по темата, сравнение между видовете автомивки... след 5тата минута някъде. доста по-различен резултат от това, което повечето хора очакват (включително и аз).
Живея в къща и лятото си мия колата редовно. Пред нас с маркуча..всичко както си трябва. Прахосмукачки вътре, препарати за табла..ароматизатори и всички глупости... През тва време се наливам с бира щот нали е жега Кеф ми прави просто! Зимата не я мия!
Мия я.... ако не на пароструйката сама, с моя си гъба, на автомивка, но искам да ми я мият ръчно Лятото в седмицата веднъж обичам да я водя, зимата по-рядко...
На четки никога
Правило 9 (от правилник на таткото) "Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен! PS: пушката е норика сторм 5.5 с оптика leapers 3-9x40, лопатата и земята са обикновенни "
Доброто винаги побеждава - изключение правят новините в 8
_________________ Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Кара: вечният проект! Регистриран на: 14.04.2008 Мнения: 1016 Местоположение: София
У нас с маркуча и гъбката!Иначе като сме добре с парите на автомивката пак така само че друг я мие!
И верно тия с къщите нещо сме пренебрегнати ейййй!
_________________ Разговор между двама другари работещи на лозето: Единият от тях явно вече изморен от къртовския труд и мудността на другия казва припряно: -Айде бе другарю,до кога ще се мотаеш около тая дупка?Давай да набиваме колеца! Другият спокоен другар и явно партиен член с години опит: -Еххххх другарю,другарю.Всеки може да набие колеца,ама си има работа около дупката!
Живея в къща и леко не съм в ред,когато времето позволява я мия всеки ден,понякога и два пъти на ден .Зимата ако е над нулата я изпръсквам с водоструйката,хич не я търпя да е мръсна.
Регистриран на: 5.03.2007 Мнения: 1484 Местоположение: "Голям град - голяма мръсотия!"
Неделя я мих на една автокъща - с гъба и маркуч, а иначе предпочитам ръчна автомивка с мощна пароструйка и подсушаване, мил съм я и на четки на ОМВ но никога не използвам тяхните пароструйки и прахосмукачки - много са слаби
_________________ Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Потребители разглеждащи този форум: Avramov, vicho
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл