ме зарадваш :-)
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Здравейте! Искам да питам само лостчето ли трябва или има и кабели някакви. Доколкото разбрах колегата Lacho го е монтирал,а не само инсталирал софтуерно,нали така. Питам за да знам на кого да звъня :grin:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Трябва ти само лостчето и двете кори около волана. Аз си ги намерих за общо 50 лв всичко. Имай предвид, че конекторът на лостчето е различен за LCI (фейслифт) и няма да стане на кола преди фейса, както и обратното. Лостче за кола преди фейса има колегата bmw_328i. Аз го купих от него, но му го върнах, тъй като се оказа, че за моята кола не става и така разбрах, че имат разлика
. Не съм го монтирал при Lacho, a в сервиз, той ми направи кодирането. Много е точен и свестен, може да разчиташ на него 100%. Монтажът не е сложен, маха се волана, корите, лостчето се слага под това за мигачите и се хваща с две винтчета, които е добре да си ги поискаш от този, който ти го продава. Може да си вземеш и ново от Дарукар за 151.00 лв, но ще трябва доставка.

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Мерси за информацията. А в кой сервиз ти го монтираха,защото не обичам много да се учат на моята кола?:grin:
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ами аз ходя при едни и същи момчета, които ми правят БМВ-атата от 10 години. На друг не бих си доверил колата, а те никога не са ме подвеждали. Намират се в Орландовци, на Първа Българска армия. Ако искаш ще ти пратя телефон на ЛС, че да не става реклама. Само кажи.
- borisoff13
- Потребител
-
- Кара: Е63 635d, LCI
- Детайли за колата: лачена
Здравейте колеги. Колата ми също няма темпомат (BMW 635d, 2008г.) фейслифт. Кормилната конзола на външен вид е същата като при Е60, дали и при мен ще стане само с лостче и кора от Е60и кодиране?
BMW 635d LCI
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Би трябвало.
- borisoff13
- Потребител
-
- Кара: Е63 635d, LCI
- Детайли за колата: лачена
Значи да купя лостчето, или първо да разглобя и да видя как стоят нещата там. Лостчето го има втора употреба при една Врачанска фирма продаваща само части за BMW и MINI и там в списъка от автомобили за които е посочена че става я има и мойта кола, имаче лостчето го намерих за 50лв.от фейсова Е60, но трябва да ми го пратят по куриер и трябва да съм сигурен че става за да го поръчам.
BMW 635d LCI
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4