Препоръка за доверен сервиз на Армеец

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Препоръка за доверен сервиз на Армеец

Мнение от Anthony_J » 05 Яну 2014, 17:53

Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Re: Препоръка за доверен сервиз на Армеец

Мнение от netmurder » 05 Яну 2014, 18:16

Anthony_J написа:Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf

Колега някъде пише ли го това в договора, че трябва колата ти да е до 4 годишна иначе не може да ползваш услугите на овърдрайв, ако не го пише можеш да го изискваш.... Какво те интересува теб че взимали скъпо!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 05 Яну 2014, 18:17

Викингс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Яну 2014, 18:24

Щях да напиша "Кори 69" обаче ги няма в списъка.
За Авто Тоци съм чувал добри отзиви
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 05 Яну 2014, 18:48

Anthony_J написа:Здравейте колеги. Предстои ми боядисване на 3 детайла на колата и трябва да избера доверен сервиз на Армеец. Досега съм ползвал Евел и бях доволен, но ми казаха, че в момента не работят с тях. За Овърдрайв не можело, защото правели само до 4 годишни коли, което е доста глупаво. Би трябвало да се определя от застрахователната оценка, а не от възрастта на колата. Аз съм застрахован на 35К, но явно не се класирам. Та, молбата ми е ако някой има впечатление от останалите сервизи, с които работят Армеец, ще съм много благодарен да го сподели, било то положително или отрицателно. Става въпрос за София, а тук може да видите списъка със сервизите - http://www.armeec.bg/wp-content/uploads ... 1.2013.pdf

Колега, прочети за моите драми с Армеец. Няма никави 4 години! Къде го пише това в общите условия. Лъжат - смени си застрахователя. Много други ЗК работят с Оувърдеайв. Аз друг читав сервиз - освен официалните не знам да има. Навсякъде ти правят някакви мизерии. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 05 Яну 2014, 19:31

Четох я темата, но смяната на застрхователя не е опция в момента, защото щетата съм я завел и трябва да избера сервиз. Ще ги сменя през март.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 05 Яну 2014, 19:50

Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 05 Яну 2014, 21:55

Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката :D

И колегата и аз искаме в доверен сервиз по наш избор, ама както се вижда не се получава... :mhihi:

На друг колега от форума, му откраднаха колата и не му я изплащат!

Късмет с Армеец. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525d

Мнение от daskaloff » 07 Яну 2014, 9:59

става при Армеец със собствен сервиз - носиш им оферта от сервиза и ако те одобрят сумата - действаш...
За съжаление късно разбрах - но Армеец вече плащат на доверените си сервизи само труд и боя - а за резервните части са отговорни Армеец. Така се случи с моята кола и затова чаках 2 месеца задна броня..... и от приятел работещ в официален сервиз на друга марка ( които са доверен сервиз на Армеец) чух същото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 07 Яну 2014, 10:18

daskaloff написа:става при Армеец със собствен сервиз - носиш им оферта от сервиза и ако те одобрят сумата - действаш...
За съжаление късно разбрах - но Армеец вече плащат на доверените си сервизи само труд и боя - а за резервните части са отговорни Армеец. Така се случи с моята кола и затова чаках 2 месеца задна броня..... и от приятел работещ в официален сервиз на друга марка ( които са доверен сервиз на Армеец) чух същото.

Да, ама не одобряат сумата. Казват ти - тези са скъпи отиди при други. А другите не стават! Стотинка няма да им дам повече. Аз да не съм на пазара, за да се пазарим като цигани.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 07 Яну 2014, 15:48

Ilko Ivanov написа:Аз Армеец не мисля да ги сменям....... Завеждам си щетата,закарвам си колата в сервиз където аз искам,купувам си ОРИГИНАЛНИ части ,плащам навсякъде и им нося фактурите. След максимум 2 седмици парите са ми в сметката :D

+1 :yes:
Аз също не съм имал проблем с изплащането на щетите. А и до сега не са ми отказвали да платят щета.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 07 Яну 2014, 16:36

Колеги, темата е за препоръка на конкретен сервиз, а не ЗА / ПРОТИВ Армеец. Много ви моля за съдействие.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 07 Яну 2014, 19:32

Anthony_J написа:Колеги, темата е за препоръка на конкретен сервиз, а не ЗА / ПРОТИВ Армеец. Много ви моля за съдействие.

Ами за това става въпрос. Аз съм в твоето положение. Прегледах обстойно всички сервизи и никой, според мен не става. Затова, взимаш каквото ти дадат по експертна оценка и отиваш в Оувърдрайв. В другите рискуваш да ти направят някоя мизерия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 07 Яну 2014, 19:50

E, аз като гледам цените на Овърдрайв в сайт (400-700 лв за детайл), по-добре да си сменя колата. От Армеец ще ми дадат 100-150 лв. на детайл.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw545i » 07 Яну 2014, 19:54

Anthony_J написа:E, аз като гледам цените на Овърдрайв в сайт (400-700 лв за детайл), по-добре да си сменя колата. От Армеец ще ми дадат 100-150 лв. на детайл.

Какво ти е за ремонт?

Следваща

Назад към Е60/Е61