Airbaga свети постноянно идеи?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е60

Airbaga свети постноянно идеи?

Мнение от stamata85 » 05 Дек 2010, 17:45

здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви
Дрифтирайте възпитано и елегантно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Re: Airbaga свети постноянно идеи?

Мнение от ForzaBMW » 06 Дек 2010, 9:47

stamata85 написа:здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви

колега най-честия проблем е в сензора под пасажерската седалка. моите пасажери вече няколко пъти ми късат кабелите под седалките :mhihi: .
няма копче за рестарт или нещо подобно! копчето за рестарт се намира в Дару, Камор или някой друг сервиз за диагностика
предполагам, че на италиански ти пише това: "Fault in restraint system affecting airbag, belt tensioner, or belt-force limiter, continue to wear the safety belt"

ПП езика на менюто на колата се сменя от Ай-драйва. поддържаните езици са Английски, Немски, Френски и т.н. Гласовите команди ако са на италиански се сменят в оторизиран сервиз
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw F 11 530 D
Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио

Мнение от badjo E60 » 03 Яну 2011, 15:31

Колегах и аз имам този проблем вече пет пъти хода да ми трият грешката и до седмица пак светва на таблото.В някой слънчев ден ще я вкарам да търсят проклетата жица :bang: която е под седалката до водача.Знам сама че е голяма играчка и свети ли на таблото значи Airbagа не бачка.При мен проблема дойде след една автомивка. :idea:
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН
http://aronmen.hit.bg/
http://www.vbox7.com/play:2e3dc271

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 04 Яну 2011, 19:01

ForzaBMW написа:
stamata85 написа:здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви

колега най-честия проблем е в сензора под пасажерската седалка. моите пасажери вече няколко пъти ми късат кабелите под седалките :mhihi: .
няма копче за рестарт или нещо подобно! копчето за рестарт се намира в Дару, Камор или някой друг сервиз за диагностика
предполагам, че на италиански ти пише това: "Fault in restraint system affecting airbag, belt tensioner, or belt-force limiter, continue to wear the safety belt"

ПП езика на менюто на колата се сменя от Ай-драйва. поддържаните езици са Английски, Немски, Френски и т.н. Гласовите команди ако са на италиански се сменят в оторизиран сервиз

Убий ме не ми звучи на италиански!! :shock:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от scaramush2010 » 05 Яну 2011, 13:10

преди да направиш каквото и да е закараѝ колата на диагностика иначе си губиш времето

Потребител
Аватар
Кара: Е60

Мнение от stamata85 » 06 Яну 2011, 18:39

Значи проблема е решен да под седалката е проблема ..намирате буксата на Air-bega и презапоявате жичките наново понеже една дава на късо и след което чистите на компютър и повече няма да има този проблем...всичките Air-beci са на различен компятър така че трябва да се погледнат всички 10 докато се изтрие грешката (казвам го понеже някой проверят първия и дотам казват не става ) лично при мен 3пати чистихме грешката и все се появява при леко нагласяне на седалката ..така че да знаете буксата дава на късо) :yes:
Дрифтирайте възпитано и елегантно!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от badjo E60 » 08 Яну 2011, 20:09

Къде ти направиха ремонта и колко ти струваше ?? :D :lalala:

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 25 Яну 2011, 9:52

И аз се интересувам къде отстранихте проблема, че ме изнервя жестоко.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от badjo E60 » 08 Фев 2011, 12:33

Бях до ЕМКАР днес и ми казаха че проблема не винаги е в сензора под пасажерската седалка.При мен проблема е в пиропатрона под шофьорската седалка,но при цена от 230 лева. :shock: Ще го правя другаде :|

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 10 Фев 2011, 22:02

stamata85 написа:..така че да знаете буксата дава на късо) :yes:

Дааа и при мен беше там проблема. Така че първо гледайте там.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 530D

Мнение от milenskia » 07 Дек 2011, 12:20

и при мен има същия проблем, може ли да махна клемата на акумулатора и да изтрия грешката или да ходя да диагностика

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 07 Дек 2011, 22:06

milenskia написа:и при мен има същия проблем, може ли да махна клемата на акумулатора и да изтрия грешката или да ходя да диагностика

Не става с махане на клемата от акумулатора. Само с подходяща диагностична апаратура.
На мен ми даваше голямо съпротивление при бега в шофьорската врата. Разглобих я , изключих буксата на бега , после пак я включих и зглобих вратата. После на диагностика , триене на грешки от всички памети и всичко си е ОК.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 07 Дек 2011, 22:12

При мене се появява като разкача акумулатора за малко. Даже си купих кабел и софтуер и сега сам си трия грешката :mhihi:
Tool - Fear Inoculum

Назад към Е60/Е61