по темата, сравнение между видовете автомивки... след 5тата минута някъде. доста по-различен резултат от това, което повечето хора очакват (включително и аз).
_________________ - преди корабите бяха дървени, a моряците железни... сега корабите са железни, а моряците дървени. - there is no replacement for displacement. - speed means freedom of the soul - http://www.youtube.com/watch?v=5JCZ__5EqrI - to visualize what a supercharger means to engine power, imagine building a roaring fire in your fireplace. now imagine pointing a leaf blower at it.
Живея в къща и лятото си мия колата редовно. Пред нас с маркуча..всичко както си трябва. Прахосмукачки вътре, препарати за табла..ароматизатори и всички глупости... През тва време се наливам с бира щот нали е жега Кеф ми прави просто! Зимата не я мия!
Мия я.... ако не на пароструйката сама, с моя си гъба, на автомивка, но искам да ми я мият ръчно Лятото в седмицата веднъж обичам да я водя, зимата по-рядко...
На четки никога
Правило 9 (от правилник на таткото) "Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен! "
Доброто винаги побеждава - изключение правят новините в 8
_________________ Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Живея в къща и леко не съм в ред,когато времето позволява я мия всеки ден,понякога и два пъти на ден .Зимата ако е над нулата я изпръсквам с водоструйката,хич не я търпя да е мръсна.
Регистриран на: 5.03.2007 Мнения: 1486 Местоположение: "Голям град - голяма мръсотия!"
Неделя я мих на една автокъща - с гъба и маркуч, а иначе предпочитам ръчна автомивка с мощна пароструйка и подсушаване, мил съм я и на четки на ОМВ но никога не използвам тяхните пароструйки и прахосмукачки - много са слаби
_________________ Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл