Airbaga свети постноянно идеи?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Airbaga свети постноянно идеи?
здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви
Дрифтирайте възпитано и елегантно!
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Re: Airbaga свети постноянно идеи?
stamata85 написа:здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви
колега най-честия проблем е в сензора под пасажерската седалка. моите пасажери вече няколко пъти ми късат кабелите под седалките

няма копче за рестарт или нещо подобно! копчето за рестарт се намира в Дару, Камор или някой друг сервиз за диагностика
предполагам, че на италиански ти пише това: "Fault in restraint system affecting airbag, belt tensioner, or belt-force limiter, continue to wear the safety belt"
ПП езика на менюто на колата се сменя от Ай-драйва. поддържаните езици са Английски, Немски, Френски и т.н. Гласовите команди ако са на италиански се сменят в оторизиран сервиз

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Колегах и аз имам този проблем вече пет пъти хода да ми трият грешката и до седмица пак светва на таблото.В някой слънчев ден ще я вкарам да търсят проклетата жица
която е под седалката до водача.Знам сама че е голяма играчка и свети ли на таблото значи Airbagа не бачка.При мен проблема дойде след една автомивка. 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
ForzaBMW написа:stamata85 написа:здр колеги значи Airbag светлината свети постоянно след запалване на мотора и ми изписва нещо на борт компютара ама е на италиански след което изчезва но лампичката за него свето постоянно ..Има ли някаде копче за изклч4ване на възд.възглавници да ги рестартна или трябва да посетя BMW service ..Благодаря ви
колега най-честия проблем е в сензора под пасажерската седалка. моите пасажери вече няколко пъти ми късат кабелите под седалките.
няма копче за рестарт или нещо подобно! копчето за рестарт се намира в Дару, Камор или някой друг сервиз за диагностика
предполагам, че на италиански ти пише това: "Fault in restraint system affecting airbag, belt tensioner, or belt-force limiter, continue to wear the safety belt"
ПП езика на менюто на колата се сменя от Ай-драйва. поддържаните езици са Английски, Немски, Френски и т.н. Гласовите команди ако са на италиански се сменят в оторизиран сервиз
Убий ме не ми звучи на италиански!!

- scaramush2010
- Потребител
-
преди да направиш каквото и да е закараѝ колата на диагностика иначе си губиш времето
Значи проблема е решен да под седалката е проблема ..намирате буксата на Air-bega и презапоявате жичките наново понеже една дава на късо и след което чистите на компютър и повече няма да има този проблем...всичките Air-beci са на различен компятър така че трябва да се погледнат всички 10 докато се изтрие грешката (казвам го понеже някой проверят първия и дотам казват не става ) лично при мен 3пати чистихме грешката и все се появява при леко нагласяне на седалката ..така че да знаете буксата дава на късо) 

Дрифтирайте възпитано и елегантно!
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
Къде ти направиха ремонта и колко ти струваше ??

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
И аз се интересувам къде отстранихте проблема, че ме изнервя жестоко.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
Бях до ЕМКАР днес и ми казаха че проблема не винаги е в сензора под пасажерската седалка.При мен проблема е в пиропатрона под шофьорската седалка,но при цена от 230 лева.
Ще го правя другаде 

stamata85 написа:..така че да знаете буксата дава на късо)
Дааа и при мен беше там проблема. Така че първо гледайте там.
- milenskia
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 530D
и при мен има същия проблем, може ли да махна клемата на акумулатора и да изтрия грешката или да ходя да диагностика
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
milenskia написа:и при мен има същия проблем, може ли да махна клемата на акумулатора и да изтрия грешката или да ходя да диагностика
Не става с махане на клемата от акумулатора. Само с подходяща диагностична апаратура.
На мен ми даваше голямо съпротивление при бега в шофьорската врата. Разглобих я , изключих буксата на бега , после пак я включих и зглобих вратата. После на диагностика , триене на грешки от всички памети и всичко си е ОК.
При мене се появява като разкача акумулатора за малко. Даже си купих кабел и софтуер и сега сам си трия грешката 

Tool - Fear Inoculum
13 мнения
• Страница 1 от 1